Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

ayy şükür gönderebildim buda bizim uyku setimiz bugün aldık bir hevesle yerleştirdim yatagımız da lila rengi sizce nasıl arkadaşalr?

çok güzelmiş ya...:)uyku setiymiş anladım:)ya benim ilk bebeğim ve erken doğum riskim olduğu için evdeyim.çıkıp oda falan bakamıyorum bebeğime:KK43:

kızlar....
bende kızıma nihayet dün alışveriş yaptım...Doğduğu anda ilk lazım olacak şeyleri aldım..Fakat resmini çekipte ekleyemedim bi türlü.En kısa zamanda eklerim inşallah..Allahım şu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine bu güzel duyguyu herkese yaşatsın rabbim...

bunlar ağız bezlerimiz, tülbentlerimiz, liflerimiz falan

bunlar battaniyelerimiz

banyo havlumuz

ayakkabımız

tulumlarımız

yün işlerimiz

ve mama önlüklerimiz

ve işte bunlarda sonunculardı arkadaşlar. Kıyafetleri geçen gün beşik almaya gittiğimizde annem almıştı bahsetmiştim, yün işleri de daha ben bekarkenden hazırlanmış eşyalardı. Artık izne ayrılana kadar çarşıya çıkmam gerek yok diyorum ama yine de bizim işimiz belli olmaz dimi :eek: Ama bebeğimin ilk ihtiyaçlarının neredeyse hepsi tamamlandı sanırım çok şükür. Artık sağlıkla doğması için dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok. :Saruboceq:

canım hepsi çok şekerler allah sağlıkla ve sıhhatle kullanmayı nasp etsin inşallah.

bızımde annemın evıne aldıgımız karyolamız odaya buyuk geldı
kurulmadan beklıyor oyle ne yapacagımızı sasırdık
ya odanın seklını degıstırıcez ya da benım bekarken kı odama kurucaz karyolayı kaldık oyle sasskın

anneannemiz yine doldurmuş bir sürü şey... çok tatlı badyler falan... odasınıda düzenledik sayılır tabi oda da değilde odamsı yeri :roflol:
resimlerini çekip koyayım bende bugün.... a.s.

slm kızlar.sizden bi konuda yardım istiyorum. almanyada yım.bebegime uyku seti almak istiyorum ama istedigim gibi set bulamadım.türkiye den aldırmaya karar verdim.bana bebek uyku seti markası ve fiyatları hakkında yardımcı olur musunuzkaydirigubbakcemile3

slm kızlar.sizden bi konuda yardım istiyorum. almanyada yım.bebegime uyku seti almak istiyorum ama istedigim gibi set bulamadım.türkiye den aldırmaya karar verdim.bana bebek uyku seti markası ve fiyatları hakkında yardımcı olur musunuzkaydirigubbakcemile3

canim bebek magzalarina baktinmi bende almanyadayim ben baktim uyku seti seklinde degilde yorgan yüzü yastik yüzü cibinligi bide etrafina gelen korumalar varya onlar satiliyo aslinda artik yorgan ve yastigini ayli alip nevresimini gecirecen ben öyle aldimmisdim ama tabi türkiyedekiler daha güzel helede rengleri

Bence çok güzel görünüyor.Fonksiyonlarıda iyiyse hiç düşünmeyin alın derim.
Markası neymiş canım,Türküye de böyle bişey görmedim gibi.

canim burda bu arabalar cok tutuyo markali yani markasini bilmem duydunmu Hartan diye bir marka güvenlik yönündende cok güvenilir kullanimi cok rahat parasida iyi tabi 400 eurodan basliyo her rengide var ama kisin cok kullanisli olur bence üsümez icinde yazinda yazlik araba yapariz

X