Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Benim de 15+3 ve hala cinsiyeti tam öğrenemedik. Cumartesi 16. Hafta kontrolü var bakalım inşallah belli olur.

Bu arada geceleri karnımdan uyuyamıyorum sürekli karnım karburgalarım genişliyor gibi ağrıyor ve midem çok kötü durumda. Yanıyor ve sürekli bir gaz. Glütensiz besleniyorum yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum ama daha da çok erken tüm bunlar 7. 8. Ay belirtileri. Yaşayan var mı?

Benim karnımda ağrı değilde arada acı var yani acıyor böyle bağlar esniyomuş gibi birde belimde ağrı oluyor bazen. Midem de yanma oluyor ama susamlı ve hamurişi yiyince oluyor ona da süt içiyorum yanma olunca. Gaz başından beri vardı sürekli bi geğirme halindeyim hiçte geçmedi o gaz durumu bi çok kişide var

Geceleri bende aynıyım hatta bu sorununu yazma. İçin girdim progesteron ilacını kesti 1 hafta olacak acaba omu yapıyor nedir bilmiyorum geceleri sağ tarafımda yada sol tarafımda yattığımda bir müddet sonra bel ve kaşık ağrıları başlıyor adet olcam korkusu ile düz yatıyorum geçiyor acaba gaz mı sıkıştırıyor bilmiyorum 2 gecedir doğru düzgün uyuyamadım bende

Hamilelik programlarında artık sırt üstü yatılmaması gerektiği yazıyor Google’dan baktığımda 20 haftaya yakalar yatış pozisyonu serbest diyor bu konuda da çok bilgi kirliliği var doktora danışmak lazım

Bende duydum onu ama buselerde sağa sola yatınca karnım ağrıyor belim ağrıyor anlamadım gitti

Bende duydum onu ama buselerde sağa sola yatınca karnım ağrıyor belim ağrıyor anlamadım gitti
Kızlar doktorunuz size kan ilacı başladı mı Demir ilacı
Valla napcaz nasıl yatcaz bende anlamadım ama bu ağrıların için magnezyum başlayabilir belki
En son 14 haftalıkken gitmiştim hiç Demir ilacından filan bahsetmedi 18-20 haftadan sonra başlanıyor diye duymuştum senin kontrol ne zaman

yarın ücretsiz kontrolüm var ona gideceğim bu boşluğumda ki ve bel ağrılarımı söyleyeceğim bakalım ne diyecek

Ya bende de bi kaç zamandır yüzüm gözüm şiş ödem var sanırım birazda gün içinde uyumaktan da oluyor sanırım bunu nasıl geçirebilirim göz kapaklarım şişiyor bazen gözlerim küçücük kalıyor hoş görüntü değil tabi

Kızlar doktorunuz size kan ilacı başladı mı Demir ilacı
Perinatolog ile ilerlemeye başladım ben. O bana magnezyuma gerek yok artık dedi, oysa tüpbebek doktorum ağrın oldukça al demişti, kestim ben de.
Kan için 20. Haftadan önce demir başlamaya gerek yok dedi; tüp bebek doktorum 12. Haftada başlamıştı midemi çok kötü yaptı, erkenden bu kadar yüklenme diyip kesti. Onun yerine cocobiyotik adında bir probiyotik başladı bitkisel. Baya iyi geliyor ama hala yanmalar ve ağrılar devam.

Sürekli sanki içimde bir balon varmış gini hissediyorum demek istiyorum, eşim gülüyor. Ama cidden bir doluluk hissi arttı ben de, daha çok erken olmasına rağmen baya sırtım belim karnım ağrıyor.

Bana 12. Haftada Demir ve devit başladı canım , doğum sonrası 3. Aya kadar da devam etmemi önerdi
Bana ilk başladığı gyneferon adlı Demir ilacı bana dokununca böyle cam şişelerde demir ilacı başladı
Bana vermedi geçen gün kan değerlerime bakıldı iyi çıktı sonuçlarım ekstra bişey vermedi henüz.osteocare ve ımom kullanıyorum hâlâ sadece
Benimde sınırda çıktığı için başladı sanırım

Kızlar fetal DNA testi verenler sonuçları kaç gün içinde aldınız acaba benim 12 gün oldu ama hala çıkmadı genoksta vermiştim. Arayınca da 10 iş günü diyorlar hafsonlarını saymadan 10 iş günü de bu cuma olacak ama daha erken çıkanlar da duymuştum sanki

Genoks firmasına vermiştim bende 9iş gününde çıkmıştı.bu hafta içi seninkide çıkar kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…