Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Benim randevum da 15 Şubat 16 haftalık olcak o zaman inşallah. Aynı şekilde bende 12 haftalıkken gittim yumruklarını sıkmış uyuyodu bu sefer bende çikolata yicem

Bu aralar genelde uyuyolar dedi ama bikaç haftaya kıpır kıpır olcaklar valla.inşallah doğduklarındada güzel güzel uyurlar
Bende ctesi gördüm yaklaşık 2 hafta sonra görmüş oldum mecburi 11/12 haftalıkken en net kafası ve poposunun aynı anda göründüğü haftalar sonra ekrana sığmıyor büyüyor kafasına ayrı başına ayrı bakıyorlar diye duymuştum doğruymuş sığmıyor ekrana artık kocaman oluyolar

İkili test sonucum beni üzdü
Anlayanlar değerlendilerebilir mi
Yaş 38

Eklentiler

• 7BCE34E2-27EF-4A5A-9DAE-14D10E7F8333.jpeg
    233,3 KB · Görüntüleme: 59
Yaş 38
Ben çok anlamıyorum değerlerden ama yaştan dolayı sıkıntı olmasa da riskli çıkıyor o yüzden ikili test çok önerilmiyor diye biliyorum. Yanlış hatırlamıyosam hastanede çalışıyodun daha iyi bilirsin doktorun ne dedi

Yaş 38
Görümcem daha 1 ay olmadı doğum yaptığı ikili testi riskşi çıkmıştı risk gözüküyor demiş doktoru ama çok şükür hiç bir sıkıntısı yok kısımızın Bak onun ikili testini de atayım

Eklentiler

• A06AEEA5-5419-4014-B0AC-24E5CB4DBCD3.jpeg
    129,1 KB · Görüntüleme: 48
Hafızana hayran kaldım, hemen sabah gösterdim, doktorum ben ultrasonda anormal bi durum ile karşılaşmadım ama araştırılmasını öneririm dedi, fetal DNA dedi onuda eşim istemiyor

Hafızana hayran kaldım, hemen sabah gösterdim, doktorum ben ultrasonda anormal bi durum ile karşılaşmadım ama araştırılmasını öneririm dedi, fetal DNA dedi onuda eşim istemiyor
Teşekkür ederim Fetal DNA biraz pahalı, açıkçası sonuç çıkma evreside biraz stresli oldu benim hala çıkmadı İçim rahat etsin diyosan bi şekilde ikna edip yaptır yada doktorda kötü bi durum görmemiş bekleyip 3lü test ve detaylı ultrasonda durumu daha netleştirir içini rahatlatırsın Allah’ın izniyle

Kızlar uzun zamandır göğüs kaşıntım var bir iki haftadır da karın kaşıntısı eklendi badem yağı aldım ama bi işe de yaramıyor siz ne kullanıyorsunuz

Kızlar uzun zamandır göğüs kaşıntım var bir iki haftadır da karın kaşıntısı eklendi badem yağı aldım ama bi işe de yaramıyor siz ne kullanıyorsunuz
Ben acı badem yağı ve Hindistan cevizi yağı aldım. Kaşınsa bile kaşımamak gerekiyormuş bu aradA.

Yaş 38
Aslında en önemli sonuç burada kombine test sonucu ; kombine testte: ikili test ve yaş, ense kalınlığı , nazal kemik bu hepsini kıyaslayıp bi oran veriyor bu oranda 1/2000 gibi bi değerin altı düşük risk ; 1/150 1/250 gibi değerin üzeri yüksek risk ; arası da orta risk zonu . Yüksek risk çıkana direkt amniyosentez öneriliyor ; şimdi senin sonucunda ikili test ve yaş tan dolayı riskin yüksek çıkmış ama nazal kemik olması ve ense kalınlığının düşük olması bu riski biraz azaltmış sonuç olarak kombine testin 1/322 gibi bi oran çıkmış aslında orta risk zonu oluyor bildiğim kadarı ile. Kafana çok takılıyorsa fetal DNA testi yaptırabilirsin ; kombine testin doğruluk payı %80 gibiyken fetal dna da bu oran %99 lara çıkıyor. Ben de bugün ikili test sonucumu aldım riskim 1/3000lerde ama yine de yaptıracağım fetal dna çok takıntılı bi insan olduğum İçin , içimizi ferah tutalım inş sağlıkla doğsun bebişlerimiz

Büyüdüğü için kaşınıyodur illaki canım ben henüz bişey kullanmıyorum kaşıntı olmadı daha
Kaşıntı olmadan kullanmaya başlamak gerek diye duydum canım çatlağı tamamen yok etmemekle minimuma düşürüyormuş çevremde son aylarda kullananlar pişman bu sebepten.
Ben acı badem yağı ve Hindistan cevizi yağı aldım. Kaşınsa bile kaşımamak gerekiyormuş bu aradA.
Kıyafetin üzerinden kaşıyorum ama bikez el değmeye dursun hiç durmadan kaşınıyor Badem yağı hiç işe yaramadı bide benim tatlı badem yağı yanlış anlamışım galiba en son akşam Hindistan cevizi yağı sürdüm o hafifletti yaradı birazda ondan kullanayım diyorum

Kızlar yüzünde leke çıkan oldunu benim bu sabah yüzümde lekeler ile uyandım acaba yendiğim birşey Mi dokundu anlamadım ağız kenarlarımda be burun kenarlarımda kırmızı kahveye dönük işaret parmağı ile bastırılmış gibi leke var

Kaşıntı beni de mahvediyor ozellikle aksam oluyor bi ara ne alaka dedim hatta ilacmi alerji yapti diye düşündüm,ama kaşımamak lazim diye okudum burda bilmiyordum bundan sonra tutabilirsem kaşımam ☺ bende alayım denerim hem bu sayede bisey kullanmis olurum

Canim olmadı bende ama leke mi alerjimi onu anlayabildin mi,annem hep derdi kızda yuz lekelenir diye ama sona dogru diye

Ben Talya nın Hindistan cevizi yağını ve life in diye bir markanın acı badem yağını aldım. Henüz göbeğim hiç çıkmadı ama günde bir defa acı badem yağını, bir defa da Hindistan cevizi yağını sürüyorum. İlerleyen zamanlarda sayısıyı arttırırım.

Tırnaklarını hiç değdirmeyip Kaşıdığında yağla masaj yapınca iyi geliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…