Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

biberoncum cicileriniz çok hoş canım
çilekcim sizinde beşiğiniz ve arabanız süpermiş bende o tip alacağım zaten
bizde bu hafta çıkacağız beşik içinkaydirigubbakcemile
ısıtma konusuna gelince ben ufo yakacağım bir de buhar makinası alacağım ne yapayım:sm_confused:

darkçım aklın varsa ufo alma elektrik faturası inanılmaz çok geliyo ve doğru düzgün de ısıtmıyo bizde var klima kullanmayalım dedik 1 kış afedersin popomuz dondu klima bile kapatınca 1 saat falan içerisi sıcak kalıyo ama ufoyu kapattığın an içerisi buzhane oluyo ve ışığın görmediği yerler buz gibi oluyo.ama yine de sen bilirsin

çilek kız ne güzelmiş beşiği de koltuğu da bayıldım walla.beşiğin rengi bence çok hoş hiç düşünme walla güle güle kullansın oğluşun inşallah

cilekk cok güzel canim yataginiz ve maxi cosi n bende aynisindan düsünüyom maxi-cosiyi yatakta cok hos
türkiyede cok reng var hemen hemen her rengde mobilya helede bebekler icin ama ben burda hep mobilya rengi yada beyaz görüyom benimkilerde mobilya rengi cok nadir acik pembe ve acik mavi renge yataga rasladim oda katolog da

gunaydınlar bıberob aldıkların cok gusel gule gule gıydır oglusuna
ben yumusacık olan montlarını begendım ne tatlılarrr
cılekcım arabanız ve besıgınız cok guselmıs gule gule kullanın ben yatak odana bayıldım catı katı ne gusel

sağolasın applecığım, daha güzelleri hepinizin olsun, hepimiz mutlu günlerde kullanalım, giydirelim...sarı olan montu bizim burdaki semt pazarında bir kadın chicconun ürünlerini satıyordu oradan aldım daha doğrusu annem hediye aldı torununa. çok da ucuza malettik, orjinal chicco değildir tabii. 0-3 ay diyor üzerinde ama bana yine de biraz daha büyükmüş gibi geldi, daha iyi tabii ben marta kadar giydiririm onu. :))

bir de ben birşey soracağım, şimdi ben çalışmıyorum ama benim de göğüs pompasına ihtiyacım olacak mı?

canım bende bebek dogduktan sonra calısmıycam bıberon almadım henuz belkı sutum olur gerek olmaz dıye gogus pompasıda bı tanıdıgım gondermıs ama sterıl degıldır kaynatmak lazım egerkı acıl ıhtıyac olursa eczaden hemen aldırırım esıme diye dusunuyorum zaten esım 10-15 gun ızınlı olcak ozaman alır

Çilek çook tatlı beşiğiniz. Ben de bir an önce kursam da size göndersem ama 15 gün sonra kurmayı düşünüyorum.

Biberon sizin aldığınız ciciler de çok şirinler. Güle güle kullanın.

biberon ve çilek kızlar aldıklarınızın hepsi birbirinden güzel
sağlıkla iyi günlerde kullanın inşallah

bende resim eklemek istiyorum ama bugün vaktim yok
dersim öğleden sonra ve birazdan çıkmam gerekiyor
bu cicilere bakmak çok eğlenceli

arkadaşlar günaydın herkese.

bir iki şey kafama takıldı:bebeğinize ateş ölçer aldınızmı?sorduğumda makattan ölçüm yapanları öneriyorlar.ama tek makattan ölçüm yapana bulamadım.kulaktan ölçene sonra geçilecelmiş.yanıltırmış başlarda ce zor oluyormuş.chicconun gösterdiler ama 3 bölgeden ölçüyor o da. çok işlevli de önermediler.siz ne yaptınız?

pişik kremi olarak ne aldınız.bana da nivea ve bubchen önerdiler.karar veremedim.

bir de şu ağız mendili için tülbenti neredn alıyorsunuz?hazırları biraz set geldi bana.yıkasak yumuşar mı acaba?

canım ben chicconun ateş ölçerini aldım ..hem makat ,hem koltuk altı ,kulak ölçümü yapıyor ama ilk zamanlar en iyi sonuç veren makattan ölçmektir..

pişik kremi en iyisi nivea ..ben nivea alıcam henüz almadım..ablam iki bebeğini onunla büyütüyor..çok memnun

tuhafiye veya mefruşatçılarda oluyor ..mermerşahi diye geçiyor adı ..annem ondan aldı ve kenarlarını kendi oyaladı..

canım hazır mendiller gerçekten sert ve banada arkadaşlarım tülbent bezini önerdiler..
bakırköyde gürsoy pasajında varmış.metre hesabı.ben dün eminönü ne gittim ama heryer kapalıydı.haftaya c.tesi gitmeyi düşünüyorum öğleden sonra..oradan alıcam.zaten bebişimin oda takımının çekmece ve dolaplarına sermek içinde örtü alıcam..

Tsk,ederiz teyzeleri insl.daha daha güzelleri sizlerin olsun..

Ates ölcer almadim henüz ben ya,makattan nasil ölccekki?icinemi koycaz!

Ya o tülbentlerden canim annecimde yapmis birsürü,hepside yumusacik ama

kenarlarini hep islemis yani sIk sIk yikancak ve ütütsüz kullanilmiycak benimkisiler..

Gecende buradan agiz mendili aldim bir paket,yumusacik hepsi..Ben bir iki paket daha

alip isli mendilleri daha az kullanmak istiyorum acikcasi.

ben tüm banyo malzemeleri,alt silme bezlerini sebamed alicam..Birde huggies varmis

bu nasil?yani ben sebamedden baskasini almiycam bu konuda cok sabit fikirliyim ama

bir iki arkadas biz huggies kullandik dediler,kafama takildi..

son biisiy sorup susucam söz:) pisik kremini her altin iactigimizda pisik olmasa bile kullanicaz dimi?

sustum..

çilekcim ben dün alırken sebamed in ürünlerini sordum.evet pişik kremi her altını değiştirdiğimizde pişik olmasın diye sürülecekmiş..:1rolleyes:

kızlar sebamed'i siz kendiniz içinde kullanabilirsiniz....
mesela nemlendirici losyonu özellikle çatlaklar için biçilmiş kaftan..
üstelik daha önceden oluşan çatlakalrı bile geçiriyor....
ve yeni oluşumunu engelliyor...
şahsen bizzat kendimden örnek verebiliri... :roflol: çok memnunum...

teşekkürler escapecim.önerini denicem.ben daha önceden sebamed in şampuan ve sabununu kullanmıştım kendim için..
çokta memnun kalmıştım.
saçlarımda kepek gibi konak vardı.derisinde..
şampuan iyi geldi ama saçlarımı biraz kuruttu.geçince bıraktım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…