Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

sonfoto011kk1.jpg

w1600.png

bu da bakım çantamız..araba ve taşıma koltuğunun takımı ..

fotolar büyük oldu ..edit tuşunu da kaldırmışlar düzeltemedim valla..

kızlar inşallah bebeklerimiz sağlıkla dünayya gelirler, bizlerde sağlık ve sıhatle az sancı ve acı ile doğumları yaparız..
hepinizin eşyaları çok güzel :)

iyi günlerde kullanmak dileklerimle

Eylülcüm aldıklarınızı güle güle kullanın canım. Yalnız o kova ne için anlamadım?

canım bebeği yıkamak için evde daha önce kullandığımız deterjanlı ve çamaşır sulu kovaları kullanamayız değilmi ..bu kova bebeğin banyo suyunu hazırlamak için..bebe mağazalarında var sizde edinmelisiniz bence ..yada yeni bir kova da olabilir tabi..

eylülcüm güle güle kullanın eşyalarınızı sağlıkla son hazırlıklar da tamam herhalde.bizimde bi yorganımızla nevresim takımımız eksik onuda anneanneyle dedmiz alıcak onları bekliyoruz.ha bi de deterjanı alıcaz okadar başka bi eksik yok gibi şimdilik

evet eksiklerim bitti çok şükür ..birtek gecelik alıcam kendime o kadar ..bayramdan sonrada çantamız hazır olucak inşallah ..sonra bekliycez bakalım..:))

eylülcüm güle güle kullanin canim cok güzelmis aldiklariniz..

piraye seninkilerde cok sirin sende güle güle giydir insl.

islerimi bitireyim sepetimizi ve cantamizi ekliycem bende..

Piraye güle güle giysin küçük hanım. Kız olduğunu kıyafetlerden anladım. İsmi ne olacak kızının.

Kızlar, biz kızlarımıza ne zaman elbise giydireceğiz ya. Anneme hemen alalım diyorum deli misin kışın ne elbisesi giydireceksin minicik çocuğa diyor. Teyzem minicik bir elbise örüyor kızıma. Külotlu çorapları da var. Ona çok hevesleniyorum ama sanırım ancak 4 aydan sonra elbiseleri giymeye başlayabilir kuzular.

julianne,çilek çok teşekkürler... kızımın adı piraye hira olcak ailelerimiz pek beyenmiyo ama eşimle ben çok seviyoruz ismini öenmli olanda bizim beyenmemiz dimi ama

ya bende elbise giydirmeyi çok istiyorum içinede şöyle cicili bicili külotlu çorap kurban bayramına elbise almak istiyorum ama giydirebilirmiyiz bende bilmiyorum.

X