- 13 Aralık 2016
- 853
- 1.073
- 113
- 40
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Cnm benımde 2.gunden beri adet sancılarım var insaallah tutunmuşlardır ve agrılarımız bu yuzdendırİnşallah canım mutlu haberler alırızama benim bir iki gündür çok hafif kasık batması oluo geçio fakat bugün sabah şiddetli mide ağrısı ile uyandım ne olduğunu anlamadım birde hep yorgun hissediyorum sadece mide ağrısı var yani bu belirtiler nedir anlamadım.senin belirtin var mı canim. bugün transfer günü saymazsak 4.gunumuz inşallah minikler bizimledir.
Aminnn ınşaAllah Rabbım o araladasınızın yuzune gulsunOh oh maşallah bol pozitifli grupsanırım sadece bir arkadaştan negatif duyduk onunda inşallah bir sonraki tedavisinde Rabbim nasip etsin dualarımız onunla aynı zamanda Maşallah hayırlı olsun inşallah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Benımde ılk gebelıgımde hıcbıseyım yoktu cok terlıyordum sadece bunda mıdem cok bulanıyor bel ağrım cok varMerhaba
Benimde 24 ünde 3. Gün embriyosu. 3. Gün gece karın ağrısı çok oldu karnım şiş ağrım azaldı, ama belimin ağrısı devam ediyor.
Test günüm 6 sı ama sağlık ocağındaki doktorum 3 ünde gel kan testi yapalım bize göz kırpar dedi.
Benim.ilkinde 11. Gun 16 13. Gun 64 15. Gun 118 cikmisti ama sonra düştüBenim 12. Gün 31 çıktı
Korkmuyorum açıkçası canim ya. 5. Gün embriyosu benimde ama ne bileyim korku varİnşallah canim darisi sana olsun,sende erken gebelik testi yapsan cikar ,eger 5.gun embriyoya,benim 5.gun 5 yil once dondurdugum emriyomdu
Birde ben varim halen test yapmayanOh oh maşallah bol pozitifli grupsanırım sadece bir arkadaştan negatif duyduk onunda inşallah bir sonraki tedavisinde Rabbim nasip etsin dualarımız onunla aynı zamanda Maşallah hayırlı olsun inşallah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Supralife womanFolık asit olarak ne kullanıyorsunuz kızlar
FolidoceFolık asit olarak ne kullanıyorsunuz kızlar
ElenatalFolık asit olarak ne kullanıyorsunuz kızlar
Bende yapmadım henüzBirde ben varim halen test yapmayankorkuyorum test yapmaya
Doktor folbiol verdi kullanamadım ishal yaptı beni, sonra folidays verdi oda her eczanede satılmıyormus biraz mide ağrısı yaptı daha önceden kullandığım folic1 var onu kullanmaya baslayacagim tekrar. Doktorum bana kullanmasanda olur dedi ama folic asit önemli diye biliyorumFolık asit olarak ne kullanıyorsunuz kızlar
Değerlerden pek anlamıyorum o yüzden bana öyle geliyo geraldeCanım değerin güzel katlamış gözün Aydın. Bebeğin seninle inşllahSayının küçüklüğü asla korkutmasın
7. Güne göre baya iyi değerinMaşllah
Değerlerden pek anlamıyoruum o yüzden galibaMaşallah 2buçuk katına yakın artmış senin bebiş son anda tutundu galiba annesine inşallah gün gün katlanarak içini rahatlatacak değerlere ulaşır hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin ama 7.gün değeri gayet iyi niye düşük değer olduğunu düşünüyosun buna şükür değilmi
Maşallahkızlar bugun 12. gundü doktora gittim 8. gun 74 tü bugun 159 olmus çok şükür herşey yolundaçarşamba gunu testi tekrarlamamı istedi katlıyormu diye
Hoşgeldin arkadaşım Allah gönlüne göre versin inşallah pozitifleri görürsünMerhaba
Benimde 24 ünde 3. Gün embriyosu. 3. Gün gece karın ağrısı çok oldu karnım şiş ağrım azaldı, ama belimin ağrısı devam ediyor.
Test günüm 6 sı ama sağlık ocağındaki doktorum 3 ünde gel kan testi yapalım bize göz kırpar dedi.
FolbiolFolık asit olarak ne kullanıyorsunuz kızlar
İnşallah çift çizgiyi görürüz ama daha erken görmezsendr üzülme idrar testinde çıkmayıp kanda çıkan çok insan var bide erken gebelikte daha erken çıkıyo habern olsunBende yapmadım henüz6. günüm bugün ama eşimden test istedim dayanamıyorum
Kaçıncı günün canım göremedimBirde ben varim halen test yapmayankorkuyorum test yapmaya
Benim 8.gün 18 di düşün sendeki değerin güzelliğini maşallah nazar değmesin güzel güzel katlansın artsın inşallahDeğerlerden pek anlamıyoruum o yüzden galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?