Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

my.php

arkadaşlar eden açılmıyor anlamadım gitti... sizce sorun ne olabilir?

asorti ve gülbeşeker kızlar iyi günlerde kullanın ikinizin ki de çok güzel
mışıl mışıl uyusun bebekleriniz içinde inşallh sağlıkla büyüsünler

kızlar beşiğimizi beğenmenize çok sevindik ama bi şey soracağım
hangi markanın buhar makinasını tavsiye edersiniz

Asortieciğim, ben daha almadım ama chicconun soğuk buhar makinesini tavsiye ediyorlar. Gerçi burada okuduğum yeni annelerden biri de sinbo kullanıyormuş o memnunmuş. Şimdi de mother&baby dergisini okuyordum, 12 ay abone olanlara sinbo buhar makinesi, 18 ay abone olanlara weewell telsiz hediye ediyorlar. Hem dergi hem buhar makinesi iyi olur diye düşündüm ama hala düşünme aşamasındayım. :))

neden soğuk buhar makineleri soğuk mu oluyor yoksa sıcakta mı var ben hiç kullanmadım bu makinadan etrafımda da yoktu zaten o yüzden bimiyorum sinboyu da bilmiyorum ya ne kadar kaliteli

kızlar bende bu bayram tatilinde bebişimin eşyalarını yıkayıp ütüleyip yerleştirmeyi düşünüyorum.inş.biran önce iyileşirim.çok fena grip oldum çünkü:KK43:

sorma julicim.hem işler yoğundu bayram tatiline çıkıcaz diye hem ben çok fena hasta oldum.
evdeyim şimdi..inş. en kısa zamanda iyileşirim.

benim beşiğimin de resmini buldum ama renkleri aynı değil ... benimkinde lacivert olan yerler açık mavi... bakın bakalım beğenecek misiniz... sonra kendi beşğimizin de resmini çeker yollarız...

my.php
Güle güle kullansın bebeğin canım...

darkçım eskiden klima da yoktu ama hepimiz sobalı evlerde büyüdük oyüzden nem sıkıntısı yoktu sobanın üstünde devamlı kaynayan bi çaydanlık vardı.benim evim klimalı ve eğer almazsam çocuğun bütün broşları dolar doktor sıkı sıkı tembih etti hem kendin hem de bebek için.oyüzden kliması olanlar mutlaka alsın
Evet canım ben sürekli sobanın üzerine bişeyler koyuyorum.Hiç boğaz sıkıntım olmuyor.Ama klimalı evleri bilemeyeceğim.
Doktorun da tebbihlediyse mutlaka al tabiki.Bebeğimiz herşeyden önemli.
Sinbolar daha uygun bildiğim kadarıyla.Chiccolar 110 ytl idi bi ara.
Ben her ne kadar almayacaksam da araştırmadım değil tabi :)
Arkdaşlar geçen yıl apartmanca sinbo almışlar 50 ytl ye.Şimdi de pek farklı olcağını sanmam.

ben de Ufo alsam diyorum.Evimde soba yanacak amaUfodan da çok memnun alanlar.

Ya bişe sorcam bu kadar elektiriğe zam geldi,klimayla nasıl ısıncaksınız kışın :1no2:
2 katı geliyor artık faturalar değil mi?

Asortieciğim beşiğinizi güle güle kullanın, bebişin içinde mutlu mutlu uyusun...Bayıldım renklerine, cibinliği de çok güzelmiş. İyi günlerde kullanın canım.

Gülbeşekerciğim, senin bebişin de mutlu mutlu uyusun içinde, iyi günlerde kullanın...

Asortieciğim, soğuk buhar makinelerini sıcağa göre daha çok tavsiye ediyorlar ama nedenini hiç araştırmadım, bilmiyorum. Ben bebek odası için bi tane nemölçer aldım, doğduktan sonra eğer ideal nem seviyesini yakalayamazsak o zaman araştırmaya başlayacağım...

Darkcığım benim aldığım chicconunki, hem nem hem de sıcaklık ölçüyor, eğer seviyeleri ideal değilse kırmızı ışıkla uyarıyor seni. Bir de gece bakmak istersen diye bir düğmesi var, basınca ekranı aydınlatıyor. Ufacık bir şey zaten yer de kaplamıyor, fiyatı da 35 ytl. Ben kirazbaby.com'dan aldım, dışarıda ne kadar onu bilemiyorum...

İncelemek istersen bu da linki canım;
http://www.kirazbaby.com/prodetail.aspx?id=2801

BİBERONCUM,o bahsettiğin nem ölçerden ben de aldım.Hatta aldığım günden beri kullanıyoum.Çok güzel.o çok sıcaklarda nem sürekli düşüktü.şimdilerde dengede gösteriyor.

ben de irem bebeden(ist-eminönü) aldım.normal fiyatı 50 yazıyor biz de 35 e aldık.
sinbonun buhar makinasını da 35 veya 40 almıştım.(carrefordan)

Ben uygun diye sinbo almıştım.memnun da kaldım.Diğerleri de çok iyidir kesinlikle ama bana pahalı geldiği için almamıştım.

Asortieciğim, ben daha almadım ama chicconun soğuk buhar makinesini tavsiye ediyorlar. Gerçi burada okuduğum yeni annelerden biri de sinbo kullanıyormuş o memnunmuş. Şimdi de mother&baby dergisini okuyordum, 12 ay abone olanlara sinbo buhar makinesi, 18 ay abone olanlara weewell telsiz hediye ediyorlar. Hem dergi hem buhar makinesi iyi olur diye düşündüm ama hala düşünme aşamasındayım. :))

bende chicconun makinesini aldım evde sinbonunki de vardı ama hiç memnun kalmadım.bi buhar veriyo bi vermiyo bende riske atamam böyle kafasına göre çalışan makineyle çocuğumu dedim chicco aldım.şahsen ben sinboyu kesinlikle tavsiye etmiyorum

benim buhar makinası da Fakir marka, 60 ytl.ye aldık, şimdiye kadar sorun çıkarmadı.

biberoncum iyi oldu nem ölçeri söylediğin bizde bulamadık arıyorduk en azından oradan sipariş ederiz.

X