- 12 Ağustos 2008
- 1.973
- 221
- 47
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #2.081
bunlar anneannemizin aldıkları...
alt açmamız ama perde, cibinlik, uyku seti vs. de aynı desenden
kızlar ben küçük bi şehirde yaşadığım için alışveriş yaparken cok az seceneğim oluyor. kafama göre bi şeyler bulamıyorum. ben de internetten araştırmaya başladım. beğendiğim şeyler oluyo tabi ama sitelere güvenmeli miyim bilemiyorum. internetten alışveriş yapanlarınız varsa bana bu konuda yardımcı olabılır mısınız?
teşekkürler denizanası hemen o siteye gidip bakıyorum:)
sağolun kızlar.. peki içinizde çanta alanınız var mı. ben boyle genış bı çanta istiyorum hastanye götururken esyalarını ve esyalarımı koymak için. önerebileceğiniz bi çanta markası modelı var mı?
Kızlar bebeğinizle kendinize ayrı çantalar hazırlayacaksınız değil mi?
Ben kendime avonun bir seyahat çantasını almıştım,onu hazırlayacağım.
Bebeğime de günlük kullanabileceğim bir çanta aldım büyükçe.Bebek çantası şeklinde değil.Normade benim kullanabileceğim bir çanta.
Ama ben Port bebe almayı düşünüyorum ve ikili set olanlar var ya hani,onlardan alıcam.Almışken o çantayı da kullanırım artık.Kendi aldığım çantayıda.
Siz ne yaptını port bebe konusunu??
Kış bebeklerini oto koltuğuyla çıkaramayız hastaneden sanırım..
Sonra aşıları için sürekli dışarı çıkmak zorunda kalacak,karda kışta.En iyisi port bebe diye düşündüm.Dün baktık eşimle,alacaktık.Ama ben bi başka mağazaya daha bakıp öyle aalayım dedim.
Bu çantaları pek beğenmediğimi biliyorsunuz.Ama set olunca alacağım artık.tek yok zaten burda.
Kızlar bebeğinizle kendinize ayrı çantalar hazırlayacaksınız değil mi?
Ben kendime avonun bir seyahat çantasını almıştım,onu hazırlayacağım.
Bebeğime de günlük kullanabileceğim bir çanta aldım büyükçe.Bebek çantası şeklinde değil.Normade benim kullanabileceğim bir çanta.
Ama ben Port bebe almayı düşünüyorum ve ikili set olanlar var ya hani,onlardan alıcam.Almışken o çantayı da kullanırım artık.Kendi aldığım çantayıda.
Siz ne yaptını port bebe konusunu??
Kış bebeklerini oto koltuğuyla çıkaramayız hastaneden sanırım..
Sonra aşıları için sürekli dışarı çıkmak zorunda kalacak,karda kışta.En iyisi port bebe diye düşündüm.Dün baktık eşimle,alacaktık.Ama ben bi başka mağazaya daha bakıp öyle aalayım dedim.
Bu çantaları pek beğenmediğimi biliyorsunuz.Ama set olunca alacağım artık.tek yok zaten burda.