Takma kafaya oyle canim bak ben normalde cok takintiliyimdir ama suan relaxim olmassa gelecek ay Allagin izniyle olur cunku sonuçta regl olabiliyoruz buda yeni yumurta yeni umutlar demek.Ayy insallah hamilesindir canım bize de haber ver. Benim de bat bugün daha olmadım ama göğüsler şiş olacak gibiyim
Takma kafaya oyle canim bak ben normalde cok takintiliyimdir ama suan relaxim olmassa gelecek ay Allagin izniyle olur cunku sonuçta regl olabiliyoruz buda yeni yumurta yeni umutlar demek.
Insallah canim amin hepimizin gonlu olsun isterim.
Bide şişlige aldırış etme
Ben 1 hamilelik yasadim 36 gunllukken kaybettim o belirteri yazayim sana.
Bata 1 gun kala adet agrisindan kivranmistim
Goguslerim her adet oncesi gibi dolgunlasmsti
Ama bat gunu idrar gebelik testi yaptim pozitif cikti sonra kan verdim hcg 7 kusur cikti.
Yani belirtiler adet gibide olabiliyor umutsuz olma diye söylüyorum
Insallah canim yas kac bu arada merak ettim :)Çok sağol canım insallah Allah büyük sağlıklı ve hayırlı bir sekilde alalım bebeklerimizi kucağımiza önemli olan o :)
Insallah canim yas kac bu arada merak ettim :)
Bende 25 :)25 canım:) 7 aydir bebek istiyoruz 15 aylik evliyim :))
Canım ben de adet oldum die ağlarken hamile olduğumu öğrendim.Ayy insallah hamilesindir canım bize de haber ver. Benim de bat bugün daha olmadım ama göğüsler şiş olacak gibiyim
Bende 25 :)
Bizde haziranda 3 yili bitirdik evleneli.
Bebek icin 3 aydir calisiyoruz :) artik yapalim bi tane buyusun hemende buyumuyorlar gec kalmayalim dedim :)
Canım ben de adet oldum die ağlarken hamile olduğumu öğrendim.Umudunu kaybetme inşallah bardır bebeğin :)
Aynen oyle bu hataya cogumuz dusuyoruz gordugum kadariyla :)Cok iyi yapmışsın ben hemen olmayacağını bilseydim ilk basta korunmazdik:))
Valla cnm bndede gogusler sinysl verdi olcm gsliba 18inde bi idrar testi ypcm yinede ama adet olcgmada eminim ovulasyn testi arastryrm suan diger topikte kizlarla 18i gunu yaptkta ondan yapyrm 4 gun kala bnmkide negatif cnm bnde acelecym braz olmadgini bile bile test yapan tek bnim gslibaminigimmm ....................... 19 Kasım
@Elifselman .................... 19 Kasım
Nisaberatim ...........................19 Kasım
Beybi24 ........................ 20 Kasım
Kizlar eski sayfalari tam okuyamadim. Bati 19 20 si olanlar ne durumda. Ben acelecilik edip deniyim dedim testi tabi biseycik cikmadi. 3 4 gun kala test icin cok erken dimiama pek umudum yok oylesine bekliyorum bakalim.. Dun aksamdan beri akintim gelmeye başladı sanirim kirmizilar yaklasiyor... hayırlısı olsun..
Hadi insaallah tutmustur da olmazsin canim. Bol şanslar:)Canim ben takvim uygulamasini kullaniyorum 2.5 yıldır.
Bata 3 gun var gosteriyor yani 19 kasim ama ben son 2 aydir 28.gunumde adet oldum. Yani yarin bat gunu bence.
Ve adet oncesi kahv.akinti gelir kesinlikle
Ama hala hicbirsey gelmedi.
Midem bulaniyor cok.
Bende belirtiler erken oluyor bulanti ozellikle
Yarin gebelik testi yapicam
Ben de olmadigina.eminim neredeyse ama.yine de yaptim erkenden. Karnim simdiden durtmeye basladi bile cumaya kdr kesin olurum bendeValla cnm bndede gogusler sinysl verdi olcm gsliba 18inde bi idrar testi ypcm yinede ama adet olcgmada eminim ovulasyn testi arastryrm suan diger topikte kizlarla 18i gunu yaptkta ondan yapyrm 4 gun kala bnmkide negatif cnm bnde acelecym braz olmadgini bile bile test yapan tek bnim gsliba
Erken testlerden varsa ondan yap benim adete 4 gün kala epey belliydi :)İnşallah canım amin. Yarin test yapsam mi acaba:)
Erken testlerden varsa ondan yap benim adete 4 gün kala epey belliydi :)
Ikimizde bu kadar umitsizkn bide supriz oluyomus soka girerim heralde bn ya hayirlisi yavrum ya bklmBen de olmadigina.eminim neredeyse ama.yine de yaptim erkenden. Karnim simdiden durtmeye basladi bile cumaya kdr kesin olurum bendehayırlısı bakalim insaallah senin olmaz canm.
Canm ben bu ay 7 kasımda adet oldumminigimmm ....................... 19 Kasım
@Elifselman .................... 19 Kasım
Nisaberatim ...........................19 Kasım
Beybi24 ........................ 20 Kasım
Kizlar eski sayfalari tam okuyamadim. Bati 19 20 si olanlar ne durumda. Ben acelecilik edip deniyim dedim testi tabi biseycik cikmadi. 3 4 gun kala test icin cok erken dimiama pek umudum yok oylesine bekliyorum bakalim.. Dun aksamdan beri akintim gelmeye başladı sanirim kirmizilar yaklasiyor... hayırlısı olsun..
İnsaallah hayırlısı neyse o olsun belli olmaz tabi :)Ikimizde bu kadar umitsizkn bide supriz oluyomus soka girerim heralde bn ya hayirlisi yavrum ya bklm