- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
Aaa.. Cok erken gelmis canim ya.. Aman saglik olsun da insaallah onemli olan o.Can
Canm ben bu ay 7 kasımda adet oldum
Canim onun bence ovulasyonla ilgisi yoktur.Merhaba kızlar. Ben de bu aydan umutluyum. Bat a 18 gun var .ovulasyon dönemindeyim. Ovu dan bi iki gun once kulaklarım tıkanmaya başladı ve sabah yastıgımda bi iki damla kan gordum. İlk defa karşılaştım bunu yasayan var mı. Normal mi sizce .
Tesekkur ederim. Geçti. kısa süreliğine tıkanma oldu ne olsa gebeliği düşünüyorumCanim onun bence ovulasyonla ilgisi yoktur.
Kulak burun bogaza muayane olmani tavsiye ederim gecmis olsun
Bisey olmaz ilişkiden . İnş olur bu ay isteyen haerkesinBende bugun denicem bakalım bu ay ya tutarsabuarada korkuyorum tutuguun varsayalım ilşki esnasında zarar gelirse bebek tutunamasa bıde aman tanrımm :0
benim son günler bat 21 i inşallah dua edin güzel haber alayım. Rabbim sırasıyla herkese güzel haber almayı nasip etsin inşallahSelam kızlar var mı gzl haberi olanlar benimde çalışmalar tam gaz devam ediyor
İnş. Canım güzel Haberini ver bizlere :)benim son günler bat 21 i inşallah dua edin güzel haber alayım. Rabbim sırasıyla herkese güzel haber almayı nasip etsin inşallah
İnşallah canım hepimiz verelim hayırlısıyla :)İnş. Canım güzel Haberini ver bizlere :)
benim son günler bat 21 i inşallah dua edin güzel haber alayım. Rabbim sırasıyla herkese güzel haber almayı nasip etsin inşallah
sevindim canım beraber bekleriz inşallah güzel haberler alırız çok dua ediyorum :) herhangi bir belirtin var mıayyy benimde bat 21 hayırlı haberler alırsın umarım canımm ...beraber bekleyelimmm :)
sevindim canım beraber bekleriz inşallah güzel haberler alırız çok dua ediyorum :) herhangi bir belirtin var mı
Erken yapmışsın testi canım Benim Hiç o kadar Erken çıkmıyor testlerde. Akıntı var Benim de bugün artan bel ağrım var Arada bacağıma ve kasigima vuruyor. üşüyorum Ben de Bu aralar ısınamıyorum. Ama adet belirtisi de Olabilir hamilelige yormadim Hiç. en güzeli günümüzü beklemekay bütün belirtiler var ama psikolojik olabilir test yaptım 2 gün önce negatiftikorkuyorum şimdi yapmaya beklemedeyim yanlız bugün çok akıntım geliyo hem şeffaf hemde koyu ayaklarım hiç ısınmıyo ondan diyorum üşüyorum çok..sende varmı belirti?
Erken yapmışsın testi canım Benim Hiç o kadar Erken çıkmıyor testlerde. Akıntı var Benim de bugün artan bel ağrım var Arada bacağıma ve kasigima vuruyor. üşüyorum Ben de Bu aralar ısınamıyorum. Ama adet belirtisi de Olabilir hamilelige yormadim Hiç. en güzeli günümüzü beklemek
paynen canım bekleyelim görelim inş hayırlı sonuçlar alırızzz :) yaaa ben 10 gündür sabah akşam test yapıyodum manyak gibi
Bisey olmaz ilişkiden . İnş olur bu ay isteyen haerkesin
çok haklısın canım çok üzüldüm senin adına inş güzel haberler alırsın bu ay ama sabırsızız işte. bende kendimi çok yıprattığımı düşündüm bıraktım artık testi yapıncada aynı yapmayıncada zaten varsa bebeğimiz illaki göstericek kendini..ben 3,5 yıldır evliyim ama eşimin askerliği benim okulum hepp erteledik ağustos ayından beri korunmuyorum ama ilk defa ciddi olarak bu ay istedik.bakalım hayırlısıp
O kadar merak ediyoruz ki tutamıyoruz kendimizi işte Ben de önceden öyleydimama haziranda düşük yaptım çok Erken öğrenmiştim yavrumu 6. haftada gitti meleğim Hayırlısı buymuş dedim. Tekrar başladım denemeye ama o zamandan beri adetim gecikmeden bir şey yapmıyorum üzülmemek için. Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin o Her şeyin vaktini ve hayırlısını biliyor Bize Sadece dua ve sabırla beklemek kalıyor. Bazen Burda görüyorum çok arkadaş isyan ediyor olmuyor etmiyor diye. Tamam Belki Uzun zamandır deniyorlar hak veriyorum ama Böyle yapınca Daha çok yıpratıyor ve geriye atıyorlar zamanlarını. Hepimiz üzülüyoruz ama beklemekten Başka çaremiz yok.
Aminn canım hepimiz için Güzel bir Ay olsun inşallah. 13 aylık evliyim Ben de 10 aydır istiyoruz. işte hepimiz için belirlenmiş Hayırlı bir zaman var. Rabbim kimsenin kucağını Boş bırakmasın hayırlısıyla isteyen dileyen Herkese nasip etsin inşallah. nasip ettiklerine de sağ salim kucaklarına almayı nasip etsinçok haklısın canım çok üzüldüm senin adına inş güzel haberler alırsın bu ay ama sabırsızız işte. bende kendimi çok yıprattığımı düşündüm bıraktım artık testi yapıncada aynı yapmayıncada zaten varsa bebeğimiz illaki göstericek kendini..ben 3,5 yıldır evliyim ama eşimin askerliği benim okulum hepp erteledik ağustos ayından beri korunmuyorum ama ilk defa ciddi olarak bu ay istedik.bakalım hayırlısı