Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Bende 1 ay için almayacağım mont.
Ya benim ayakkabı olmuyor.terlikle gidiyorum okula beyaz bi saboyla :))
Bugün siyah yada lacivert bakalım dedik.Tam istediğimiz gibi bi yerde bulduk o da 49 ytl miydi neydi
Ee almadım tabiki..
Başka bi tane vardı o da tam istediğim gibi değildi.Alsammı almasam mı kararsız kaldım.
Sonra 1 hafta daha gideceğim okula diye vazgeçtim.Bi hafta giydim zaten bi hafta daha giyerim.

Eşim 42 numara erkek spor ayakkabılarından al dedi.O da benim 41 numara ayakkabım gibi sonra rahat olmaz giymem diye almadım.gerçi sonra eşim giycekti.Ama onun ayakkabısı var şimdi gereksiz masraf yapmayayım diye vazgeçtim.

Yağmurcum inşallah gönlüne göre bir gecelik bulursun İst.dan.Seni iyi anlıyorum.bende her istediğimi bulamıyorum burda.

Bi pijamalar vardı çok şeker 50-70 arasıydı.
Hiç almamış olsam alırdım.Ama 1 gecelik 1 pijama var ya.Zaten 1 gece kalınıyor hastanede.Yeter diye almadım.

benımde bayram tatılınde gogus kremı gogus ucu gıbı onemlı eksıklerımı tamamlamam lazım

kısın yavas yavas gelıyorum demesı ıle benımde herkes gıbı mont ve paltolarım ıyı gelmıyor
hıc bırını yerınden cıkarmadım da zaten ama annem sagolsun bana bır tane panco ordurmus boyle oldukca bol
rengı de sıyah oldugundan dolayı ne gıyersem gıyeyım cekıyorum uzerıne bıtıyor
hatta huzur magazasında farklı bır model daha begendım dogum sonrasında da kullanabılecek tarzda bır panco rengını beklıyorum sanırım palto almadan halledıcem bu ısı

allahtan benım ellerım ve ayaklarımda hıc sısme olmadıgından ayakkabılarımın hepsını kullanabılıyorum

Canım denerim termosu en kısa zamanda. Ya sabah 10 da çıktık kalabalık olmasın diye ondan halledebildim işleri. Al al bitmiyor ama ya hala eksik var baksana. Alması da bişey değil aldıklarını da kırklıyorsun dert o ::))

Merhaba kızlarr, biz geldik. Yarın İzmir'e yola çıkıyoruz, biraz da oradaki bebek mağazalarını deşeyim diyorum.:)) Yine gelirim nete, bilgisayarı yanıma alacağım ama sık sık giremem herhalde. Aldıklarımı da gelince fotolarını çekip sayfaya koyarım.

Herkes alışveriş yapmış ne güzel, aldıklarınızı güle güle kullanın. Ben biraz bavul yapayım, yine gelirim...

panco ve panco tarzı ıstedıgınız gıbı ayarlanabılen uzun sallar falan HUZUR magazalarında var
ayrıca ıstersenız tanıdık falan varsa ordurebılırsınız
annem cok guzel ıp alıp vermıs daha once komsumuza ve ordurmus bana yagmurlar baslayınca cok ıyı oldu
doguma kadar benı ıdare eder

Hangi mesajları canım?
ben OFT yi bilmiyorum açıkcası.Sen söyleyince şimdi gördüm ama hala bakmış değilim..

Bilmeyenler icin sölim canım online forum takip oluo OFT yukarda war
ben sizin yazdıgınız mesajları ve tüm forumun aynı zamanda ordan
takip ediorum sende edebilirsin cok pratik hemen cevap yazıom öle kaydirigubbakcemile3

ayyy deli gibi alışverişten yeni döndüm ..öğleden sonra 3 den beri geziyorum..eşim beni alışveriş merkezine bıraktı ..iftarda geldi ..yemekten sonra yine gezdik alamadıklarımı beraber aldık..
huggies 3 lü ıslak havlu
lansinoh göğüs ucu kremi
dalin bebe kulak cubuğu
nivea pişik kremi + şampuan
nivea nemlendirici losyon
ipek pamuk büyük boy
göğüs pedi
sevi bebe den kova + maşrapa
omo matik baby
yumoş yumuşatıcı baby
nuk emzik
banyo termometresi
alabildiklerim bunlar şimdilik fazla da eksik kalmadı..bunların resmini eklememe gerek varmı bilmiyorum yoktur heralde..
sadece benim geceliğim ,pijamam kaldı o kadar ..
ama çok mutlu oldum bu aldıklarıma :)))

Maşallah eylülcüm ii yorulmadın walla :)
Yada yoruldun benim gibi her magazada oturduktan sonra mı dolastın :))
Ama degmiş hayırlı olsun canım aldıkların baya bi eksikler tamamlamıssın ..

off yaa ne çok eksik var al, al bitmiyor bir türlü, kimbilir daha neler vardır bebek doğduktan sonra ortaya çıkacak olan.

Kızlar siz oralarda mont falan giymeye başladınız mı yahu, ben burda hala t-shirtlerle geziyorum, içimde atlet bile yok. Eskiye göre biraz serin hava ama yine de montluk kadar değil. Pançoyu tavsiye ederim çok güzel oluyor kızlar,göbüşü tam koruyor. Geçen sene eşimin halası örmüştü bana bordo renk çok güzeldi, o zaman hamile değilken bile çok rahat giymiştim, bu senede eğer havalar serinlerse doğuma kadar onu giyeceğim, yeni monta hiç gerek yok bencede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…