Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Konuştunuz mu ümit hanımla . Ümit hanım egepolü tercih ediyor sanki genelde

Ayy kızlar çok heycanlandım mesajlarınızı okuyunca 2hafta içinde bebişler yanımızda olucak hayırlısıyla.günü belli olan arkadaşlarıma şimdiden hayırlı,sağlıklı doğumlar diliyorum bakalım cumartesi bize ne diycek aşırı heyecanlamdım

Konuştunuz mu ümit hanımla . Ümit hanım egepolü tercih ediyor sanki genelde
Henüz konuşmadık 21 inde konulacağız ama merkezdeki hemşireler ve kızlarla konuştuk galen de de yapıyor dedi
Biz egepol istemiyoruz bize oldukça uzak sıkıntılı olur
Bu arada sizle ilk zamanlar konuşmuştuk sizde durum nedir hangi doktora gidiyorsunuz süreciniz ne oldu

Yoook ne sıkıntı olacak sağlığı yerinde olsun yeter geçen 4300 gördüm insta da maşallah diyelim zayıfta olsa kilolura olsa sağlıklı olsun yeter

kızlarrr şiödi çıktım kontrolden. Yine 1 hafta geriden geliyor gelişimi karın çevresi 2 hafta ama takmıyorum artık. Dr. Ben beğendim dedi :))). 2980 gr olmuş. Yediğim kaşarlar bana mı yarıyor anlamıyorum ki :))))) 25 temmuz a sezaryen tarihini aldık.

Kuzum hiç takılma inşllah. 25 temmuzda sağlıkla alacaksın kucağına. Ohh bugğnde geldi gğzel haber Bakalım diğer kızlarda durum ne

Ayy tam 9 gün kaldı çokkk heycanlı ya kilosu gayet iyi canım şu 10gündede alır biraz doktorunda bisorun yok demiş zaten şimdi kavuşma gününü bekleme vakti

Ayy tam 9 gün kaldı çokkk heycanlı ya kilosu gayet iyi canım şu 10gündede alır biraz doktorunda bisorun yok demiş zaten şimdi kavuşma gününü bekleme vakti
ayy aynen bir yandan heyecan bir yandan stress. Bütün duygular iç içe geçti. Bi bakıyorsun içim içime sığmıyor bi 10 dk sonra kimse olmasa da bi ağlasam diyorum :)))) Allah hepimizin yardımcısı olsunn. Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah.

Kızlar benim kokulu akıntım çoook fazlaydı fetil verdi kullanamadım antibiyotik verdi dün akşam birde bu sabah onu kullandım bugün kahverengi akıntım geldi. Nişan dediğimiz şey böyle mi oluyon yoksa o antibiyotiğin etkisi mi acabaa

Canım nışandır o doktoruna haber ver telaş etme çünkü nışandan sonra hemen gelmiyor bebek ama doktoruna haber ver bende antibiyotik kullandım hiç öyle birşey olmadı

Ben de ikiz hamileyim ümit hanımda devam ediyorum dün doğum nerde olur diye sorduğumda egepolde düşündüğünü söyledi bebek bakım ünitelernin daha iyi olduğunu belirtti bizede galen daha yakın aslında ama bilemedim. Ücret konusunda bir bilginiz var mı peki. İnş sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun

Çok sevindim sağlıkla gelsinler inşallah fotoğraf İçin kızlarla görüşmemizde galen ve egepol dediler bnm arkadaşım da Ümit hanımda galen de doğum yaptı sizin ikiz diye bebek bakım ünitesini ekstra önemsemiş olabilir İrenbe 7.500 hastane 4.500 dediler bize en son geçen haftalarda

Galen ya da egepol aynı fiyat mı ki ? Çokmuşta allah yardımcımız olsun

Kızlar son 1 haftadır çok fazla yorgunluk ve sürekli uyku hali var bende sürekli gün ortasında uyuyorum mesela gebeliğin ilk aylarında bile olmamıştı bu değişen tek şey vitamini bıraktırdı doktor şu balık yapı falan içeren. Ama diğer vitaminleri içiyorum anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…