Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

eylülcüm aldıklarınızı iyi günlerde kullanın canım
en gereklileri de halletmişsiniz ne güzel

piraye hira hanımın cicileri de pek güzelmiş
bak bak doymuyo insan eeee ne de olsa kız çocuğu hepsi cicili oluyor

Allah ikinize de iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

denizanası canım gerçekten çok güzelmiş bu elbise
bende bazen internetten bakıyorum da bizim paşalara bu kadar çeşitli örgüler yok
hayır becerebildiğimden değil ama en azından anne annemize ördürürdük demi ama :)))

fater o açıdan haklısın kızlar için neler neler oluyor, ama erkek bebeklerede güzel birkaç şey çıkabiliyor arada bir :ecrin_bebek:
bu arada kızlar hepinizin aldıkları çok cici güle güle kullanın inşallah

Arkadaşlar bebek güncesi alan var mı aranızda.Hani doğduktan sonra kullanılacak olanlardan.

Ben burada D&R da gördüm biraz pahalıydı ama 30 küsür sanırım.Tam da emin değilim.

İnternetten alan oldu mu aranızda;?(daha uygunu var mıdır acaba)

Bir de hani bebk şekeri yaptıranlara soruyorum.Bu şekerler mevlütte mi dağıtılıyor,yoksa hastane de mi?

Haa bir demevlütte siz ne giymeyi düşünüyorsunuz?Ben burada bir kaç yere sordum saten alt üst pijama giyiliyormuş genelde.Ben bilmiyorum vallahi
.

fater teşekkür ederim cnm.sizin paşalarınıza görede çok güzel şeyler var ya sweetler falan çok karizma şeyler var.
diloks ben bebek şekeri yaptım mevlütte dağıtıcam hastane için çikolata falan alırım belki.

pirayecim cicileriniz pek güzel güle güle kullansın kızın..
vallahi ben elbise aldım ; kadife , kot , birkaç tane var onlara uygun külotlu çorapta aldım..giydiricem..2 aydan sonra giyiyorlar ..hatta 20 günlük bebekken mevlit elbisesi giymiyorlarmı pekala da çok hoş oluyor..normal günde de gezmeye giderken giyilebilir bence..
bu arada bebek şekeri için numune aldım ..sanırım onu yaptıracağım ..mevlitte dağıtılıyor..hastane de ise çikolata veriliyor ..yani en azından ben öyle yapacağım..
mevlitte bizim buranın adeti saten gecelik sabahlık giyilir..biraz öyle dolaşılır..sonrada şıngır mıngır bir elbise giyilir..misafirler ile oturulur..hihoyyyt

Dilokscum ben bebek sekerini hastaneye götürücem.Ilk orada ziyaretime gelenlere

tutariz daha sonrada eve gelenlere..Mevlüt yapmiycam ben cünkü burada öyle bisiy yok..!

Ama subatta türkiyede olucam o zaman annanemiz yapicak.Gerekn cicilerinide o zamanda

giydiririz insl.

sağol eylülcüm.nerdeyse yeni doğan bebeğe olcak kadar bile elbiseler var özellikle GAP takilere bayılıyorm bidahaki bayrama giydiririz inşallah.ben mevlütte gecelik falan giymiycem ama şıngır mıngır elbiseye hayır demem valla bide biraz kilo verirsek tam süper olur:)

PirayeHira güle güle kullansın kızın aldıklarınızı.

Yalnız linkler birz karışık olmuş.Ayne resme ait linkleri alt alta boşluk koymadan ekleyip,farklı kıyafette boşluk bıraksaydın daha kolay bakardım walla.Bazılarında resim çıkmıyor ya hangileri olduğunu anlardım hiç değilse

1)asortie
2)eylül 166
3)denizanası
4)biberon
5)çilek
6) julianne
7)azo
8)sekreter18282
9)minik81
10)gülbeşeker
11)minik kalimero
12)darkinlife

Kızlar ne oldu listeyle ilgili gelişme yok mu?
Devam ediyoruz değil mi?
Bence ayın 20 sine kadar halledelim çünkü yavaş yavaş mısırlarımız patlayacak.Patlamadan önce alıp,gönderelim hediyelerimizi DDDgamyoncuiremsu

Halasinin ogluma macaristan hediyesi sapka:)

Besigimiz

Kalan bakim ürünlerimiz,arkadaki saf yün gögüs pedi..

Cilekk'cim, deniz oğlanı maskot yapıcaksın galiba :) Ne sevimli bi şapka o öyle...
Bu arada beşiğiniz de çok cici görünüyor. Güle güle kullanın şekercim...

benimde cok hosuma gitti sapkasi:)

turtacim ben senin sitedeki sifremi hatirlamiyorum,nasil bulucam bi el atsana:)

kızlar bu ne listesi ve ben niye yokum??unutuldummu kızdım kırıldım küstüm:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…