❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Kizlar selam :KK54:
Oncelikle herkesin insallah bu ay hamilelik haberlerini aliriz hayirli ve saglikli olanindan
Benim bugun adet olmam gerekiyordu olmadim
Herhangi bir leke yok hic gelmedi
Sadece beyazla sari arasinda akinti gelmisti ara sira
Agrim vs yok
Gogusler dogal halinde
Midem bulaniyor sadece oda bugun hic yok.gibiydi
Nöbetçi eczane evimin.ordaysa simdi test alicam
Isten eve gidiyorum yoldayim :KK55:
Aslm canım amin inşallah :dua: Hadi inşallah Güzel haber verirsin canım yapar yapmaz Bize de haber ver umut olursun inşallah :dua:

Testi aldimmmm
Ve sonuç pozitif:KK23:
Allah butun isteyenlere nasip etsin ummadigim bir aydi bu ay.
Herkes bu mutluluğu tatsin insallah .
Çok sevindim canım Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kavuştursun yavruna. Hemen kan testi yaptır :)

Testi aldimmmm
Ve sonuç pozitif:KK23:
Allah butun isteyenlere nasip etsin ummadigim bir aydi bu ay.
Herkes bu mutluluğu tatsin insallah .
Canım benim çok sevindim topiğim sanada uğur getirmiş ne güzel bi haber hemde ummadığın anda :halay: rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :dua: maaşallah suphanallah :nazar:

Kızlar günaydın benim 5 gün kaldı günleri geçiremiyorum ben ya bu ay neden bu kadar heves ettim anlamadım yaa
Canım stres yapmamaya çalış, merakını unutturmaya yarayacak bişiyler yapmaya çalış. Tabiki böyle hissedip heveslenmen bi kadın olarak gayet doğal. İnşallah bekleyişin sana güzel bi mucize getirir. Bol bol dua et :KK15:

Canım stres yapmamaya çalış, merakını unutturmaya yarayacak bişiyler yapmaya çalış. Tabiki böyle hissedip heveslenmen bi kadın olarak gayet doğal. İnşallah bekleyişin sana güzel bi mucize getirir. Bol bol dua et :KK15:
Ay canım ne güzel konuştun ya Allah razı olsun inşallah güzel haberler verebilirim

canım günaydın..
birşey sorucam sana sence ne zaman test yapmalıyız benim adet 29 Kasım ne zaman yapmalıyız ki?

canım günaydın..
birşey sorucam sana sence ne zaman test yapmalıyız benim adet 29 Kasım ne zaman yapmalıyız ki?
Canım bu direk yumurtlama günüyle alakalı ve bunu ovu testi kullanıyorsan gayet iyi tahmin edebilirsin. Ben yum günümü ovu testleriyle bilip değerlendirdiğim için tam 12 gün sonra test yaptım ve çıktı. Ama reglime 7 gün vardı. Yani ben bu ay reglimden kısa bi süre sonra (10.günde) yum yaşadım. Erken yumurtladığım için erken öğrendim. Ama geçen ay mesela tam ay ortasında yum yaşadım. 12 gün sonrası bat ıma denk geliyodu. Bnde bat günü test yaptım çıkmamıştı.

Yani kısaca özetlemek gerekirse, yum gününü biliyosan, ilişki olduysa, üzerinden de en az 12 gün geçtiyse idrarda silik bi şekilde çıkma ihtimali var.

Canım bu direk yumurtlama günüyle alakalı ve bunu ovu testi kullanıyorsan gayet iyi tahmin edebilirsin. Ben yum günümü ovu testleriyle bilip değerlendirdiğim için tam 12 gün sonra test yaptım ve çıktı. Ama reglime 7 gün vardı. Yani ben bu ay reglimden kısa bi süre sonra (10.günde) yum yaşadım. Erken yumurtladığım için erken öğrendim. Ama geçen ay mesela tam ay ortasında yum yaşadım. 12 gün sonrası bat ıma denk geliyodu. Bnde bat günü test yaptım çıkmamıştı.

Yani kısaca özetlemek gerekirse, yum gününü biliyosan, ilişki olduysa, üzerinden de en az 12 gün geçtiyse idrarda silik bi şekilde çıkma ihtimali var.

canım o zaman 26 gibi yapmak gerekir.çok sağ ol

X