Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Maşallah maşallah bize kilosunu söylemedi hiç bilmiyorum ben progestanları tüp bebek doktorum 10.haftada kesmişti benim şuana kadar gerek kalmadı çok şükür hiçbirimizede gerek kalmaz inşallah sonuna kadar.banada doktorum 8.haftadan itibaren cinsel ilişki serbest hafif spora başlayabilirsin dedi ama ben afedersin ikisinede cesaret edemiyorum ya

Benim fitile devam ediyor progestan baya sindire sindire gidiyor heralde benim doktor cinsel ilişkiyi bile daha bugun serbest dedi yürüyüşü bugun önerdi daha fitili nezaman bıraktırır bilmem artık şuan için coraspirin progestan fitil alfamed tansiyon ilacı ve elenetal vitamin kullanmaya devam ediyorum. Spora güvenemiyorum önceki spor hocam 5-6 aydan sonra öneriyoruz sporu demişti oyüzden şimdilik yürüyüş yeterli olur sanırım ilişkiye valla bende de bi korku var o konuda emin değilim

Bende 5 veya 6. Aylarda pilatese başlamayı düşünüyorum canım hayırlısı bakalım

Kızlar benim de oğlum oluyoor
Kızlar benim de oğlum oluyoor
Ayy hadi gözün aydın canım bir oğlumuz daha oldu sağlıkla gelsin inşallah

Günaydın annişler fetal DNA sonucum temiz çıktı şükür. Size bi sorum olacak bundan sonrası için 3lü ve 4lü test yaptıracakmıyız direk detaylı ultrason yeterli mi? Doktorum dün sadece detaylı ultrasondan bahsetti diğerlerine de gerek varmıymış sizin doktorlar bişey dedi mi

Diğer testlere gerek yok. Sadece 20-24. Haftalar arasında detaylı ultrason yapılması gerekiyormuş.

Çok şükür canım Diğerlerine gerek olmuyo sadece detaylı ultrasona giriceksin canım

Şükür test stresi kalmadı ozaman artık detaylıyı da hayırlısıyla atlatınca rahat edebilirmiyiz
Aynen. Ben zaten bu tarama testlerinde evham yaparım, iyice streslenirim diye direkt fetal dna yaptırdım. Detaylıyı da hayırlısıyla atlatırsak içimiz iyice rahatlar.

Evet aynen öyle bende detaylıyı bejliyorum heyecanlı oda çok önemli
Şu Kaan Kocatepe varya youtrbe da onun bu konuda konuşmasını izledim çok önemli fetal DNA dahil diğer testler kanda genel bakılıyor ama bebeğin kalbinde iç damarlarda böbreklerde durumu detaylıda öğrenebiliriz kesinlikle yapılmalı diyodu hem heyecanlandım hem biran önce yapılsa da Allah’ın izniyle güzel çıksa diyorum
Aynen. Ben zaten bu tarama testlerinde evham yaparım, iyice streslenirim diye direkt fetal dna yaptırdım. Detaylıyı da hayırlısıyla atlatırsak içimiz iyice rahatlar.
Ondan da sonra galiba bi şeker yüklemesi kalıyor dimi yaptırcanmı bazıları istemiyor

Kizlar ikili test yaptirdiniz mi? Ultrasonum cok guzel cikti, ben yapritmak istemiyorum. Ne onerirsiniz?
Burda S Siyahhhinci arkadaşta yaptırmak istemiyodu doktoru yaptır dedi sanırım en azından içi rahat etti. İmkanın varsa fetal DNA yaptır derim yada ikiliyi yaptır yaş kaç senin

Burda S Siyahhhinci arkadaşta yaptırmak istemiyodu doktoru yaptır dedi sanırım en azından içi rahat etti. İmkanın varsa fetal DNA yaptır derim yada ikiliyi yaptır yaş kaç senin
Maddi cok sikisigiz bu aralar. Yas 27, genlerimizdede bi sorun yok aslinda. Tup bebek doktorum istersen yap demisti, simdiki doktor illa yap diyor tup bebek oldugu icin. Ama tuo bebegin daha ozel ve saglikli olduklarina inaniyorum ben. Ne yapacagimi sasmis durumdayim bilemiyorum.

Şeker yüklemesini neden yapıyorlar ki? Hiç bilmiyorum

Ya evet bende bian önce randevu günü gelsede yapılsa diyorum daha bir ay var benim randevuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…