Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Aranızda çalışmaya devam eden var mı hanımlar birde lohusa geceliğini nasıl tercih ettiniz
Ben daha çalışıyorum ama 32 den sonrasını bilemem bulunduğum ilçe uzak eşim yanımızda değil annemse okur yazarı yok kadın birşey olsa bilmediği yer ne yapar bilmiyorum bakalım memlekete gitmeyi düşünüyorum çok kararsızım. Lohusa gecelik ise bunu tercih ettim umarım atabilirim foto
benim ki 3 hafta 4 gün önde gidiyor sorun demişti iri bebek suyum fazla erken doğum riskidir bu ama senin sadece önde gidiyorsa bilemem onu

Arkadaşımın bebegi 3 hafta önde gidiyor şeker var onda bebek ondan iri. Devletteki doktor baya azarlamis niye dikkat etmedin diye halbuki kadın okadar da dikkat etmişti. Normal doğum yapamazsın sezaryen olacaksın demişler bide sık takibe alındı ama 33 haftalikken 3bucuk kilo filandi bebek yani baya iri onunki

Benimde şeker sınıra yakındı diyet yapıyorum 2-3 gün önde gidiyodu sadece 15gün sonra kontrolüm var bakalım inşallah ozman fazla ilerde değildir.

Şeker değeri normal çıkarsa sorun olmaz inşallah benim arkadaşıma da aynısı oldu iri bebek dediler son haftalarda diyet verdi vitaminleri kesti 38. Hafta da gayette sağlıklı doğum yaptı. SADECE iri bebek olduğu için sezeryan oldu normal doğumda zorlandı. Bu arada geçen hastanede çalışan gebelerin 32. Haftada rapor alması gerekiyor yazıyordu ama bende ayrıntı bilmiyorum bende çalışıyorum halen
Evet gecelik olarak bende o tarz tercih ettim teşekkür ederim. Benimde haftaya kontrolüm var rapor konusunu soracağım bakalım ama zaten okullar kapanmak üzere muhtemelen bende 37. Hafta rapor alırım

Valla benimde ilaç insülin başlamadık ama çok çok dikkat ediyorum ilk zamanlar 180den aşağı düşmüyordu şimdi sadece sabahları en en kötü 160 çıktı 1 defa hep 140lar ve altında. Öğlen ve akşam hep 100ün altında kilo verdim ben bu süreçte. Bakalım 2 hafta sonra kontrol var ne diyecek bana

Benimde şeker sınıra yakındı diyet yapıyorum 2-3 gün önde gidiyodu sadece 15gün sonra kontrolüm var bakalım inşallah ozman fazla ilerde değildir.
İnşallah diyetin etkili olmuştur canım
Valla benim o arkadaşın kaç çıkıyor hiç sormadım yanlış bilgi vermeyim o konuda genelde bebeğin durumunu soruyorum onunki bi tık sıkıntılı doktorların kabul edebileceginden fazla ilerideymis bebek insülin kullanıyormu bilmiyorum inşallah hepinizin olması gereken şekilde ilerlesin gebelikleriniz yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz sağlıkla gelsin bebisler

Benim kendi doktorum 2 hafta için sorun değil suyu fazla değil şeker olsaydı suyuda fazla olurdu dedi. Bebeğin iri bebek sadece buda normal doğumu etkileyebilir. Dedi bakalım normalde haftaya kontrolüm var ama ben bir sonra ki 33. Haftada gitmeyi planlıyoru birde bu 2 haftada bir kontroller. Kaçıncı haftada başlıyor 36 dimi

Benim kontrolüm 33+6 da bundan sonra artık 2haftada bir çağırıcaz demişti yani hepimizin bu şekilde olur bu kontrolden sonra

Benim kontrolüm 33+6 da bundan sonra artık 2haftada bir çağırıcaz demişti yani hepimizin bu şekilde olur bu kontrolden sonra

Evet bende 34. Haftadan sonra 2 hafta da bir oluyor diye biliyorum
bakalım ne diyecek Bende 33+2 de gideceğim doktor sanki bana 36 dan sonra dedi gibi diye hatırlıyorum. 2 haftada bir çağrılma olayını ama bakalım

Kızlar bir sorum olacak bende bugğn bir değişiklik var. Ara ara karnımın bir kısmı semsert oluyor sanki bebek orda toplanıp itiyor orayı gibi ama sancı falan. yok bu kasılma falan değildir dimi

Kızlar bir sorum olacak bende bugğn bir değişiklik var. Ara ara karnımın bir kısmı semsert oluyor sanki bebek orda toplanıp itiyor orayı gibi ama sancı falan. yok bu kasılma falan değildir dimi
Kasılma sanırım öyle oluyo banada yakın çevremin anlttığı bu şekilde.uzanınca geçiyomu yada düzenlimi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…