Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Şeker yüklemesini neden yapıyorlar ki? Hiç bilmiyorum
Bazen gebelerde şeker yükselebiliyomuş ona göre diyet veriyolar sanırım oyüzden istiyolar.ben doktorum yaptır derse yaptırıcam yaptırma derse yaptırmıycam.mesela tetanoz aşısını yaptırma dedi yaptırmıycam onu

Yaşta da sıkıntı yok doğrudan ikili test yaptırabilirsiniz. Tüp bebek özel ve sağlıklı olduğunun yanı sıra kıymetli gebelik olarak adlandırılıyor bu sebepten ekstra üstüne düşünüyor

Benim doktor tetanoz aşısından da bahsetti yaptırcam galiba ben sağlıkocağından da söylemişlerdi. Birde bende polikistikover var oyüzden onuda yaptırmam gerekiyor sanırım şeker yüklemesini

Banada sağlıkocağında bahsettiler detayını pek bilmiyorum.

Benim yine doktorun yönlendirdiği yer olacak 4 martta randevum var onu izleyen 1-2 hafta içinde yaptırmış olcam Allah’ın izniyle
Banada bikaç doktor ismi verdi aralarından seçtim bitanesini.20.haftada yaptır dedi bidaha ara muyaneye gelmemiş olursun boluna ücret ödeme dedi ama detaylı için aradığım yerdeki 21. Hafta diye tutturdu bir hafta ertelendi hep uzadı muayene aralıkları ya nasıl yapıcaz bakalım asistanı ayarlıycak.bide detaylıya giderken bütün ultrasonları getirin dediler ben tüp bebek merkezininkileri atmıştım 3tane var elimde sadece

Benim doktor tetanoz aşısından da bahsetti yaptırcam galiba ben sağlıkocağından da söylemişlerdi. Birde bende polikistikover var oyüzden onuda yaptırmam gerekiyor sanırım şeker yüklemesini
Benim de doktorum ne dese onu yaptıracağım. Tetanozu henüz sormadım.

Ben 4 martta gittiğimde 18haftayı bitirmek üzere olcam doktor detaylıyı ben burda yapcam bide seni ultrason uzmanı biri var ona göndercem dedi tek isim verdi ama hiç ara randevu al filan demedi fiyatta alamadık ondan belki bikaç hafta geçer 20-21civarı olur diye düşünüyorum. Detaylıya giderken ultrasonları mı götürcekmişiz aklımda bulunsun buda
Benim de doktorum ne dese onu yaptıracağım. Tetanozu henüz sormadım.
benimde aklıma gelmemişti doktor söyledi bidahaki gelişinde bilgilendircem diye

Maşallah kızlar çoğunuzun cinsiyetler belli olmuş sanırım oğlan senrsi çoğunluk oğlan anası oluyor ❤❤bende 13 haftalık oldum cums günü dr cinsiyeti söyleyeceğini söyledi bakalım bu minnoşlar da kız mıymış oğlan mıymış rabbim sağlıkla hepimiz e kucagımiza almayı nasip etsin inşallah ❤❤❤

Eklentiler

• IMG-20220127-WA0004.jpeg
    53,3 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG-20220127-WA0002.jpeg
    47,1 KB · Görüntüleme: 43
Senin kendi doktorun yapıcağı için istememiştir belki ultrasonu ben detaylı için randevu alırken gelirken getirin dediler

hayırlı olsun, yanlış hatırlamıyosam gönlünden geçende erkek olmasıydı sanırım ilk zamanlar. Doktor erkekmiş deyince ne hissettin o an
Şok oldum evet erkek geçiyordu ama kız içime baya alışveriş yapmıştım sonra çok alıştırmıştüm şaka yapıyorsun falan diyorum doktora ama baya afalladık sağlıklı olsun hiç önemli değil

Hayirli olsun canim. Saglikla devami gelsin insallah. Ben sen dna testi yaptirip ogrendin saniyordum, ultrasonda mi kiz demisti sana ilk?
Evet canım ultrasonda çıktı ben fetal DNA testi yaptırmadım ultrasonda 11. Ve 12. Haftamda koz dedi. Bir daha 15. Hafta Gani Bugün gittim doktora bu sefer erkek dedi bende anlam veremedim haftaya başka doktora randevu aldım birde orada teyid edeceğim

Demek ki belirtiler doğruymuş.

Ay evet valla halen şoktayız
Ben cinsiyeti öğrendikten sonra sen kız deyince ben şaşırmıştım. İkimizin çok benzer belirtileri vardı. O yüzden cinsiyetler aynı olur diye düşünmüştüm. Ben nifty ile cinsiyeti öğrenmiştim. O yüzden kesin senin de erkektir diye düşünmüştüm. tabi hurafe de olabilir ama öyle hissetmiştim.

Evet hatırlıyorum hatta yazmıştın. Kese şekillerimiz aynı falandı. İşte kısmet benim ultrason olduğu için halen pek güvenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…