- 10 Aralık 2007
- 1.729
- 4
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #2.541
Arkadaşlar bebek güncesi alan var mı aranızda.Hani doğduktan sonra kullanılacak olanlardan.
Ben burada D&R da gördüm biraz pahalıydı ama 30 küsür sanırım.Tam da emin değilim.
İnternetten alan oldu mu aranızda;?(daha uygunu var mıdır acaba)
Bir de hani bebk şekeri yaptıranlara soruyorum.Bu şekerler mevlütte mi dağıtılıyor,yoksa hastane de mi?
Haa bir demevlütte siz ne giymeyi düşünüyorsunuz?Ben burada bir kaç yere sordum saten alt üst pijama giyiliyormuş genelde.Ben bilmiyorum vallahi.
Canım birbirimize hediye alacağız inşallah.İsteyenler listeye adını yazdırıyor.Sonra çekilişle herkes çıkan bir isme hediye alıp gönderecek.kızlar bu ne listesi ve ben niye yokum??unutuldummu kızdım kırıldım küstüm:dilcikar:
Çok güzel yapmışsın canım.Bende cicili bir hatıra defteri aldım.Bi ara eklerim resmini.ben oğluşlarıma normal bir ajanda türü bir defter almıştım... ogün ne yaptılarsa yada ailede ne yaşandıysa beklentilerimi ümitlerimi onlarla ilgili kurduğum hayalleri hepsini yazmıştım.. ilk adım atışını ,ilk dişinin bardağa vuruşunu,ilk anne deyişini, ne bileyim neyi ilk defa yapmışlarsa hepsini yazmıştım ... bazaen açıp okuyorum hala gözlerim doluyor bazı yerlerinde hala ağlıyor ve hala gülüyorum .allah nasip ederse evlenirken onlara hediye edeceğim o defterleri . onların ilk doğum günlerinde onlar için şiir yazmıştım ikinin de defterinde saklıyorum :ecrin_bebek:. hepsi anacıklarından hatıra olsun diye saklıyorum ... inşallah rabbim o günleri gösterir bana da evlenirken çeyizlerine koyacağım oğluşlarımın.....:teselli:
.bende dalini gördüm hatta ben Dalin alcaktım.Kararım kesindi.Sonra ben forumda omoculardan daha fazla olumlu mesaj okuyunca Omo aldım.güle güle kullanın çilekçim
atacım o hediye kampanyası canım herkes birine hediye gönderecek bebeğine
bu arada herşeyini sebamed mi alalım kızlar yaa
ayrıca deterjanı omomatik baby aldım yumuşatıcı yumoş baby aldım
ama bugün gördüm ki dalinin sıvı deterjanı varmış ondan mı alsaydım kararsız kaldımm
Ben istediğim gibi Islak Pamuklu Mendil bulamadım. Islak mendil,havlu çok ama pamuklu arıyorum özellikler yenidoğana için daha uygun olur.bu arada ıslak mendili ne marka aldınız kızlar onuda bi söyleseniz yaa
onlarıda alayım sebamed ürünleri alayım ıslak mendil sebamed var mı
bu arada ıslak mendili ne marka aldınız kızlar onuda bi söyleseniz yaa
onlarıda alayım sebamed ürünleri alayım ıslak mendil sebamed var mı
darkinlife ve asortie; kızlar valla ben de cok araştırdım, bildiğiniz gibi 1 milyona bile ıslak mendil var. hangisi bebişlere göredir bilemiyo insan. en son UNİBABY YENİDOĞAN aldım. pamuk mendil yazıyor üstünde. daha kullanamadım ama sanki aradığım buymuş gibi geldi.
incelemek isterseniz;
http://www.uni.com.tr/tr/urunler.asp?text=:&katId=1&id=8