-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.441
İkizde durum değişir tabi de tek bile olsa riske etmeyip sezeryan öneren Dr çok ben ilkinde normal tercih ettim inşallah bu seferde olursa normal olsun isterimSezeryan tercihi olması tüp bebekte ikiz gebelik normale göre bi tık fazla oluyor ya o sebepten mi acaba. Sen doğum yaptın galiba dimi ilk 3 ay kanamalı geçti demiştin? Şuanki durum hangi süreçte? Valla Allah ne gösterir bilinmez ama normal doğumu isterim sanırım şuanki psikolojimle
İnşallah hepimiz o günleri bi görseydik biran önce sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz doğum hangisiyse o olsun artıkİkizde durum değişir tabi de tek bile olsa riske etmeyip sezeryan öneren Dr çok ben ilkinde normal tercih ettim inşallah bu seferde olursa normal olsun isterim
Henüz adet bekliyorumAllah oğluna uzun ömürler versin inşallah bu transfer de de gönlüne göre versinTransferin mi ay sonu olcak test sonucun mu bende merak ettim şimdiden sonucu inşallah yüzün gülsün İlk 3 ay hep kanama mı oldu hep yattın mı sonraki süreç nasıldı
İğneyi vurulur vurulmaz kesildi canım 3 günlükmüş bu iğne şimdi yarın yada ertesi gün yine lekelenirsem yine vurulacağım. Öyle dedi doktorYok ben gün aşırı progestan iğne vuruluyorum dün vurulmuştum doktorum yat yarın vurul dedi senin lekelenmeler devam ediyor mu
İlk 3 ay bı geçsin bunlar sonra ki dertlerimiz tabi bide hamile kalırsam inşallah bu sefer 20 kilo almam bı derdim de oİnşallah hepimiz o günleri bi görseydik biran önce sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz doğum hangisiyse o olsun artık
Amin inşallah ama ben şuan tam sevinemiyorum kanda artış sağlanacakmi diye tedirginim bu yüzden sevincimi tam yasayamiyorum açıkçasıMaşallah yaa ne güzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinben hiç göremedim daha çift çizgiyi
İnşallah bizde görürüz o günleri5 kasımda transfer oldum 21 kasımda keseyi 3 aralıkta bebeği gördük ve kalp atışını dinledik. Daha çok erken.
Allah hayırlı güzel sonuçlar versin inşallahCanım aynı durumu yaşıyoruz dinleneceğiz yapacak bir şey yok sağlıklı ise bebek gelecek değil ise düşecek bu Allah’ın takdiri. Dua edip bekleyeceğiz
Olsun maşallah Allah evladına uzun ömür versin sende zor zamanlar yaşamışsın inşallah bu durumlar uzun sürmez ister istemez üzücü hal alıyorHenüz adet bekliyorumevet ilk 3 ay kanamam oldu hep prolutan fitil iğne falan 3 ay yat kalk geçirdim biri düştü diğeri de dusucek korkusuyla hep ağlamaklı geçti Allah kimseye yaşatmasın 4.ay plasenta kaynaklı kanamam oldu ama bu kanamaları saymazsak hiç bulantı kusma hiç bı sikayetim olmadı 4.aydan doguruncaya kadar da kuş kadar hafif geçirdim çok rahattı
Benimde gün aşırı progestanım var yarın vurulcam. İlk transferimde kullanmıştım prolutonu dediğin gibi 3 günde birdi benimde inşallah tekrar leke kanama görmeyiz stresli oluyorİğneyi vurulur vurulmaz kesildi canım 3 günlükmüş bu iğne şimdi yarın yada ertesi gün yine lekelenirsem yine vurulacağım. Öyle dedi doktor
İnşallah bizde görürüz o günleri
İnşallah bizde görürüz o günleri
Aminnn haklısınız önemli olan gebeliğin sağlıklı gelişmesiAmin inşallah ama ben şuan tam sevinemiyorum kanda artış sağlanacakmi diye tedirginim bu yüzden sevincimi tam yasayamiyorum açıkçasıeminim görüceksiniz önemli olan çift çizgiyi görmek değil gebeliğin devamı ben çok yaşadım bu şekilde çift çizgiyi görüpte devamını görememeyi o yüzden rabbim herkese devamli giden gebelikler nasip etsin
Inşallah hepimiz görürüz o güzel günleriAminnn haklısınız önemli olan gebeliğin sağlıklı gelişmesiİnsallah sağlıklı bir şekilde ilerler bu kez hamileliğiniz
Benim iğne vuruldugum halde kesilmedi.İğneyi vurulur vurulmaz kesildi canım 3 günlükmüş bu iğne şimdi yarın yada ertesi gün yine lekelenirsem yine vurulacağım. Öyle dedi doktor
Hiç ultrason da bakıldı mı kese etrafına akanamalınalan tespit edildi mi ve şuan ne kadarlıksınBenim iğne vuruldugum halde kesilmedi.
Koyulaşıyor merak etme ama hemen ertesi gün yaptığında aynı koyulukta çıkmıştı benim iki gün arayla test yaptığımda fark belli oluyorduGunaydin guzeller, neseli sevincli bi gun diliyorum. Yine uyanir uyanmaz kafama takacak bi sey buldugum icin kendimi tebrik ediyorum ilk onceNe gece, ne simdi hic bir sancim yok. Tekrar test yapmak istiyorum, cizgi solmusmu bi bakayim. Allah gostermesin ya yine kimyasal yasarsam? Ve ya testin dun cift cizgi gostermesi yalan olmaz dimi? Bozuk falan degildir
Insallah oyledir canimHiç ultrason da bakıldı mı kese etrafına akanamalınalan tespit edildi mi ve şuan ne kadarlıksın
Koyulaşıyor merak etme ama hemen ertesi gün yaptığında aynı koyulukta çıkmıştı benim iki gün arayla test yaptığımda fark belli oluyordu
Allah tamamini erdirsin insallah, gozun aydinKuzular ben çok mutluyum doktordan geldim bebek iyi dedi kanama da durdu
Sizinde mi kanama yada kahverengi miBenim iğne vuruldugum halde kesilmedi.