- 24 Mart 2020
- 54
- 20
- Konu Sahibi Siyahhhinci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çatlatma iğnesi olmadıysan. Benim de böyle ama çatlatma iğnesi olduysan iğnenin etkisi iğneden sonraki 12. Günde gidiyorEki Görüntüle 2956616 Eki Görüntüle 2956616 Merhaba bayanlar bende 16 sı transfer oldum dün test yaptım böyle çıktı sizce bebeğim benimle midir
Çatlatma iğnesinin 11. Günü isi amaCanım çatlatma iğnesi olmadıysan. Benim de böyle ama çatlatma iğnesi olduysan iğnenin etkisi iğneden sonraki 12. Günde gidiyor
Öyle mi o zaman gebelik olabilir inşllahÇatlatma iğnesinin 11. Günü isi ama
O zaman benim iğne etkisi canım ama genelde 10. Gün gidiyor denildi iğne etkisiBu da benim bugün 4. Günüm 17 kasımda transfer oldum ama ben çatlatma iğnesi olmadım
Öyle düşünme iğne etkisi olmayadabilir testin varsa yarın yine yap benceO zaman benim iğne etkisi canım ama genelde 10. Gün gidiyor denildi iğne etkisi
Var canım yarın yine yapacam ama iğne etkisinden 11. Gündü iğne yaptığım günü saymadımÖyle düşünme iğne etkisi olmayadabilir testin varsa yarın yine yap bence
İnşallah canım dua et ben aşılama olduğun da da genelde 10. Gün gidiyordu kafam karıştı benimdeÖyle mi o zaman gebelik olabilir inşllah
Evet. Bazen gidiyor benimde 8. Gün etkisi gitmişti ama inşllah iğne etkisi değildir Bekleyince mi belirdi yok hemen mi belirdi silik çizgiİnşallah canım dua et ben aşılama olduğun da da genelde 10. Gün gidiyordu kafam karıştı benimde
Çok belirsizdi çizgi durdukça belirdi sonra kuruyunca daha çok belli oldu canımEvet. Bazen gidiyor benimde 8. Gün etkisi gitmişti ama inşllah iğne etkisi değildir Bekleyince mi belirdi yok hemen mi belirdi silik çizgi
Ozaman bence iğne etkisi değil İnşllah hamilesinÇok belirsizdi çizgi durdukça belirdi sonra kuruyunca daha çok belli oldu canım
İnşallah vanım inşallah Allah ım nasip eder ya yarın tekrar yapacam testOzaman bence iğne etkisi değil İnşllah hamilesin
Bende test aldıracağım yarınİnşallah vanım inşallah Allah ım nasip eder ya yarın tekrar yapacam test
Sizin kaçıncı gün bugünBende test aldıracağım yarın
4 bugün ilk defa yaptım nasılsa çıkmaz diye evde öyle 1 tane kağıt test buldum yaptım çok silik çıkınca çaldırdım mutluluktan yarın test alıp yarın yine yaparım herhalde koyulaşmaya bakarımSizin kaçıncı gün bugün
Kaçıncı gün yarın? Evde test yaptin mi?Bende test aldıracağım yarın
Bakabilir miyim testine canım4 bugün ilk defa yaptım nasılsa çıkmaz diye evde öyle 1 tane kağıt test buldum yaptım çok silik çıkınca çaldırdım mutluluktan yarın test alıp yarın yine yaparım herhalde koyulaşmaya bakarım
Taze embriyo mu konuldu canımMerhaba arkadaşlar bu gün beşinci günüm sizce var mı ilk iki dakika hiçbir şey yoktu iki dakika sonra çok az silik bisey çıktı yanımda başkaları da vardı onlarada gösterdim başta yok dediler iyi bakın dedim gördüler buda yarım saat sonraki hali sizce var mıdır kameramda kötü biraz o yüzden gözle görülen gibi olmuyor tabi