Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

DARK ben 150 peşin aldım.;İlla almak isterseniz bir gün;kraftın jenny modelini al derim.internette 100 ile 115 arası.Ben çok beğenmiştim hala da beğeniyorum ama dar.Ben de geniş istedim.Çünkü başka tayak alternatifim yok.jenny de çok tercih eden var çevremde. dış ölçüleri 66*126 cicarı.Geçer kapılardan rahat.

Alternatif olarak düşünenler için çok ideal vallahi.Renkleri de hoşş.

bebekken çıkamazda 4 yaşına kadar yatar deniliyorya, 3 yaşından sonra çıkmak istiyorsa o park yatağı devirir yine çıkarlar gibi geliyor banagamyoncuiremsu yada şimdiye kadar benim çevremdeki çocuklar çok hareketli olduğu için öyle düşünüyorum

Yaa bakıyorum da kendime ve diğer tüm arkadaşlara.Hamilelik bizde uzmanlaştırdı.Her konuda ne kadar ayrıntı biliyoruz:)):uhm:

Ben yatakların ölçülerini kafadan yazıyorum.demekki epey araştırmışım.Vallahi insan bebeği için şimdiden neler öğreniyor.Bakalım doğduktan sonra neler öğreneceğiz.

Aferim hepimize...a.s.

evet bugün minik kuzumun son kıyafetlerini yıkadımm
ve resmini çektim hatıra olsun diye size de göstereyim dedimkaydirigubbakcemile3

Hüsrancim gülle güle kullanin yataginizi ve diger aldiklarinizi,hepside cok güzelmis.

Asorticim,kiyafetleri asmak beni mco khosuma gitmisti hepsi minik minik cok tatlilar dimi.

Heleki ütütlerken cok eglenmistim ben,,güle güle giysin kücük hanim hepsini.

hüsrancım yatağınız vw cicileriniz çok hoş canım güle güle kullansın bebeğin..

asortie bende çektim resimlerini hatıra olsun diye ama resim koymak aklıma gelmemişti dur yarında ben koyayım bari..:)) güle güle kirletsinler...

miniklerinizin herşeyleri çok güzel kızlar güle güle kullansınlar, :ecrin_bebek:
bende bugün denizimin giysilerini ütüledim, evcilik oynuyormuşum gibi hissettim kendimi, az öncede odasını düzenledik babasıyla perdemiz ve avizemiz dışında herşeyimiz tamam

kızlar bende oğlumun odasının duvarını boyamaya başladım şablonlarla ay bir güzel oldu gören bayılıyo nekadar orjinal bir fikir diye.bi duvarı bitireyim koycam resmini bakalım beğencenizmi:)

kızımın cicilerinin yıkanmış hali..birazdan ütüye başlıycam..makinede hala yıkananlar var..çok eğlenceli olacağa benziyor..

Ohhh son hazırlıklar da yapılıyor ne güzel ne güzel.

Herkes ince işlere geçmiş.

Eylül bende çamaşırların bu görüntüsünü çekmiştim.Walla öyle şeker görülüyor ki.İnsanın yiyesi geliyor di mi :))

hazırlıklar son aşamada artık kızlar ... yavaş yavaş toparlanmaya başlıyoruz... minikler geliyor artık... benim son 15 gün....

İşte cicilerimiz ve hazırlıklarımız:

Alez,göğüs kalkanı,çıttçıtlı body:

Rafımız:

Yine Rafımızın karşıdan görünüşü:

Port bebenin atta çantası var.Ama ben bu çantayıda kullancam baya geniş:

Dolabımız:

Geceliğim:

Korse,emzik,sulu dişlik vb. :

Kızımla takım olsun diye pembe nevresim takımım :))

Port bebemiz (Çantası arabanın bagajında hazır bekliyor ):

Kızımın saç bandları:

Şallarım(Doğum çantama krem rengini koydum):

Kırmızı tacım,sac bandım:

Tulum:

üstler:

maşşallah eksikler bitti artık yaw ..düşünün artık ben pamuğa varana kadar almışım..darkcım hepsini iyi günlerde kullanın ana kız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…