Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

İkizde durum değişir tabi de tek bile olsa riske etmeyip sezeryan öneren Dr çok ben ilkinde normal tercih ettim inşallah bu seferde olursa normal olsun isterim

İkizde durum değişir tabi de tek bile olsa riske etmeyip sezeryan öneren Dr çok ben ilkinde normal tercih ettim inşallah bu seferde olursa normal olsun isterim
İnşallah hepimiz o günleri bi görseydik biran önce sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz doğum hangisiyse o olsun artık

Henüz adet bekliyorumevet ilk 3 ay kanamam oldu hep prolutan fitil iğne falan 3 ay yat kalk geçirdim biri düştü diğeri de dusucek korkusuyla hep ağlamaklı geçti Allah kimseye yaşatmasın 4.ay plasenta kaynaklı kanamam oldu ama bu kanamaları saymazsak hiç bulantı kusma hiç bı sikayetim olmadı 4.aydan doguruncaya kadar da kuş kadar hafif geçirdim çok rahattı

Maşallah yaa ne güzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben hiç göremedim daha çift çizgiyi
Amin inşallah ama ben şuan tam sevinemiyorum kanda artış sağlanacakmi diye tedirginim bu yüzden sevincimi tam yasayamiyorum açıkçası eminim görüceksiniz önemli olan çift çizgiyi görmek değil gebeliğin devamı ben çok yaşadım bu şekilde çift çizgiyi görüpte devamını görememeyi o yüzden rabbim herkese devamli giden gebelikler nasip etsin

Olsun maşallah Allah evladına uzun ömür versin sende zor zamanlar yaşamışsın inşallah bu durumlar uzun sürmez ister istemez üzücü hal alıyor şimdide böyle çamur gibi kahve bi hal aldı ama baya kesildi şükür

İğneyi vurulur vurulmaz kesildi canım 3 günlükmüş bu iğne şimdi yarın yada ertesi gün yine lekelenirsem yine vurulacağım. Öyle dedi doktor
Benimde gün aşırı progestanım var yarın vurulcam. İlk transferimde kullanmıştım prolutonu dediğin gibi 3 günde birdi benimde inşallah tekrar leke kanama görmeyiz stresli oluyor

Aminnn haklısınız önemli olan gebeliğin sağlıklı gelişmesi İnsallah sağlıklı bir şekilde ilerler bu kez hamileliğiniz

Gunaydin guzeller, neseli sevincli bi gun diliyorum. Yine uyanir uyanmaz kafama takacak bi sey buldugum icin kendimi tebrik ediyorum ilk once Ne gece, ne simdi hic bir sancim yok. Tekrar test yapmak istiyorum, cizgi solmusmu bi bakayim. Allah gostermesin ya yine kimyasal yasarsam? Ve ya testin dun cift cizgi gostermesi yalan olmaz dimi? Bozuk falan degildir

Benim iğne vuruldugum halde kesilmedi.
Hiç ultrason da bakıldı mı kese etrafına akanamalınalan tespit edildi mi ve şuan ne kadarlıksın
Koyulaşıyor merak etme ama hemen ertesi gün yaptığında aynı koyulukta çıkmıştı benim iki gün arayla test yaptığımda fark belli oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…