- 3 Kasım 2007
- 1.525
- 12
- 54
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #2.421
arkadaşlar eden açılmıyor anlamadım gitti... sizce sorun ne olabilir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar beşiğimizi beğenmenize çok sevindik ama bi şey soracağım
hangi markanın buhar makinasını tavsiye edersiniz
Güle güle kullansın bebeğin canım...benim beşiğimin de resmini buldum ama renkleri aynı değil ... benimkinde lacivert olan yerler açık mavi... bakın bakalım beğenecek misiniz... sonra kendi beşğimizin de resmini çeker yollarız...
Evet canım ben sürekli sobanın üzerine bişeyler koyuyorum.Hiç boğaz sıkıntım olmuyor.Ama klimalı evleri bilemeyeceğim.darkçım eskiden klima da yoktu ama hepimiz sobalı evlerde büyüdük oyüzden nem sıkıntısı yoktu sobanın üstünde devamlı kaynayan bi çaydanlık vardı.benim evim klimalı ve eğer almazsam çocuğun bütün broşları dolar doktor sıkı sıkı tembih etti hem kendin hem de bebek için.oyüzden kliması olanlar mutlaka alsın
Asortieciğim beşiğinizi güle güle kullanın, bebişin içinde mutlu mutlu uyusun...Bayıldım renklerine, cibinliği de çok güzelmiş. İyi günlerde kullanın canım.
kızlar bende bu bayram tatilinde bebişimin eşyalarını yıkayıp ütüleyip yerleştirmeyi düşünüyorum.inş.biran önce iyileşirim.çok fena grip oldum çünkü
Asortieciğim, ben daha almadım ama chicconun soğuk buhar makinesini tavsiye ediyorlar. Gerçi burada okuduğum yeni annelerden biri de sinbo kullanıyormuş o memnunmuş. Şimdi de mother&baby dergisini okuyordum, 12 ay abone olanlara sinbo buhar makinesi, 18 ay abone olanlara weewell telsiz hediye ediyorlar. Hem dergi hem buhar makinesi iyi olur diye düşündüm ama hala düşünme aşamasındayım. :))