Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

5. Gün embriyosu transferi olanlar 6. Gün testte çıkıyor ama ben 12 günden önce test yapmayı düşünmüyorum 🙈☺️
Bende 13 kasimda 5. Gun embriyosu taze transfer yapildi. ilk denemem. Bende test yapmak konusunda cok kararsizim esim istemiyor yaparsanda soyleme bana 10. Gun bakalim oncesinde gorup uzulmek sonra pozitif cikacaksada oyle erken yapip uzulmek istemiyorum diyor acikcasi ne yapacagimi bilemedim.

Bide siz nelere dikkat ettiniz, direk yattiniz mi yoksa günlük işlerinize döndünüz mü ?
Ben agir isler yapmadim ilk 2 gun bolca dinlendim yattim ama 2. Gun igne olmak icin hastaneye yurudum. Gunde 1 bucuk saat kadar yuruyorum. Agir kaldirmak yukariya uzanmak gibi hareketlerden kacinarak gunluk.islerimi yapiyorum. Gunde 2litre su icip karbonhidrat hic beslenmiyorum. Sigarayi biraktim cay icmedim hic henuz kahveyide 2 kez decaf ictim sadece kurubaklagil sebze salata agirlikli besleniyorum bende bu sekilde 🥰 umarim karsiligini aliriz calismak cok guzel meskuliyet sizin adiniza cok sevindim insanin kafasi dagiliyor 😊 ben isten ayrildim.

Ben agir isler yapmadim ilk 2 gun bolca dinlendim yattim ama 2. Gun igne olmak icin hastaneye yurudum. Gunde 1 bucuk saat kadar yuruyorum. Agir kaldirmak yukariya uzanmak gibi hareketlerden kacinarak gunluk.islerimi yapiyorum. Gunde 2litre su icip karbonhidrat hic beslenmiyorum. Sigarayi biraktim cay icmedim hic henuz kahveyide 2 kez decaf ictim sadece kurubaklagil sebze salata agirlikli besleniyorum bende bu sekilde 🥰 umarim karsiligini aliriz calismak cok guzel meskuliyet sizin adiniza cok sevindim insanin kafasi dagiliyor 😊 ben isten ayrildim.
Siz bayagı dikkat etmissiniz ben ilkinde o kadar dikkat etmistim ama dis gebelik oldu, bu seferkinde oyle üzerine düsmedim evet agir kaldirmiyorum bi yere uzanmiyorum ama uzerimi, ayakkabilarimi giyiyorum kendim ise gidiyorum, sadece esim goturup getiriyor ve zaten masa başi isim. Birde yiyeceklere o kdar özenmiyorum ilaclarimi kullniyorum, ambaljli gazli seylerden uzak duruyorum herseyi yiyorum. Birde böyle deneyelim bakalim 😊😊😍😍 islemi istanbulda yaptirdim drum yni gün yolculuk yapabilirsin dedi trenle evimize geldik. Zaten söyle bir bilgi verdi hastane ilk 10 dakika tutunma imkani varmiş.

Siz bayagı dikkat etmissiniz ben ilkinde o kadar dikkat etmistim ama dis gebelik oldu, bu seferkinde oyle üzerine düsmedim evet agir kaldirmiyorum bi yere uzanmiyorum ama uzerimi, ayakkabilarimi giyiyorum kendim ise gidiyorum, sadece esim goturup getiriyor ve zaten masa başi isim. Birde yiyeceklere o kdar özenmiyorum ilaclarimi kullniyorum, ambaljli gazli seylerden uzak duruyorum herseyi yiyorum. Birde böyle deneyelim bakalim 😊😊😍😍 islemi istanbulda yaptirdim drum yni gün yolculuk yapabilirsin dedi trenle evimize geldik. Zaten söyle bir bilgi verdi hastane ilk 10 dakika tutunma imkani varmiş.
Pozitif haberini duyarim insallah 😊 ilk defa duydum ilk 10 dk olayini. Bildigim kadariyla 48 saat icerisinde tutunma gerceklesiyormus

Ben ilk taze transferimde çok dikkat etmedim hatta ameliyathaneden yürüyerek çıkarmışlardı beni ve odaya geçer geçmez tuvalete gittim. Çünkü çok sıkışık girmiştim transfere.Eve gelince ilk 5 gün uzandım ama yatmadım koltukta oturur pozisyonda dinlendim 2. Gün bulaşık makinemi falan boşaltmıştım sonra 6. Günde işe başladım işe başladığımız ertesi günü lekelenmeye başladım ilaçları kesene kada öyle devam etmişti sonuç negatifti.

Bu defa. Odada 30 35 dakika yatıp tuvalete gittim çok sıkışık değildim. Ayrıca 10 gün rapor aldım budefa eve gelince tuvalet dışında hiç kalkmadım. Yemek yerken uzanır ama oturur pozisyonda yiyorum bu gün daha ilk günü fakat bu defa daha dikkatli olmaya çalışıyorum doktora kalsa ağır iş yapmadıkça kalk gezin evde diyor ama ben en azından 2 gün böyle sonra en azından ev için biraz yürüyüşlere başlarım bugün daha ilk gün bakalım bu defa nasıl ilerleyecek ☺️

Bu arada merhaba Bursa'dan katılıyorum aranıza eczanede çalışıyorum acıbadem Hastanesi'nde tedavi gördüm eşim azospermi bende pcos ve kan pıhtılaşması var 🥺 5 Kasım'da 3. Tüp bebek tedavimi gördüm bugün testimi verdim ... Çok şükür pozitif çıktı değerim 823 çıktı tek donmus 5.gun embriyo transferi oldu haftaya keseyi görmeye gideceğiz Allah nasip ederse 😊

Bu arada merhaba Bursa'dan katılıyorum aranıza eczanede çalışıyorum acıbadem Hastanesi'nde tedavi gördüm eşim azospermi bende pcos ve kan pıhtılaşması var 🥺 5 Kasım'da 3. Tüp bebek tedavimi gördüm bugün testimi verdim ... Çok şükür pozitif çıktı değerim 823 çıktı tek donmus 5.gun embriyo transferi oldu haftaya keseyi görmeye gideceğiz Allah nasip ederse 😊
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸

Oh maşllahhh yazık sevindim benim de eşimde sayı morfoloji sorunu var bende de pcoS var benimde 2. Denemem inşllah güzel haberler alırım bende sizin gibi 🤲🏻🤲🏻🤲🏻☺️☺️☺️ Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

X