- 8 Aralık 2020
- 127
- 211
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
İnsalllaah dualarimdasiniz güzel haberlerinizi bekliyorum hayırlısıylaOh maşllahhh yazık sevindim benim de eşimde sayı morfoloji sorunu var bende de pcoS var benimde 2. Denemem inşllah güzel haberler alırım bende sizin gibiRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Cok sevindim valla sizin adiniza darisi bizlerin basina insallahBu arada merhaba Bursa'dan katılıyorum aranıza eczanede çalışıyorum acıbadem Hastanesi'nde tedavi gördüm eşim azospermi bende pcos ve kan pıhtılaşması var5 Kasım'da 3. Tüp bebek tedavimi gördüm bugün testimi verdim ... Çok şükür pozitif çıktı değerim 823 çıktı tek donmus 5.gun embriyo transferi oldu haftaya keseyi görmeye gideceğiz Allah nasip ederse
Amiin inşallahHayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Umutla bekleyen isteyen herkesin duacisiyim inşallah güzel haberlerinizi duyarızCok sevindim valla sizin adiniza darisi bizlerin basina insallah
Ben transfer öncesi ilaçlara aynen devam ediyorum, prednol hariç. Progestan dex iğnem var artı günde 3 kez progestan fitil.Kızlar progesteron hormonu için ne kullanıyorsunuz ben transfer gününe kadar porgestan iğne kullandım şimdi lutinus diye bir fitil verdi o da progesteron hormonu içeriyor bunu kullanan var kı merak ettim
AA siz hem iğne hem fitilini kullanıyorsunuz bende aynı iğneyimkullanıyordum şimdi sadece fitilBen transfer öncesi ilaçlara aynen devam ediyorum, prednol hariç. Progestan dex iğnem var artı günde 3 kez progestan fitil.
Ay masallah ne güzel bir haber... ALLAH sağlikli kucağiniza almayi nasip eder insallahBu arada merhaba Bursa'dan katılıyorum aranıza eczanede çalışıyorum acıbadem Hastanesi'nde tedavi gördüm eşim azospermi bende pcos ve kan pıhtılaşması var5 Kasım'da 3. Tüp bebek tedavimi gördüm bugün testimi verdim ... Çok şükür pozitif çıktı değerim 823 çıktı tek donmus 5.gun embriyo transferi oldu haftaya keseyi görmeye gideceğiz Allah nasip ederse
Ben hem transfer öncesi hemde transfer sonrasi lutinus fitil kullaniyorumKızlar progesteron hormonu için ne kullanıyorsunuz ben transfer gününe kadar porgestan iğne kullandım şimdi lutinus diye bir fitil verdi o da progesteron hormonu içeriyor bunu kullanan var kı merak ettim
Aynen canım ama muhtemelen ilaç dozunda kilo yaş gibi unsurlar da etkendir. Bir de benim malesef karşılanmamış östrojenim var ama kilo da veremiyorumAA siz hem iğne hem fitilini kullanıyorsunuz bende aynı iğneyimkullanıyordum şimdi sadece fitil
Bu fitili ilk defa kullandıysa aparata tam girmiyor yarısı giriyor dimi ilacınBen hem transfer öncesi hemde transfer sonrasi lutinus fitil kullaniyorum
Olabilir belkide benim hormonlarım normaldi sanırım oyğzden böyle devam ediliyor.Aynen canım ama muhtemelen ilaç dozunda kilo yaş gibi unsurlar da etkendir. Bir de benim malesef karşılanmamış östrojenim var ama kilo da veremiyorum
Evet, sadece yarisi giriyor fitilin. Aparati 3/2 varginal bölgesine yerleştirdikten sonra , fitili yolluyorsunBu fitili ilk defa kullandıysa aparata tam girmiyor yarısı giriyor dimi ilacın
Ben de biraz arastirdim, tutunma tam olarak ilk bes gun icinde gerceklesiyor yaziyordu. Ne zaman tam olarak acaba.Pozitif haberini duyarim insallahilk defa duydum ilk 10 dk olayini. Bildigim kadariyla 48 saat icerisinde tutunma gerceklesiyormus
Ben de 7. 8 gün içinde en fazla yerleşme oluyor diye biliyorumBen de biraz arastirdim, tutunma tam olarak ilk bes gun icinde gerceklesiyor yaziyordu. Ne zaman tam olarak acaba.
O zaman daha olan oldu demiyeyimBen de 7. 8 gün içinde en fazla yerleşme oluyor diye biliyorum
Ben progestan dex sabah akşam vuruyorum kendime birde progestan fitil günde üç defa kullanıyorum pozitif gördüm hala devam ediyor.AA siz hem iğne hem fitilini kullanıyorsunuz bende aynı iğneyimkullanıyordum şimdi sadece fitil
Aramızda 1 gün var sanırım benimde 2. Gün evet evet sen dikkat et yine.O zaman daha olan oldu demiyeyimdaha gun 3 benim.
Hayili olsun, insanlah saglikli bir bebek geliyorrSlm kizlar bende geçen pazartesi 15 kasımda transfer oldum. 24 u test günüm.