Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

kıııızlae test sonucum 4. günde 3,58 çıkmıstı ama idrarda durunca belirglnşeşmişti 7. günüm kan teatim 27.57 çıkmıııııs bugun çıktı sonucum❤️ umarım yükselir kimyasal olmaz
Canım çok tebrik ederim 🥳 inşllahh değildir bu hepimizin temennisi inşllah hepimizin bebekleri sağlıklıdır

Benimde ya aklım çıkıyor ama 1 ay sürüyormuş galiba. Bu kasık ağrıları gebelik oluştuğunda da
Dün benimde kaşı ağrılarım çoktu sürekli wc gidip kontrol ettim kanama vs varmı diye ilk gebeliğimde de kasık ağrısıyla kahverengi lekelenmeyle başlamıştı herşey o yüzden fazlaca korkuyorum. Fakat sanırım bu gaz sancısı nasıl ayırt edebiliriz kasık ağrısımı kaşığa vuran gaz sancısı mı🤦🏻‍♀️

Dün benimde kaşı ağrılarım çoktu sürekli wc gidip kontrol ettim kanama vs varmı diye ilk gebeliğimde de kasık ağrısıyla kahverengi lekelenmeyle başlamıştı herşey o yüzden fazlaca korkuyorum. Fakat sanırım bu gaz sancısı nasıl ayırt edebiliriz kasık ağrısımı kaşığa vuran gaz sancısı mı🤦🏻‍♀️
Canım şöyle benimde kasık ağrılarından sonra kahve rengi kekelenmem oldu ama ben bebeğimin benimle olduğu inancını hiç yitirmedim sağlıklı olsun diye hep dua ediyorum ama sonum takdir Allah ın o nederse o olacak 🤲🏻☺️

Canım şöyle benimde kasık ağrılarından sonra kahve rengi kekelenmem oldu ama ben bebeğimin benimle olduğu inancını hiç yitirmedim sağlıklı olsun diye hep dua ediyorum ama sonum takdir Allah ın o nederse o olacak 🤲🏻☺️
Maşallah canım gördüm pozitif testlerini Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Benim lekelenme keseyi gördükten sonra kasık sancısıyla başladı sonra yoğun kırmızı kanamaya döndü kalp atışını duyduğum gün düştü sen henüz transfer dönemi içindesin oyüzden sendeki kılcal damara denk gelen bebişin tutunmasıdır inşallah 🥰🥰🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Bide benimde bu transferimde 8.gün sanki kasığım oyuluyor gibi bi değişik ağrı oldu tüm gün de sürdü

Maşallah canım gördüm pozitif testlerini Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Benim lekelenme keseyi gördükten sonra kasık sancısıyla başladı sonra yoğun kırmızı kanamaya döndü kalp atışını duyduğum gün düştü sen henüz transfer dönemi içindesin oyüzden sendeki kılcal damara denk gelen bebişin tutunmasıdır inşallah 🥰🥰🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻
İnşllah canım benim tek duam o rabbim bebeklerimizi sağlıkla bize bağışlasın

Merhaba, benim de Kasım ayında olacakto ama doktor 2. Adeti bekleyelim dedi. Şu anda adetim 5 gün gecikti fakat gebelik de yok. Rahim dinlendirme sürecinde adet gecikmesi normal mi ? İlki gecikmemişti.
Merhaba kızlar benim 17 kasım dondurulmuş transferim olacak. İstedim ki. Benim gibi kasımda transfer olan ve olacak olan arkadaşlar ile sohbet ederek bir ay geçirip güzel sonuçlar alalım. Bu arada transfer olan arkadaşlar. Belirtileri olmuş ise onları yazabilir pozitif alanlar süreç ile ilgili bil verebilir. Yazan arkadaşlar öncelikle bilgilerini de verirse yorum yapan arkadaşlar da ona göre yorum yapabilir .
Erkek ve kadın infertilitesi
2. Deneme olacak ilki taze transferdi.
16 yumurta toplandı 16 embriyo oluştu 5. Gün 5 embriyo 4aa kalitedeydi 1 i taze transfer yapıldı Temmuz ayı negatif ile sonuçlandı. Şimdi ise dondurulmuş 2 embriyo transferim olacak
Adetin 3. Gününden itibaren vitamin coraspirin ve estrofem kullanıyorum . Estrofem günde 2 ile başladı şuan adetin 18. Günündeyim ve 4 tane içiyorum bugün ek olarak progestan iğnesine başlıyorum. Allah nasip ederse 17 kasım adetin 22. Günü transferim olacak.
Benim hikayem bu şekilde ☺️

Merhaba, benim de Kasım ayında olacakto ama doktor 2. Adeti bekleyelim dedi. Şu anda adetim 5 gün gecikti fakat gebelik de yok. Rahim dinlendirme sürecinde adet gecikmesi normal mi ? İlki gecikmemişti.
Evet çok normal ben 29 günde bşr adet oluyorum yumurta toplandığı ay ve bir sonraki ay 36. Günde adet olmuştum 3. Ayda düzeldi benim adetlerim

Benim 6. Ve 7. Gün öyleydi bugün ağrılarım dindi ama 6. Günün gecesi çok şiddetliydi. Zaten 7. Günde lekelendim çok şükür bugün 8. Gün şuan birşey yok ama bakalım
Hatırladığım kadarıyla senin 5.gün embriyosuydu ondan daha erken yerleşmesi oldu galiba aman olmasın artık kanama lekelenme hiç bişey inşallah hiç birimizde sağlıkla kucağımıza alalım 🥰 bide maşallah açtığın konuda daha pek negatife rastlamadım inşallah herkese şans getirir 🥰🥰

Evet çok normal ben 29 günde bşr adet oluyorum yumurta toplandığı ay ve bir sonraki ay 36. Günde adet olmuştum 3. Ayda düzeldi benim adetlerim

İlkinde gecikme olamamsınin sebebebi çatlatma iğnesi. İkşnci ve üçüncüsü gecikiyor 4. Adet normal oluyorsun.

Hatırladığım kadarıyla senin 5.gün embriyosuydu ondan daha erken yerleşmesi oldu galiba aman olmasın artık kanama lekelenme hiç bişey inşallah hiç birimizde sağlıkla kucağımıza alalım 🥰 bide maşallah açtığın konuda daha pek negatife rastlamadım inşallah herkese şans getirir 🥰🥰
Ay inşllah gerçekten öyle denk geldi inşllah herkesin bebeği sağlıkla doğar 🤲🏻☺️☺️ Daha burdan kalp ve kese takibi yaparız inşllah

Gebelik mi var diye düşünmekten yoruldum cidden. Bir de hayırlısıyla olsa tedavi başlayacak. O gün gelemiyor bir türlü:)
Valla ben pcoluyum oyüzden zaten dengesiz adetlerim geç gelir bende rahim dinlendirme yapmıştım ilk transferimde baktım gelen giden yok test yapıp söktürücü kullandım beklemek daha çok yıpratıyor bari gelsinde başlasın şu transfer süreci diyosun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın gönlüne göre versin 🤲🏻

Çok teşekkür ederim.
Valla ben pcoluyum oyüzden zaten dengesiz adetlerim geç gelir bende rahim dinlendirme yapmıştım ilk transferimde baktım gelen giden yok test yapıp söktürücü kullandım beklemek daha çok yıpratıyor bari gelsinde başlasın şu transfer süreci diyosun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın gönlüne göre versin 🤲🏻
Hepimizin istediği olsun artık. Yıldık kaç zamandır. Adet söktürücüyü doktor kontrolünde mi kullandınız ?

X