Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Evet evet bu kadinlar niye böyle. Eşimi de haşliyorum sabah beri gerginlikten. Saliya kadar catlarim heralde ben 🤣 disari falan cikiomusunuz hic yoksa evde misiniz. Disari cikayim diyorum havam degissin ama korkuyorumda bisey olur diye.
Benim 3. Gün transferden sonra topla ayakta durma sürem 10 dakika olmamıştır şuana kadar arada bşr balkona çöküp oksijen alıp dönüyorum yatışa ama bütün artık yatar pozisyonda değilde ayaklarımızı uzatır oturur pozisyonda dinleniyorum

Hayili olsun, insanlah saglikli bir bebek geliyorr 🙏🙏 benim de 15 kasimda transfer oldu, 26 kasima verdi testimi doktorum
5. gun embriyosu degilmiydi neden 26 sina verdi ki test gununu? bende 24 unde gidemeyecegim zaten 25 ine kalacak. kesin evde dayanamam test yaparim ama keske sabretsem

Aramızda 1 gün var🙏☺️ Umarım pozitif sonuçlar alırız peki kaçıncı gün embriyosu koyuldu kaçtane transfer edildi kalitesi nasıldı ve kaçıncı denemeniz acaba 🙈
Benim dondurulmuş embriyo ile 2. Denemem ilki ağustos ayında olmuştu tutmamıştı. 3. Gün embriyosu Kalite olarak detay bilmiyorum ama doktorum çok iyi olduğunu söyledi. 2 embriyo transfer edildi. Bu kez ilkinden farklı olarak serum takıldı beyaz süt gibi bişey. İnşallah ikimizde alırız kucağımıza 🙏🏻

5. gun embriyosu degilmiydi neden 26 sina verdi ki test gununu? bende 24 unde gidemeyecegim zaten 25 ine kalacak. kesin evde dayanamam test yaparim ama keske sabretsem
Aynen testi 26 sina verdi, 11. Gune yani. Bel agrim cok var, hem regl hem tutunma belirtileri bu kadar benzedikce cok geriliyorum, umarim tutunmadandir insallah. Normalde de belim agrir benim ama dun yani 4. Gunde belim ve sag kasigim felaket agridi. Test yapmadan dayanmaya caliscam insallah. Sizde agri sizi durumlari nasil arkadaslar??

Benim 3. Gün transferden sonra topla ayakta durma sürem 10 dakika olmamıştır şuana kadar arada bşr balkona çöküp oksijen alıp dönüyorum yatışa ama bütün artık yatar pozisyonda değilde ayaklarımızı uzatır oturur pozisyonda dinleniyorum
Ben bir önceki denemem de çok dikkat etmiştim yürüyüş, yeme içme, ilaçlar vs. Ama dış gebelik oldu. Bu seferkinde o kadar dikkat etmiyorum yani agir falan kaldirmiyorum, yemekte yapmiyorum annem üst katimda oldugu icin ama işe gidiyorum o ara üzerimi,ayakkabilarimi giyiyorum falan. Allah büyük ben neler okudum neler yaşadım. Allah istedikten sonra bunun yatma ile veya ağir kaldirma ile asla alakasi yok. Bu sadece bizim kendimizi rahatlatmamiz için yaptigimiz seyler. Nasibimizde varsa mutlaka bizi bulacaktir.

Kızlar ben de 15nde transfer oldum, bana hepten 27si dediler test gününe 😂😂

Aynen testi 26 sina verdi, 11. Gune yani. Bel agrim cok var, hem regl hem tutunma belirtileri bu kadar benzedikce cok geriliyorum, umarim tutunmadandir insallah. Normalde de belim agrir benim ama dun yani 4. Gunde belim ve sag kasigim felaket agridi. Test yapmadan dayanmaya caliscam insallah. Sizde agri sizi durumlari nasil arkadaslar??
Bende hiç hissiyat, ağrı, sızı yok. Yani az rahat biri olsam transfer olduğumu unuturum. İlk 2 gün belim ağrıdı ama bence o yattığım içindi. Rabbimden hayırlısı artık.

Merhaba kızlar benim 17 kasım dondurulmuş transferim olacak. İstedim ki. Benim gibi kasımda transfer olan ve olacak olan arkadaşlar ile sohbet ederek bir ay geçirip güzel sonuçlar alalım. Bu arada transfer olan arkadaşlar. Belirtileri olmuş ise onları yazabilir pozitif alanlar süreç ile ilgili bil verebilir. Yazan arkadaşlar öncelikle bilgilerini de verirse yorum yapan arkadaşlar da ona göre yorum yapabilir .
Erkek ve kadın infertilitesi
2. Deneme olacak ilki taze transferdi.
16 yumurta toplandı 16 embriyo oluştu 5. Gün 5 embriyo 4aa kalitedeydi 1 i taze transfer yapıldı Temmuz ayı negatif ile sonuçlandı. Şimdi ise dondurulmuş 2 embriyo transferim olacak
Adetin 3. Gününden itibaren vitamin coraspirin ve estrofem kullanıyorum . Estrofem günde 2 ile başladı şuan adetin 18. Günündeyim ve 4 tane içiyorum bugün ek olarak progestan iğnesine başlıyorum. Allah nasip ederse 17 kasım adetin 22. Günü transferim olacak.
Benim hikayem bu inşallah güzel sonuç alırsınız

Evet evet bu kadinlar niye böyle. Eşimi de haşliyorum sabah beri gerginlikten. Saliya kadar catlarim heralde ben 🤣 disari falan cikiomusunuz hic yoksa evde misiniz. Disari cikayim diyorum havam degissin ama korkuyorumda bisey olur diye.
Ben gunde 1 bucuk saat yuruyus yapiyorum embriyooog hareketsiz kalmamam gerektigini mutlaka yuruyus yapmamis soylemisti isterseniz sizde bir sorun tekrardan.

Ben ilkinde hiç yatmadım ya onun pişmanlığı oldu içimde oyüzden yarın transferden sonraki 4. Gün artık yavaş yavaş çıkarım ben de yürürüm

Ben de 15 kasımda dondurulmuş transfer oldum. Bu benm ilk transferim.
Doktor ağır iş olmadığı sürece sorun yok demişti ama ben genel olarak aşırı dikkat edip yatıyorum, sanırım bu kadar hareketsizlik de sıkıntı ama..
Evde bir gebelik testi vardı yaptım ama negatif, test günüm 24ü..
Acaba erken genelik testi mi yapmalıydım. Sonuçta hemüz gecikme olmadı ama bilmiyorum galiba negatif

Doktor ağır iş olmadığı sürece sorun yok demişti ama ben genel olarak aşırı dikkat edip yatıyorum, sanırım bu kadar hareketsizlik de sıkıntı ama..
Acaba erken genelik testi mi yapmalıydım. Sonuçta hemüz gecikme olmadı ama

Acaba erken genelik testi mi yapmalıydım. Sonuçta hemüz gecikme olmadı ama bilmiyorum galiba negatif
Canım bazı durumlarda insanların geç idrara karışabiliyor betanhcg hormonu oyüzden test gününü bekle birde evet bend çok yattım Bugün 4. Gün fakat artık kollarım falan uyuşmaya başladı Bugün dışarımçıkıp biraz yürüyeceğim çocuk sahibi olalım derlen beyne yada kalbe hareketsizlikte pıhtı attıracağız oyğzden ilk 3 tamam ama sonr bence ufak uçuğa artık kalkınmalı

Hayili olsun, insanlah saglikli bir bebek geliyorr 🙏🙏 benim de 15 kasimda transfer oldu, 26 kasima verdi testimi doktorum
insallah tatlim. o kadar uzun suredir bekliyorum ki cok zorlu yollardan gectim ve yoruldum artik. bu benim 7 veya 8 inci transferim onu bile unuttum yani

bence yapma buyuk ihtimal negatif sonuc alirsan uzulursun. ben gecen sefer 8. gunde yaptim pozitif gosterdi 2 testte. birkacgun sonra negatif oldu. atesim cikti gerci 3 gun yuksek ates. sanirim saglikli embriyo degildi vucut atmak istedi o yuzden atesim cikti. ama gunu gelmeden pozitif gosterip deger dusebilir cok uzulursun sonra diye diyorum

O zaman daha olan oldu demiyeyim🤭 daha gun 3 benim.
bende ilk 3-5 gunde tutunma gerceklesiyor diye biliyorum. o yuzden biraz dikkat et yeter. sureli yatmak sacma bence. ben transfer olup masadan kalkip trenle eve geldim. 1 dk bile yatmadim. kan akisi gerekli ama bu demek degil ki dinlenme. yani normal ol ama yavastan al herseyi

al benden de o adar hatta bende simdi ayni soruyu sormaya girdim siteye. benimde dunden beri bel agrim cok. dun biraz fazla oturdum ama anliyorum ki alakasi yok. gece de zor uyudum agridan. regl gunune de 1 haftadan az var korkmadan da edemiyorum.cunku bu benim son embriyomdu herseyi bastan alamak cok zor ya.benim 6.gunumdu dun ama oncesinde de biraz vardi

al benden de o adar hatta bende simdi ayni soruyu sormaya girdim siteye. benimde dunden beri bel agrim cok. dun biraz fazla oturdum ama anliyorum ki alakasi yok. gece de zor uyudum agridan. regl gunune de 1 haftadan az var korkmadan da edemiyorum.cunku bu benim son embriyomdu herseyi bastan alamak cok zor ya.benim 6.gunumdu dun ama oncesinde de biraz vardi
iletisimde kalalim belirtilerimiz deayni

X