- 6 Kasım 2021
- 543
- 657
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #2.901
Bazen gebelerde şeker yükselebiliyomuş ona göre diyet veriyolar sanırım oyüzden istiyolar.ben doktorum yaptır derse yaptırıcam yaptırma derse yaptırmıycam.mesela tetanoz aşısını yaptırma dedi yaptırmıycam onuŞeker yüklemesini neden yapıyorlar ki? Hiç bilmiyorum
Yaşta da sıkıntı yok doğrudan ikili test yaptırabilirsiniz. Tüp bebek özel ve sağlıklı olduğunun yanı sıra kıymetli gebelik olarak adlandırılıyor bu sebepten ekstra üstüne düşünüyorMaddi cok sikisigiz bu aralar. Yas 27, genlerimizdede bi sorun yok aslinda. Tup bebek doktorum istersen yap demisti, simdiki doktor illa yap diyor tup bebek oldugu icin. Ama tuo bebegin daha ozel ve saglikli olduklarina inaniyorum ben. Ne yapacagimi sasmis durumdayim bilemiyorum.
Banada sağlıkocağında bahsettiler detayını pek bilmiyorum.Şeker yüklemesini neden yapıyorlar ki? Hiç bilmiyorum
Benim yine doktorun yönlendirdiği yer olacak 4 martta randevum var onu izleyen 1-2 hafta içinde yaptırmış olcam Allah’ın izniyleYa evet bende bian önce randevu günü gelsede yapılsa diyorum daha bir ay var benim randevuma
Benim doktor tetanoz aşısından da bahsetti yaptırcam galiba ben sağlıkocağından da söylemişlerdi. Birde bende polikistikover var oyüzden onuda yaptırmam gerekiyor sanırım şeker yüklemesiniBazen gebelerde şeker yükselebiliyomuş ona göre diyet veriyolar sanırım oyüzden istiyolar.ben doktorum yaptır derse yaptırıcam yaptırma derse yaptırmıycam.mesela tetanoz aşısını yaptırma dedi yaptırmıycam onu
Banada bikaç doktor ismi verdi aralarından seçtim bitanesini.20.haftada yaptır dedi bidaha ara muyaneye gelmemiş olursun boluna ücret ödeme dedi ama detaylı için aradığım yerdeki 21. Hafta diye tutturdu bir hafta ertelendi hep uzadı muayene aralıkları ya nasıl yapıcaz bakalım asistanı ayarlıycak.bide detaylıya giderken bütün ultrasonları getirin dediler ben tüp bebek merkezininkileri atmıştım 3tane var elimde sadeceBanada sağlıkocağında bahsettiler detayını pek bilmiyorum.
Benim yine doktorun yönlendirdiği yer olacak 4 martta randevum var onu izleyen 1-2 hafta içinde yaptırmış olcam Allah’ın izniyle
Maddi cok sikisigiz bu aralar. Yas 27, genlerimizdede bi sorun yok aslinda. Tup bebek doktorum istersen yap demisti, simdiki doktor illa yap diyor tup bebek oldugu icin. Ama tuo bebegin daha ozel ve saglikli olduklarina inaniyorum ben. Ne yapacagimi sasmis durumdayim bilemiyorum.
Bazen gebelerde şeker yükselebiliyomuş ona göre diyet veriyolar sanırım oyüzden istiyolar.ben doktorum yaptır derse yaptırıcam yaptırma derse yaptırmıycam.mesela tetanoz aşısını yaptırma dedi yaptırmıycam onu
Benim de doktorum ne dese onu yaptıracağım. Tetanozu henüz sormadım.Benim doktor tetanoz aşısından da bahsetti yaptırcam galiba ben sağlıkocağından da söylemişlerdi. Birde bende polikistikover var oyüzden onuda yaptırmam gerekiyor sanırım şeker yüklemesini
Ben 4 martta gittiğimde 18haftayı bitirmek üzere olcam doktor detaylıyı ben burda yapcam bide seni ultrason uzmanı biri var ona göndercem dedi tek isim verdi ama hiç ara randevu al filan demedi fiyatta alamadık ondan belki bikaç hafta geçer 20-21civarı olur diye düşünüyorum. Detaylıya giderken ultrasonları mı götürcekmişiz aklımda bulunsun budaBanada bikaç doktor ismi verdi aralarından seçtim bitanesini.20.haftada yaptır dedi bidaha ara muyaneye gelmemiş olursun boluna ücret ödeme dedi ama detaylı için aradığım yerdeki 21. Hafta diye tutturdu bir hafta ertelendi hep uzadı muayene aralıkları ya nasıl yapıcaz bakalım asistanı ayarlıycak.bide detaylıya giderken bütün ultrasonları getirin dediler ben tüp bebek merkezininkileri atmıştım 3tane var elimde sadece
benimde aklıma gelmemişti doktor söyledi bidahaki gelişinde bilgilendircem diyeBenim de doktorum ne dese onu yaptıracağım. Tetanozu henüz sormadım.
Senin kendi doktorun yapıcağı için istememiştir belki ultrasonu ben detaylı için randevu alırken gelirken getirin dedilerBen 4 martta gittiğimde 18haftayı bitirmek üzere olcam doktor detaylıyı ben burda yapcam bide seni ultrason uzmanı biri var ona göndercem dedi tek isim verdi ama hiç ara randevu al filan demedi fiyatta alamadık ondan belki bikaç hafta geçer 20-21civarı olur diye düşünüyorum. Detaylıya giderken ultrasonları mı götürcekmişiz aklımda bulunsun buda
benimde aklıma gelmemişti doktor söyledi bidahaki gelişinde bilgilendircem diye
Kızlar size çok şaşıracağınız bir haberim var bizim cinsiyet değiştikocaman bir pipi ile döndük
Şok oldum evet erkek geçiyordu ama kız içime baya alışveriş yapmıştım sonra çok alıştırmıştüm şaka yapıyorsun falan diyorum doktorahayırlı olsun, yanlış hatırlamıyosam gönlünden geçende erkek olmasıydı sanırım ilk zamanlar. Doktor erkekmiş deyince ne hissettin o an
Hayirli olsun canim. Saglikla devami gelsin insallah. Ben sen dna testi yaptirip ogrendin saniyordum, ultrasonda mi kiz demisti sana ilk?Kızlar size çok şaşıracağınız bir haberim var bizim cinsiyet değiştikocaman bir pipi ile döndük
Evet canım ultrasonda çıktı ben fetal DNA testi yaptırmadım ultrasonda 11. Ve 12. Haftamda koz dedi. Bir daha 15. Hafta Gani Bugün gittim doktora bu sefer erkek dedi bende anlam veremedim haftaya başka doktora randevu aldım birde orada teyid edeceğimHayirli olsun canim. Saglikla devami gelsin insallah. Ben sen dna testi yaptirip ogrendin saniyordum, ultrasonda mi kiz demisti sana ilk?
Demek ki belirtiler doğruymuş.Evet canım ultrasonda çıktı ben fetal DNA testi yaptırmadım ultrasonda 11. Ve 12. Haftamda koz dedi. Bir daha 15. Hafta Gani Bugün gittim doktora bu sefer erkek dedi bende anlam veremedim haftaya başka doktora randevu aldım birde orada teyid edeceğim
Ay evet valla halen şoktayızDemek ki belirtiler doğruymuş.
Ben cinsiyeti öğrendikten sonra sen kız deyince ben şaşırmıştım. İkimizin çok benzer belirtileri vardı. O yüzden cinsiyetler aynı olur diye düşünmüştüm. Ben nifty ile cinsiyeti öğrenmiştim. O yüzden kesin senin de erkektir diye düşünmüştüm.Ay evet valla halen şoktayız
Evet hatırlıyorum hatta yazmıştın. Kese şekillerimiz aynı falandı. İşte kısmet benim ultrason olduğu için halen pek güvenemiyorumBen cinsiyeti öğrendikten sonra sen kız deyince ben şaşırmıştım. İkimizin çok benzer belirtileri vardı. O yüzden cinsiyetler aynı olur diye düşünmüştüm. Ben nifty ile cinsiyeti öğrenmiştim. O yüzden kesin senin de erkektir diye düşünmüştüm.tabi hurafe de olabilir ama öyle hissetmiştim.