Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

walla canım mevlüt için gecelik takımları oluyo genelde gecelik sabahlık şeklinde şıkır şıkır işlemeli gelinlik gibi çok kaliteli şeyler var ve fiyatları da 150 ytl civarı ama muhteşem şeyler.....

ben oğluşlarıma normal bir ajanda türü bir defter almıştım... ogün ne yaptılarsa yada ailede ne yaşandıysa beklentilerimi ümitlerimi onlarla ilgili kurduğum hayalleri hepsini yazmıştım.. ilk adım atışını ,ilk dişinin bardağa vuruşunu,ilk anne deyişini, ne bileyim neyi ilk defa yapmışlarsa hepsini yazmıştım... bazaen açıp okuyorum hala gözlerim doluyor bazı yerlerinde hala ağlıyor ve hala gülüyorum.allah nasip ederse evlenirken onlara hediye edeceğim o defterleri. onların ilk doğum günlerinde onlar için şiir yazmıştım ikinin de defterinde saklıyorum :ecrin_bebek:. hepsi anacıklarından hatıra olsun diye saklıyorum ... inşallah rabbim o günleri gösterir bana da evlenirken çeyizlerine koyacağım oğluşlarımın.....:teselli:

güle güle kullanın çilekçim
atacım o hediye kampanyası canım herkes birine hediye gönderecek bebeğine
bu arada herşeyini sebamed mi alalım kızlar yaa
ayrıca deterjanı omomatik baby aldım yumuşatıcı yumoş baby aldım
ama bugün gördüm ki dalinin sıvı deterjanı varmış ondan mı alsaydım kararsız kaldımm

Tsk,ler asorticim.Ben doktorumun tavsiyesi üzerine sebamed aldim birde baska bir ürün

vardi o tam katkisizdi hatta ecz.bunu kullandiginizda bebek yag kokabilir dedi.Ama sebamedde

hafif esasns var dedi,ben sebamed sectim.Detarjan ve yumusaticisini cok oldu ben alali,cünkü

her aldigimi simdiden yikadigim icin hatta birmek üzere bile:)

Gülbeseker banada ark.hesiye etti birtane büyük fotograf albümü,altinada not yazabiliyosun.

Ama ben senin bahsettigindende alip cok olmasada iki kelime dahi neler yaptigini yazmak istiyorum.

cok iyi bir fikir bencede.

bu arada ıslak mendili ne marka aldınız kızlar onuda bi söyleseniz yaa
onlarıda alayım sebamed ürünleri alayım ıslak mendil sebamed var mı

ben ilk aylar ıslak pamuk kullanıcam..sonrası için de huggies aldım..ablam iki bebeğinde kullandı memnun bende bir deniycem..

kızlar bu ne listesi ve ben niye yokum??unutuldummu kızdım kırıldım küstüm:dilcikar:
Canım birbirimize hediye alacağız inşallah.İsteyenler listeye adını yazdırıyor.Sonra çekilişle herkes çıkan bir isme hediye alıp gönderecek.
İstek işi olduğundan sormadan yazmadık kimseyi.
Sen tamam ben de varım diyorsan ekleyelim hemen.

Çok güzel yapmışsın canım.Bende cicili bir hatıra defteri aldım.Bi ara eklerim resmini.

.bende dalini gördüm hatta ben Dalin alcaktım.Kararım kesindi.Sonra ben forumda omoculardan daha fazla olumlu mesaj okuyunca Omo aldım.
Sonra da dalini deneriz bişey olmaz.

Ben istediğim gibi Islak Pamuklu Mendil bulamadım. Islak mendil,havlu çok ama pamuklu arıyorum özellikler yenidoğana için daha uygun olur.

Ya ben sanki Adana da Islak Pamuklu Mendil gördüm diye hatırlıyorum.Acaba böyle birşey yok da ben mi yanlış hatırlıyorum kızlar?????

Ben ilk etapta pamuk ve ılık su kullancam.Ama hastanede lazım olur diye bebe çantamıza koymak istiyorum.Islak pamuklu mendilden.
Kendi çantama normal ıslak mendil aldım ama deneyince pek hoşuma gitmedi.Bunu bebeğe kullanamam.Bebişe ne alcaz cidden?

canım sebamedin yağlı mendilini gördüm amao da vıcık vıcık bişeydi ilk etapta uni'nin yenidoğan ıslak pamuk ürünü var onu aldım üç tane sonrasında dalin nivea yada johnson baby nin ıslak mendilini kullanıcam.herhalde bi 6 aylık falan olunca da idil e geçerim eltim de öyle yaptı yoksa para yetişmiyo nivea ya falan pahalı baya mendilleri

Evet canım benim gördüm dediğim buydu.Sağol link için.Artık ne aradığımı bilerek arayacağım :))

Burda büyük alışveriş merkezi bir tane onda yoktu zaten.Artık küçük yerlere bakarım.

Atatanem ilk etapta bende Uni alcam.Hastanede gerekli olur.Yada ev dışında kullnırım.

Zaten evde ılık su ve pamukla temizleyeceğim.

Sonrasında senin deiğin gibi başka bir marka kullanırız.

Kizlar ben gerek duymadikca islak mendil kullanmiycam,evde yikarim altini ilik suyla

her defasinda,anca disarida filan lazim olur islak mendil bana.Birde arastirip almak cok önemli

ben evimde hep kullanirim islak mendil ama ne icin biliyomusunuz?bazen misafir gelip gittikce

cocuklar filan halilara bisiy damlatiyor,o lekeleri süper cikartiyor.Ee haliyi o kadar temizleyen

bebenin altini mahfeder diye düsünüyorum.Zaten doktorumuz,mecbur kalmadikca yika bebegin

altini diyor,cokta gerekirse sebamed kullan dedi.Bakalim dogsunlar cilt dokularida belli olur

ona göre davraniriz.

bende unibaby almıştım kızlar
sonrasında ne yaparım bilmiyorum
çilekcim her seferinde altını yıkaayıp üşütmeyelim bebişleri

Ftarecim evler sicak ama tatlim,üsüycegini sanmiyorum.Benyom yatak odamin hemen karisinda

yikayip hemen odaya alirim diye düsünüyorum.Ya silmek benim icimin rahat olmasini saglamiyor

insl.üsütmem oglusumu:)

yeni doğduğunda yıkanmıyor malesef bebeğin altı çünkü günde yaklaşık 7 -8 kere yapıyorlar ..bu da 7-8 defa bebeğin altını yıkamak demek..ancak 6-7 aydan sonra olabilir..ilk etapta en kolay ve en sağlıklı ıslak pamukla temizlemek..dışarıda iseniz alkolsüz ıslak mendil kullanın ..ablamın bebeğini ben büyüttüm bir kere dahi pişik olmadı yada başka bir rahatsızlık geçirmedi maşşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…