❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Ayy insallah hamilesindir canım bize de haber ver. Benim de bat bugün daha olmadım ama göğüsler şiş olacak gibiyim
Takma kafaya oyle canim bak ben normalde cok takintiliyimdir ama suan relaxim olmassa gelecek ay Allagin izniyle olur cunku sonuçta regl olabiliyoruz buda yeni yumurta yeni umutlar demek.
Insallah canim amin hepimizin gonlu olsun isterim.
Bide şişlige aldırış etme
Ben 1 hamilelik yasadim 36 gunllukken kaybettim o belirteri yazayim sana.
Bata 1 gun kala adet agrisindan kivranmistim
Goguslerim her adet oncesi gibi dolgunlasmsti
Ama bat gunu idrar gebelik testi yaptim pozitif cikti sonra kan verdim hcg 7 kusur cikti.
Yani belirtiler adet gibide olabiliyor umutsuz olma diye söylüyorum

Çok sağol canım insallah Allah büyük sağlıklı ve hayırlı bir sekilde alalım bebeklerimizi kucağımiza önemli olan o :)

Cok iyi yapmışsın ben hemen olmayacağını bilseydim ilk basta korunmazdik:))
Aynen oyle bu hataya cogumuz dusuyoruz gordugum kadariyla :)
Bebek yapmaya karar verene kadar
Saniyordumki bi kere korunmasak hop is bitti hamile kaldin.
Oyle degilmis bu yumurtlama gununu fln bile yeni ogrendim oyle kafana gore yaptin diye tutmuyormus

Valla cnm bndede gogusler sinysl verdi olcm gsliba 18inde bi idrar testi ypcm yinede ama adet olcgmada eminim ovulasyn testi arastryrm suan diger topikte kizlarla 18i gunu yaptkta ondan yapyrm 4 gun kala bnmkide negatif cnm bnde acelecym braz olmadgini bile bile test yapan tek bnim gsliba

Hadi insaallah tutmustur da olmazsin canim. Bol şanslar:)

Ben de olmadigina.eminim neredeyse ama.yine de yaptim erkenden. Karnim simdiden durtmeye basladi bile cumaya kdr kesin olurum bende hayırlısı bakalim insaallah senin olmaz canm.

Beni de ekler misiniz kızlar bat 30 kasım bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım 2. ay bu deniyoruz inşallah çok bekletmez bizi bebişlerimiz

Ben de olmadigina.eminim neredeyse ama.yine de yaptim erkenden. Karnim simdiden durtmeye basladi bile cumaya kdr kesin olurum bende hayırlısı bakalim insaallah senin olmaz canm.
Ikimizde bu kadar umitsizkn bide supriz oluyomus soka girerim heralde bn ya hayirlisi yavrum ya bklm

Can
Canm ben bu ay 7 kasımda adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…