Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

bunlar anneannemizin aldıkları...

t-shirtlerimiz, montumuz

hırkamız, takımımız

bu da hastane çıkışımız...

Son düzenleme:
kızlar ben küçük bi şehirde yaşadığım için alışveriş yaparken cok az seceneğim oluyor. kafama göre bi şeyler bulamıyorum. ben de internetten araştırmaya başladım. beğendiğim şeyler oluyo tabi ama sitelere güvenmeli miyim bilemiyorum. internetten alışveriş yapanlarınız varsa bana bu konuda yardımcı olabılır mısınız?

ben istanbuldayım canım en çok seçenek burada vardır sanırm ama bende zamansızlıktan internetten alışveriş yapıyorum hatta burayada koydum aldıklarımın resimlerini,
kesinlikle güvendiğim bir firma üstelik ödeme içinde birçok seçeneğin oluyor, ben şuradan aldım www.gebebe.com bir bak istersen

sağolun kızlar.. peki içinizde çanta alanınız var mı. ben boyle genış bı çanta istiyorum hastanye götururken esyalarını ve esyalarımı koymak için. önerebileceğiniz bi çanta markası modelı var mı?

çanta alırken bende çok düşündüm ve araştırdım çok fazla seçenek var fiyat yelpazesi çok geniş ben çantaya çok para vermek istemediğim için 30 ytl ye bir çanta aldım içimede sindi, markasına bakmam lazım, bugün bebek odamız boyanıyor yoksa senin için fotoğrafta koyardım

Ben spor çantası tercih ettim. Oldukça geniş içine herşey rahatça sığıyor. Ne çok büyük ne çok ufak. Toplamda 4 bölmesi olması bazı şeyleri gruplandırarak yerleştirip, gerektiğinde rahatça bulunmasını kolaylaştıracak.

Şöyle birşey

Kızlar bebeğinizle kendinize ayrı çantalar hazırlayacaksınız değil mi?
Ben kendime avonun bir seyahat çantasını almıştım,onu hazırlayacağım.
Bebeğime de günlük kullanabileceğim bir çanta aldım büyükçe.Bebek çantası şeklinde değil.Normade benim kullanabileceğim bir çanta.

Ama ben Port bebe almayı düşünüyorum ve ikili set olanlar var ya hani,onlardan alıcam.Almışken o çantayı da kullanırım artık.Kendi aldığım çantayıda.
Siz ne yaptını port bebe konusunu??
Kış bebeklerini oto koltuğuyla çıkaramayız hastaneden sanırım..
Sonra aşıları için sürekli dışarı çıkmak zorunda kalacak,karda kışta.En iyisi port bebe diye düşündüm.Dün baktık eşimle,alacaktık.Ama ben bi başka mağazaya daha bakıp öyle aalayım dedim.
Bu çantaları pek beğenmediğimi biliyorsunuz.Ama set olunca alacağım artık.tek yok zaten burda.

Bence de en rahatı port bebe canım ama benim de eşim istemiyor...Az çıkacak dışarı, onda da ana kucağının battaniyesi filan var onu kullanırız dedi. Ben de itiraz etmedim. Ama benim de tercihim port bebeden yana olurdu. Bir de üçlü setler var galiba, port bebe, kanguru ve çanta birarada, bir sitede görmüştüm fiyatı da gayet uygundu. Renkleri de güzeldi, öyle birşey düşünebilirsin belki...

biberoncum çok güzelmiş aldıkların canım güle güle giysin oğluşun iyi günlerde

hüsrancım ben kraftın çantasını aldım 30 ytl ye en genişi ve kullanışlısı o geldi bana hemde çok şirin görünüyo.gerilerde fotosunu bulabilirsin koymuştum buaraya ama çok geridedir.

buarada kızlar ben bebeği hastaneden çıkarken battaniyesine sarıp çıkarıcam sonuçra arabaya binip evin önünde inicez zaten kasımda hava çok soğuk olucakmış gibime gelmiyor olsada çocuk enfazla 10 sn kalıcak dışarıda etkilenmez battaniyeyi kapattıkmı bişeycik olmaz sırf onun için portbebe alamıycam walla aldığım çanta gibi şeye de koyabilirim ama doğumdan sonra onda hemen taşıyabilirmiyim biliyorum bide sezeryan olursa taşıyamam herhalde

Biberoncum kanguruyu pek kullanamayacağız gibi geliyor bana.Soğuk havada pek kullanılmaz heralde.Sıcaklara da bebek büyük gelir kanguru için.Aslında hep hayalimdi kanguru ama bilemiyorum.

Atatanemin aldığı çanta çok güzeldi hatırladım ben.
Belki hafta içi uğrayacağım mağazada port bebe tek vardır.Bi bakayım.

Bizim oto koltuklarına bebeği öyle hemencecik yatıramıyormuşuz.Sırtına destek lazımmış.Çok oyuntulu ya içi.İçini minderle felan doldururuz artık.

Ama atatanem bebeğin aşıları için sık sık sağlık ocağına gideceksin,yada hastaneye.Sadece hastaneden çıkıncayı düşünme.Mecbur sokağı görcek bizimkilerde az buçuk.

Evet canım ben ayrı çanta hazırlayacağım..aynı çantada karışır birbirine..ben de bebeğin bakım çantasını alıcam..kendime de küçük,spor bi sayahat çantası alıcam ona koymayı düşünüyorum..

Port bebe konusuna gelince ben pek almayı düşünmüyorum port bebe..bana çok güvenli değilmiş gibi geliyor..bi de çocuk kuyuda yatıyor gibi geliyor bana..kucakta taşınabilir diye düşünüyorum aşıya filan giderken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…