- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #3.741
Bunları söyledi ve raporu aldın mı yinede ay ben ne yapacamKızlar bugün devlet hastanesine gitttim çalışabilir raporu için aldım onu onda sıkıntı yok ama muayne eden doktpr bebeğin başının hem büyük olduğunu hemde Çok aşağıda olduğunu erken doğum riskimin yüksek olduğunu söyledi korktum. 2000 kg çıktı kilosu cinsel ilişki yok ağır iş yok bol bol ıstrahat yapacaksın dedihaftaya kendi doktoruma randevum var bakalım oradan ne gibi bilgiler ile döneceğim
Canım öğretmenlik benim Ama özel sektör yazında devam ediyor fakat şöyle bir durum oldu sekretere sabah demiştim. Raporda alacağım diye rapor yazmıştı bana muayeneden önce onu almıştım muayeneden sonra da hiç demedim birdaha ama çalışamam deseydim çalışır raporu vermezdi işyerim idare edecek beni oyüzden sıkıntınyratmadım. Yarım gün çalışacağımBunları söyledi ve raporu aldın mı yinede ay ben ne yapacamgerçi öğretmenlik ise alınır okul kapanıyor zaten ama benim gibi diğer mesleklerden olanlar ne yapacak kafamda milyon soru.
İnşallah sağ salim zamanında gelsinler. Kafasının büyüklüğü normal doğumu etkiler mi acaba?
Canım artık çok dikkat et sen yine de bi sıkıntı olursa hiç beklemeden git doktora inşallah erken doğum filan olmaz da vakti zamanında doğar en kötü 36-37 yi görür inşallahBu arada kendi doktoruma hemen bildirdim durumu verilen ilacın hiç bir faydası olmayacağını söyledi baskı ve sancı yoksa korkmadan gerektiğini söyledi baskı ve sancı olursa gideceğimolmazsa kontrol günümde perşembe günü gideceğim. Bebeğin kafasının ölçümleri 2 hafta önce olması sıkıntı mı
İnşllahh bakalımCanım artık çok dikkat et sen yine de bi sıkıntı olursa hiç beklemeden git doktora inşallah erken doğum filan olmaz da vakti zamanında doğar en kötü 36-37 yi görür inşallah
2 hafta önden gitmesi sorun değil csnım yapısaldır. Lütfen dikkat et kendine. Stress yapma, ayaklarını uzatıp sürekli dinlen. Keyifli yabancı diziler izle. Bol su tüketBu arada kendi doktoruma hemen bildirdim durumu verilen ilacın hiç bir faydası olmayacağını söyledi baskı ve sancı yoksa korkmadan gerektiğini söyledi baskı ve sancı olursa gideceğimolmazsa kontrol günümde perşembe günü gideceğim. Bebeğin kafasının ölçümleri 2 hafta önce olması sıkıntı mı
Önden gitmesinin sorun olacağını sanmıyorum inaaallah.İnşllahh bakalımDinleniyorum artık ilk 3 ay gibi yatıştayım
İyi bari Allah hep iyilerle karşılaştırsın hepimizi böyle zamanlarda anlayışlı arkadaşlar amirler çok önemli.Canım öğretmenlik benim Ama özel sektör yazında devam ediyor fakat şöyle bir durum oldu sekretere sabah demiştim. Raporda alacağım diye rapor yazmıştı bana muayeneden önce onu almıştım muayeneden sonra da hiç demedim birdaha ama çalışamam deseydim çalışır raporu vermezdi işyerim idare edecek beni oyüzden sıkıntınyratmadım. Yarım gün çalışacağım
Valla ilerde olması sıkıntı mı bilmem ama onlara kalsa herşey sıkıntı gerçi, biz dua edelim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Şu son zamanlarda artk muayene günü de gelmiyor bekle bekle. Perşembeye kadar sabırrrBu arada kendi doktoruma hemen bildirdim durumu verilen ilacın hiç bir faydası olmayacağını söyledi baskı ve sancı yoksa korkmadan gerektiğini söyledi baskı ve sancı olursa gideceğimolmazsa kontrol günümde perşembe günü gideceğim. Bebeğin kafasının ölçümleri 2 hafta önce olması sıkıntı mı
emin olabilirsin canım.Bir çoğumuzun 1 hafta hatta 2 hafta önden veya arkadan gidiyor fakat bunlar normal olduğu için doktorlar bilgi vermiyor. Dediğin gibi yaa dua etmek en güzeli. Sen iyi olmaya gayret et tatlımİyi bari Allah hep iyilerle karşılaştırsın hepimizi böyle zamanlarda anlayışlı arkadaşlar amirler çok önemli.
Valla ilerde olması sıkıntı mı bilmem ama onlara kalsa herşey sıkıntı gerçi, biz dua edelim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Şu son zamanlarda artk muayene günü de gelmiyor bekle bekle. Perşembeye kadar sabırrr
Kilo almaya devam ediyor şükür canım genel durumu da iyi uyku apnesi başlamış yine solunumu yavasliyomus beyin ultrasonu çekilmiş temiz çıkmış prematüre olduğundan kaynaklı diyor doktor dış dünyaya uyum sağlaması zaman alacak diyor sanırım kavuşmaya daha 1-1bucuk ay var Sonu güzel olsun da Rabbım sabrını veriyor şükür bekliyoruz
Ah canım benim. Büyüyor desene. Olsun kaç ay sürerse sürsün onu kucağına alıp hastaneden çıkacaksın. O gün hepsini unutacaksın nasılsaKilo almaya devam ediyor şükür canım genel durumu da iyi uyku apnesi başlamış yine solunumu yavasliyomus beyin ultrasonu çekilmiş temiz çıkmış prematüre olduğundan kaynaklı diyor doktor dış dünyaya uyum sağlaması zaman alacak diyor sanırım kavuşmaya daha 1-1bucuk ay var Sonu güzel olsun da Rabbım sabrını veriyor şükür bekliyoruz
Aminnnn canım Allah razı olsun inşallahAh canım benim. Büyüyor desene. Olsun kaç ay sürerse sürsün onu kucağına alıp hastaneden çıkacaksın. O gün hepsini unutacaksın nasılsasağlıcakla inşallah
Alıyodur canım ben birbuçuk aydır bir kilo bile almadım ama bebek alıyo hatta önde ilerliyo kilosu birazKızlar ya ben. Diyete başladığımdan beri kilo alımım durdu. Bebek alıyor mudur acaba çok endişe ettim dünden beri normal besleneyim bari dedim yine kilo alımım ilerlemiyorevham tavan bende
Şuan inanılmaz mutlu oldum. çpk korktum ya ben kilo almayınca sanki Bebek’te almıyor gibi geliyor sanki bebek kilo alsa ister istemez tartıya yansır gibi geliyorAlıyodur canım ben birbuçuk aydır bir kilo bile almadım ama bebek alıyo hatta önde ilerliyo kilosu biraz
Ben hissediyorum böyle pıt pıt atıyoKızlar bebeğin hıçkırıklarını hissediyor musunuz ?