- 4 Mart 2020
- 427
- 522
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
Amiiin inşallahBenim 8.gün 18 di düşün sendeki değerin güzelliğini maşallah nazar değmesin güzel güzel katlansın artsın inşallah
Valla bi kaç vitamin verdi ama hangisi özellikle folik asit bilmiyorumFolık asit olarak ne kullanıyorsunuz kızlar
Benim eşim yalvarsam da almaz test gününü bekle diyorBende yapmadım henüz6. günüm bugün ama eşimden test istedim dayanamıyorum
Transfer gününü sayarsak 8. Günüm. 4 Aralık test gününü verdiler onu beklicemKaçıncı günün canım göremedimbu grup maşallah baya güzel gidiyo inşallah sende pozitifleri görürsün sabredebiliyosan helal olsun vallahi
Benim ki de öyleydi ama ne yapsın adam artıkBenim eşim yalvarsam da almaz test gününü bekle diyor
Maşallah gözünüz Aydın insallah katlanarak devam eder gebeliğiniz darısı bizim başımızakızlar bugun 12. gundü doktora gittim 8. gun 74 tü bugun 159 olmus çok şükür herşey yolundaçarşamba gunu testi tekrarlamamı istedi katlıyormu diye
Şişkinlik bir çok kişide oluyormuş normal sanırım belimde ağrım var ama çok şiddetli değil dün çok keskin bi sancı girdi kasığıma doktora sordum iyi bişey bu dediBelinizde ağrı var mı karnım şiş benimde adet olacak ağrı diye gerginim karnım Şişmesi normal mi
Bana 12.gün test vereceksin dediler 7.gün erkekmiş baya sizinki 5. Gün embriyosu muydu7.gunum Doktoruma yazdım üç gun var testıme yarın gıdıp kana baktır dedı normal gebelık testıyle yaptım cıktı hemen
Benimde sağ kasığımda sancım var şişkinliğimde çok transferim 25 kasımda oldu insallah tutunuyordur bebeklerimiz böyle beklemek o kadar zor kiBenimde 22 Kasım'da oldu. Özellikle sag kasığımda şişlik var birde gurul gurul ses var karnimda :))
Ben folbiol kullanıyorum onun haricinde vitamin takviyeleri de alıyorumFolık asit olarak ne kullanıyorsunuz kızlar
Bende yapmadım ama benim daha 5.günüm on gün olmadan test yapmam ben sanırımBirde ben varim halen test yapmayankorkuyorum test yapmaya
Ne güzel yaa normal gebelik testinde çıktıysa kan testinde çıkar hemen o zman benim bugün 5.günüm ama normal gebelik testinde çıkmaz diye yapmaya korkuyorum7.gunum Doktoruma yazdım üç gun var testıme yarın gıdıp kana baktır dedı normal gebelık testıyle yaptım cıktı hemen
Dualarımız seninle ve sonuç bekleyen bütün kader arkadaşlarımızlaTransfer gününü sayarsak 8. Günüm. 4 Aralık test gününü verdiler onu bekliceminsallah bende guzel haberi sizlerle paylasiririm. Hepinizin sansina dua edin bizim icinde
Bekle boşver bazen cıkmayabılıyor gunlerıni zehır etme kendıneNe güzel yaa normal gebelik testinde çıktıysa kan testinde çıkar hemen o zman benim bugün 5.günüm ama normal gebelik testinde çıkmaz diye yapmaya korkuyorum
Evet kızlar bu arada ben transferden bir hafta once omegaven ve ızotonık su taktırdım transfer sabahıda oncesınde yıne taktırdım bılgınızeBana 12.gün test vereceksin dediler 7.gün erkekmiş baya sizinki 5. Gün embriyosu muydu
Benı doktorum magnezyum cerdı oksapar folık asıt herhangı bırını kullandedı progestab bıde coraspın hıc sizler gıbı vıtamın vermedı ilk üç ay gerek yok diyor ama bnm kan sonuclarım normal cıktıValla bi kaç vitamin verdi ama hangisi özellikle folik asit bilmiyorum
1. İnfertpro her eczanede bulunamıyor bide fiyat 350 liraYeterki bebiş sağlıklı olsunda seve seve veriyorum tabi
2. Diofol
3.ocean q10
Bnde ılk transferde bekledım tam gununu ama bunda nedense tutamadım kendımıBenim eşim yalvarsam da almaz test gününü bekle diyor
Sagol canim benim insallahDualarımız seninle ve sonuç bekleyen bütün kader arkadaşlarımızlaHayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah az kaldı sabır