Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Ben fitille başlayıp iğne ve fitille devam ettim. Estrofem varmıydı sende

Belirti olmayanda var. Hangi doktor yaptı işlemi canım

Merhaba Sakarya da kime gidiyorsunuz, bende Sakarya da yaşıyorum pzts başladım ilaç kullanmaya, yaşım 37 ilk denememiz olacak, umarım çok güzel sonuçlar alırsın

İnşallah görelim
Evet ilk denemem, daha önce yumurta takibim oldu Bülent Hocanın öğrencisi Ertan Zan'a gidiyordum, şimdi tüp bebek serüvenine başladık umarım sonunda güzel olur herkes için

Birgül sarikamiş yapti, şu 2 gündür hic belirtim yok ondan öncesinde kasik agrisi bel agrisi vardi sali günü test günüm bu sabahda idrar testi yaptim dayanamayip bisey görünmüyor. Sanirim tutmadi negatif
Canım bence kötü düşünme benim mesele beklenen adet tarihi geçmeden asla idrar testinde pozitif çıkmıyor kan testini bekle

Birgül sarikamiş yapti, şu 2 gündür hic belirtim yok ondan öncesinde kasik agrisi bel agrisi vardi sali günü test günüm bu sabahda idrar testi yaptim dayanamayip bisey görünmüyor. Sanirim tutmadi negatif
Canim benimde test günüm 23.11 ve bende dayanamadim ve bu sabah test yaptim. Benimkide negativ. Ama kan testi doğru olmasina rağmen merakdan neden boşuns moralimizi bozuyoruz ? :)

Canim benimde test günüm 23.11 ve bende dayanamadim ve bu sabah test yaptim. Benimkide negativ. Ama kan testi doğru olmasina rağmen merakdan neden boşuns moralimizi bozuyoruz ? :)
Aynen ama insan tutamıyor dimi kendini bende. Eve e1 tane test buldum. 6 yada 7 günde yapsam mı yapmasam mı kararsızım. Şuan 3. Günündeyim daha

Evet evet bu kadinlar niye böyle. Eşimi de haşliyorum sabah beri gerginlikten. Saliya kadar catlarim heralde ben disari falan cikiomusunuz hic yoksa evde misiniz. Disari cikayim diyorum havam degissin ama korkuyorumda bisey olur diye.

Merhaba, bende Perşembe günü transfer oldum 30 kasım test günüm bekliyorum. Umarım hepimiz için hayırlısı olur.
Aramızda 1 gün var Umarım pozitif sonuçlar alırız peki kaçıncı gün embriyosu koyuldu kaçtane transfer edildi kalitesi nasıldı ve kaçıncı denemeniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…