-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #3.721
Grubun en sessiz takipçisi olarak 3. Doğum benden kızlar 30+3 1700 kg doğum yaptım 5 dakikada bir gelen düzenli sancı sebebi ile acile gittim hemn doğuma alındım. Prematüre yoğun bakımda büyüyoruz bizdeDualarınızı bekleriz
canım benim sağlıcakla büyüsün inşallah. Kilosu iyi gerçekten. Bi de sen ona güzelceee bakarsın. Bi bakarsın ki tosuncuk olmuş :)Grubun en sessiz takipçisi olarak 3. Doğum benden kızlar 30+3 1700 kg doğum yaptım 5 dakikada bir gelen düzenli sancı sebebi ile acile gittim hemn doğuma alındım. Prematüre yoğun bakımda büyüyoruz bizdeDualarınızı bekleriz
Ay evet sancısı çok fena oluyor insanın beli ortadan ikiye ayrılacak gibi oluyor sezeryanda olsak en azından sancısını çekmedik demeyizInşallah canim ınsllah 1500 cnm kilolari
Valla canım hareketlrtim çok kısıtlsndi ağrılarım cok şiddetli sancı girince inanılmaz agrım oluyo pek fazls duracak gibi degiller de hayırlısı inşallah bakalım
Ayyy kilosuna iyi maşallah solunum durumu nasıl emme refleksi varmi daha sütünü sagiyomusun sen nasilsin çok soru sordum inşallah çabucak çıkar bebisGrubun en sessiz takipçisi olarak 3. Doğum benden kızlar 30+3 1700 kg doğum yaptım 5 dakikada bir gelen düzenli sancı sebebi ile acile gittim hemn doğuma alındım. Prematüre yoğun bakımda büyüyoruz bizdeDualarınızı bekleriz
Canım sen nasılsın istirahat önerdi mi doktor biraz kısalmis mi rahim ağzı doktor ne diyorKızlar acile gittim rahim ağzı 32 nts de biraz sancı var ama düzenli olmadığını söyledi. rahim ağzı kapalı. Şiddetlenirse yine gel dedi dedi
Senin kaçtı yazmıştın bi ara sanki kendi dr gidince yine bakar kısalıyorsa gitgide hemen tedaviye başlar iğneler falanKızlar acile gittim rahim ağzı 32 nts de biraz sancı var ama düzenli olmadığını söyledi. rahim ağzı kapalı. Şiddetlenirse yine gel dedi dedi
canım benim çok tatlısınNeler olmuş grupta yaa tam giriyorum okuyup dahil olayım diyorum iş çıkıyor unutuyorum kalıyor. 2 gündür benimde karnım kaskatı kazık gibi dün akşam çok korkuttu beni kıpırdamıyordu taş gibiydi sağ rahimde ya hep sağım şiş ağrıyor sırtımın sağ tarafında ağrı var, bu sabah kalktım ellerim kazık gibi kapatamıyorum bile 1 günde bu kadar şişlik olur muay daha çok şey varda yeter şişirmeyeyim kafanızı...
Doğum yapan biri daha varmış çok şükür iyisiniz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tez zamanda K Keryntoss 3. Biz oluruz dediğimiz bi kaç kişiydik ama işte Rabbim siz değil ben karar veririm diyor.
S Siyahhhinci iyiki dr gitmişsin aklında soru işareti kalana kadar imkanın varsa git bekleme gitmeyip pişman olmaktansa gidip aman birşiy yokmuş yorulduğumla kaldım demeyi yeğlerim.
Birde çok uzun bi yazı vardı onu da okudum ama geri dönüp adına bakamayacm yazdıklarım gidecekama emin ol bizimde senden bi farkımız yok herşeye kafa yoruyoruz şi kadınlar kulübünün arama butonunda aradıklarımı görsen gülmekten ölürsün o kadar saçma gereksiz basit şeyler ki ama insan araştırmadan duramıyor neden olmuş bi daha olur mu nasılgeçer vs. Sen sadece bunun bilincinde olduğun için taktıığın şeyi de kafaya takıyorsun şey gibi unutmamak için eline ip bağlayıp niye bağladığını unutmak gibi bunlarda geçecekk. Annemin bi lafı vardır hepimizin annesi eminim bunu demiştir " anne olda göreyim derdin yokken bin olsun". İşte daha doğmadan bin oldu... buldum seni N nekoo
Ay evet sancısı çok fena oluyor insanın beli ortadan ikiye ayrılacak gibi oluyor sezeryanda olsak en azından sancısını çekmedik demeyiz
Ayyy kilosuna iyi maşallah solunum durumu nasıl emme refleksi varmi daha sütünü sagiyomusun sen nasilsin çok soru sordum inşallah çabucak çıkar bebis
Canım sen nasılsın istirahat önerdi mi doktor biraz kısalmis mi rahim ağzı doktor ne diyor
Kısalma olmuştu bende 29. Haftada 32 ye düşmüştü 29. Haftadan beri hep 32 çıkıyor. Rahim uzunluğu. Sancım bugğn hiç vurmadı bu arada benim de hep sağ tarafta sertleşiyor toplanıyor bebek ısttrahat vermedi. Sancın artarsa gel demişti birde kızlar siz transfere göre mi hafta gün hesaplaNası yapıyorsunuz son adete göre miSenin kaçtı yazmıştın bi ara sanki kendi dr gidince yine bakar kısalıyorsa gitgide hemen tedaviye başlar iğneler falan
Ben transferden önce başlamıştım ve arkadaşlarım asla internete girme araştırma yorum okuma vs demişlerdi hiçbirini dinlemedimcanım benim çok tatlısınçevremdekiler o kadar rahat ki.. Bir ben öyleyim zannediyordum :))) daha doğmamış çocuğa ya olursa mantığıyla yaklaşmak gerçekten doğru değil ama hormonlar mı yaptı böyle yoksa çok araştırdığımız için mi böyle oldu bilemiyorum. Artık oturdum yenidoğan bebek bakımını araştırıyorum. Yavrum hiç değilse doğduktan sonra kaygısız büyüsün
İnşallah şu bi iki hafta daha dursalar 34 haftalık olsak inşallah sonrası gelse de korkulacak birşey yok. Rahim uzunluğu 25 ve altı sıkıntılı demişti burdan birine doktoru ğalibaKısalma olmuştu bende 29. Haftada 32 ye düşmüştü 29. Haftadan beri hep 32 çıkıyor. Rahim uzunluğu. Sancım bugğn hiç vurmadı bu arada benim de hep sağ tarafta sertleşiyor toplanıyor bebek ısttrahat vermedi. Sancın artarsa gel demişti birde kızlar siz transfere göre mi hafta gün hesaplaNası yapıyorsunuz son adete göre mi
Sen çalışabilir raporu aldın mı gittin mi onun için benim cumartesi 32 oluyorum ama pazartesi gidecem almaya raporu artık ne verirseKısalma olmuştu bende 29. Haftada 32 ye düşmüştü 29. Haftadan beri hep 32 çıkıyor. Rahim uzunluğu. Sancım bugğn hiç vurmadı bu arada benim de hep sağ tarafta sertleşiyor toplanıyor bebek ısttrahat vermedi. Sancın artarsa gel demişti birde kızlar siz transfere göre mi hafta gün hesaplaNası yapıyorsunuz son adete göre mi
Bende cuma gideceğim 32+2 de gitmiş olacağım yani rapor için devlete randevu almıştım özelde ücretli olduğu için ordan almadımSen çalışabilir raporu aldın mı gittin mi onun için benim cumartesi 32 oluyorum ama pazartesi gidecem almaya raporu artık ne verirse
Özelde ücretlimiymiiişşBende cuma gideceğim 32+2 de gitmiş olacağım yani rapor için devlete randevu almıştım özelde ücretli olduğu için ordan almadım
Benim özel doktorum hep son adet tarihine göre hesapladı bebekte hep o hesaba haftaya göre uyumluydu devlette transferi baz alıyorlar oda 1 hafta geri atıyorKısalma olmuştu bende 29. Haftada 32 ye düşmüştü 29. Haftadan beri hep 32 çıkıyor. Rahim uzunluğu. Sancım bugğn hiç vurmadı bu arada benim de hep sağ tarafta sertleşiyor toplanıyor bebek ısttrahat vermedi. Sancın artarsa gel demişti birde kızlar siz transfere göre mi hafta gün hesaplaNası yapıyorsunuz son adete göre mi
Canım benim doktorumun özel polikliniği var hastaneye gitmiyorum ben doktorum hastane rapor yapabildiğini söyledi oyüzden onun için ayrıyeyten farklı bir doktora gidip rapor almam gerekiyordu oda ek masraf. Oyüzden dedim rapor için ek ücret alınıyor mu bilmiyorUmÖzelde ücretlimiymiiişşyuh ya onuda mı paraya çevirdiler
Canım biz hala beklemedeyiz 16. Gün bugün, doktor haftaya kadar bekleyeceğiz, 28. Güne kadar bilgi vereceğiz dedi, sütüm az yani tüm gün toplasan 100 cc falan çıkarabiliyorum, aslında süt var ama makinanın gücü yetmiyor,Merifettah canım nasılsın bebis nasil
Canım benimde öyle oldu e bebekten elektrikli almıştım 10 gün sonra emiş gücü azaldı bulunduğun bölgedeki medikalleri bi arastir ben hastane tipi kiraladim rahat ettim aylık 350 TL veriyorum gündüz 2 saatte bir gece 3 saatte bir sagdim hep gerci sen yanlis hatırlamıyosam saglik personeliydin daha iyi bilirsin ama 100 cc şuan için çok iyi maşallahhh gittikçe çoğalacak Allahın izniyle hiç salma süt için kendini bebislerimizle aramızda görünen olarak tek bağ sütümüz bu sayede kopmuş olmuyoruz onlardanCanım biz hala beklemedeyiz 16. Gün bugün, doktor haftaya kadar bekleyeceğiz, 28. Güne kadar bilgi vereceğiz dedi, sütüm az yani tüm gün toplasan 100 cc falan çıkarabiliyorum, aslında süt var ama makinanın gücü yetmiyor,
Canım bende araştırayım şu hastane tipini, bebişin beslenmesinde sıkıntı yok dedi, günde 8 öğün 22 mlm veriyoruz dedi, evet süt azalırsa çok üzülürüm i, senin nasıl sütün kaç cc çıkıyor günde makine ileCanım benimde öyle oldu e bebekten elektrikli almıştım 10 gün sonra emiş gücü azaldı bulunduğun bölgedeki medikalleri bi arastir ben hastane tipi kiraladim rahat ettim aylık 350 TL veriyorum gündüz 2 saatte bir gece 3 saatte bir sagdim hep gerci sen yanlis hatırlamıyosam saglik personeliydin daha iyi bilirsin ama 100 cc şuan için çok iyi maşallahhh gittikçe çoğalacak Allahın izniyle hiç salma süt için kendini bebislerimizle aramızda görünen olarak tek bağ sütümüz bu sayede kopmuş olmuyoruz onlardanbebisin beslenmesi nasıl kaç cc besleniyor düzene girmiş mi beslenme saatleri filan
Bana hastane tipi pompayi medela onermislerdi pek iyi gelmedi o bana göğüs ucunda süt kabarcıklari oluştu aciyodu sonra onu verdim baybvacc kiraladim onunla devam ediyorum çift başlı. Ev tipi elektrikliyle çift gogusten 30-60 cc çıkıyordu makineden sonra 90 cc filan çıkıyor çift göğüs önce normal gogusu çektiriyorum sonra makine çekerken masaj yapıyorum hafif sıktırarak en sonda makineyi kapatıp elle sagiyorum komple boşaltmaya çalışıyorum gogusumuCanım bende araştırayım şu hastane tipini, bebişin beslenmesinde sıkıntı yok dedi, günde 8 öğün 22 mlm veriyoruz dedi, evet süt azalırsa çok üzülürüm i, senin nasıl sütün kaç cc çıkıyor günde makine ile
Kısalma olmuştu bende 29. Haftada 32 ye düşmüştü 29. Haftadan beri hep 32 çıkıyor. Rahim uzunluğu. Sancım bugğn hiç vurmadı bu arada benim de hep sağ tarafta sertleşiyor toplanıyor bebek ısttrahat vermedi. Sancın artarsa gel demişti birde kızlar siz transfere göre mi hafta gün hesaplaNası yapıyorsunuz son adete göre mi
Hıımm şimdi anlaşıldı teşekkür ederim canım benim yordum senide. Artık özel hastanelere ödeme yaptığımda kendimi para babası zannediyorum ya valla o kadar çok harcamamız oluyor ki çift maaşla yetişemiyoruz Allahım herkesin yardımcısı olsun insanlar nasıl yapacak nasıl yetiştirecekCanım benim doktorumun özel polikliniği var hastaneye gitmiyorum ben doktorum hastane rapor yapabildiğini söyledi oyüzden onun için ayrıyeyten farklı bir doktora gidip rapor almam gerekiyordu oda ek masraf. Oyüzden dedim rapor için ek ücret alınıyor mu bilmiyorUm