- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
5. Gün embriyosu transferi olanlar 6. Gün testte çıkıyor ama ben 12 günden önce test yapmayı düşünmüyorumBu akşam ve dün bacak ağrısı var peki bu normal mi acaba ? Salı günü nasil gelecek inanin bilmiyorum evdeki testlerden yapsam hicmi bişey cikmaz ?
Bende 13 kasimda 5. Gun embriyosu taze transfer yapildi. ilk denemem. Bende test yapmak konusunda cok kararsizim esim istemiyor yaparsanda soyleme bana 10. Gun bakalim oncesinde gorup uzulmek sonra pozitif cikacaksada oyle erken yapip uzulmek istemiyorum diyor acikcasi ne yapacagimi bilemedim.5. Gün embriyosu transferi olanlar 6. Gün testte çıkıyor ama ben 12 günden önce test yapmayı düşünmüyorum
Allahtan işe gidiyorum evde olsam sanirim hic bekleyemeyecektim o kadar merak ediyorum ki5. Gün embriyosu transferi olanlar 6. Gün testte çıkıyor ama ben 12 günden önce test yapmayı düşünmüyorum
Bide siz nelere dikkat ettiniz, direk yattiniz mi yoksa günlük işlerinize döndünüz mü ?5. Gün embriyosu transferi olanlar 6. Gün testte çıkıyor ama ben 12 günden önce test yapmayı düşünmüyorum
Ben agir isler yapmadim ilk 2 gun bolca dinlendim yattim ama 2. Gun igne olmak icin hastaneye yurudum. Gunde 1 bucuk saat kadar yuruyorum. Agir kaldirmak yukariya uzanmak gibi hareketlerden kacinarak gunluk.islerimi yapiyorum. Gunde 2litre su icip karbonhidrat hic beslenmiyorum. Sigarayi biraktim cay icmedim hic henuz kahveyide 2 kez decaf ictim sadece kurubaklagil sebze salata agirlikli besleniyorum bende bu sekildeBide siz nelere dikkat ettiniz, direk yattiniz mi yoksa günlük işlerinize döndünüz mü ?
Siz bayagı dikkat etmissiniz ben ilkinde o kadar dikkat etmistim ama dis gebelik oldu, bu seferkinde oyle üzerine düsmedim evet agir kaldirmiyorum bi yere uzanmiyorum ama uzerimi, ayakkabilarimi giyiyorum kendim ise gidiyorum, sadece esim goturup getiriyor ve zaten masa başi isim. Birde yiyeceklere o kdar özenmiyorum ilaclarimi kullniyorum, ambaljli gazli seylerden uzak duruyorum herseyi yiyorum. Birde böyle deneyelim bakalimBen agir isler yapmadim ilk 2 gun bolca dinlendim yattim ama 2. Gun igne olmak icin hastaneye yurudum. Gunde 1 bucuk saat kadar yuruyorum. Agir kaldirmak yukariya uzanmak gibi hareketlerden kacinarak gunluk.islerimi yapiyorum. Gunde 2litre su icip karbonhidrat hic beslenmiyorum. Sigarayi biraktim cay icmedim hic henuz kahveyide 2 kez decaf ictim sadece kurubaklagil sebze salata agirlikli besleniyorum bende bu sekildeumarim karsiligini aliriz calismak cok guzel meskuliyet sizin adiniza cok sevindim insanin kafasi dagiliyor ben isten ayrildim.
Pozitif haberini duyarim insallahSiz bayagı dikkat etmissiniz ben ilkinde o kadar dikkat etmistim ama dis gebelik oldu, bu seferkinde oyle üzerine düsmedim evet agir kaldirmiyorum bi yere uzanmiyorum ama uzerimi, ayakkabilarimi giyiyorum kendim ise gidiyorum, sadece esim goturup getiriyor ve zaten masa başi isim. Birde yiyeceklere o kdar özenmiyorum ilaclarimi kullniyorum, ambaljli gazli seylerden uzak duruyorum herseyi yiyorum. Birde böyle deneyelim bakalimislemi istanbulda yaptirdim drum yni gün yolculuk yapabilirsin dedi trenle evimize geldik. Zaten söyle bir bilgi verdi hastane ilk 10 dakika tutunma imkani varmiş.
Insallah dileyen isteyen herkese nasip etsin Allah. O kadar ugrasip emek veriyoruz ziyan olmasin. Siz nerde yaptirmistinizPozitif haberini duyarim insallahilk defa duydum ilk 10 dk olayini. Bildigim kadariyla 48 saat icerisinde tutunma gerceklesiyormus
Bahceci umutta tedavi gordum siz nerede yaptirdiniz ?Insallah dileyen isteyen herkese nasip etsin Allah. O kadar ugrasip emek veriyoruz ziyan olmasin. Siz nerde yaptirmistiniz
Amin insallahhInsallah dileyen isteyen herkese nasip etsin Allah. O kadar ugrasip emek veriyoruz ziyan olmasin. Siz nerde yaptirmistiniz
Ben ilk islemi bahceci ankara da yaptirmistim, bunu amerikanda yaptir, insallah kucagimiza aldigimiz günleri de görürüz.Bahceci umutta tedavi gordum siz nerede yaptirdiniz ?
Transfer esnasında bı işlem görüldüğü için zedelenme sonucu minik kan gelebilir diye merkezden çıkmadan bana söylemişlerdi endişelenmeyinKızlar transfer gününün akşamı çok çok açık soluk pembe peçeteye geldi benim böyle olan varmı
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBu arada merhaba Bursa'dan katılıyorum aranıza eczanede çalışıyorum acıbadem Hastanesi'nde tedavi gördüm eşim azospermi bende pcos ve kan pıhtılaşması var5 Kasım'da 3. Tüp bebek tedavimi gördüm bugün testimi verdim ... Çok şükür pozitif çıktı değerim 823 çıktı tek donmus 5.gun embriyo transferi oldu haftaya keseyi görmeye gideceğiz Allah nasip ederse
Oh maşllahhh yazık sevindim benim de eşimde sayı morfoloji sorunu var bende de pcoS var benimde 2. Denemem inşllah güzel haberler alırım bende sizin gibiBu arada merhaba Bursa'dan katılıyorum aranıza eczanede çalışıyorum acıbadem Hastanesi'nde tedavi gördüm eşim azospermi bende pcos ve kan pıhtılaşması var5 Kasım'da 3. Tüp bebek tedavimi gördüm bugün testimi verdim ... Çok şükür pozitif çıktı değerim 823 çıktı tek donmus 5.gun embriyo transferi oldu haftaya keseyi görmeye gideceğiz Allah nasip ederse