Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Teyzeleri bu tasima koltugumuz..

img0119im9.jpg

img0120li6.jpg

img0121cs1.jpg

Buda yatagimiz fakat ben resim cekmek icin hemen düzelttim..

ütüsü yapilmadi yani:) birde arada kaynayan benim yatagimi görmeyin,

uzaktan cekince oda cikti malesef...

img0115bt5.jpg

img0118kz9.jpg

img0122ad4.jpg

çilek çok güzel olmuş beşiğiniz, deniz bebek mışıl mışıl uyur inşallah

benim denizimin odasıda haftaya cumartesi gelicek bugün odamız boyandı, sabırsızlanmaya başladım artık

Çilekcim beşiğiniz ve taşıma koltuğunuz daçok güzel.İyi günlerde kullanın canım.
Ne büyük bir heves vardır şimdi sende :)
Ya ben beşiği göre göre artık gözüm alıştı var ya :)) Çok önceden de almamak lazımmış :KK70:D
Ama tabi içimde büyük bir rahatlık var.Çoğu ihtiyacını bitirdiğimden dolayı.Çünkü burda her istediğimde alışverişe çıkamıyorum.Çıksamda bakacağım bikaç mağaza var,seçenek yok.İyiki aldım ben.

Bizde Ufo alcaz kızlar.Elektirikli sobamız var ma Ufoları çok övdü arkadaşlar..Kullanan var mı?
Ben bazı yerlerde gördüm.En azında ısıyı güzel yansıtıyor.Normal elektirikli sobaların önüne oturmak gerekiyor ısınmak için.
Ne dersiniz,Ufolarla ilgili?

darkcım bende ufo almayı düşünüyorum.evim kaloriferli fakat yeterince ısıtmayacağını düşünüyorum.ufo güzel ısıtıyormuş bir kenarda yakarız.

Ben de fanlı bir ısıtıcı düşünmüştüm ama galiba panel ısıtıcı alacağız. Bizde de merkezi ısıtma var, kombi olsa rahat olurdu istediğin zaman aç-kapa.

Çilekciğim, beşiğiniz de süpermiş, ben de odayı bir an evvel yapmak için sabırsızlanıyorum ama ne yazık ki daha içini boşaltmak bile mümkün olmadı. :KK43: Umarım bu ayın sonuna kadar bütün eşyaları yerleşmiş olur...

çilek çok güzel beşiğin ve oto koltuğun..özellikle beşiğine bayıldım..yaa insanın her gördüğünü canı çeker mi ben hepsinden almak istiyorum..kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Benim elektrikli ısıtıcım var küçük bi tane..evim de kat kaloriferli..yeterince yakarız zaten ama hazırlıklı olmakta fayda var tabii.

Bence ısıtıcı konusunda en dikkat edilecek nokta odanın havasını kurutmayacak bir sıtıcı edinmek..çünkü elektrikli ısıtıcılar nemi çok fazla tüketiyor..buharlı ısıtıcılardan alsanız daha iyi olmaz mı?

Tsk,ederim kizlar insl. daha güzelleri sizlerin olur.. Bir süre bizim yanimizda kalicagi icin ben odama uygun renkte aldim yatagini..nasil olsa 1,5 - 2 yil sonra geciricem odasina o zaman büyük yatak almak istiyorum..

Resimdede görülüyor duvar kaloriferi kullaniyorum ben yatak odamda..
Isinmada sorun olmuycak,cünkü bende cok üsüdügüm icin biliyorum yani..

biberoncum cicileriniz çok güzel canım güle güle kullanın ..

çilekcim hepsi süper; bebişin yatağı çok hoş ..seninkide öyle :))) güle güle uyuyun ana oğul.:))

X