❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Merhabalar, bir sorum olacaktı dün akşam 9 gibi test yaptım tek çizgiydi sabah baktığımda hafif silik ikinci çizgi gelmiş sizce geçerli Midir ?

minigimmm minigimmm ....................... 19 Kasım
Eceikrahaluk Eceikrahaluk .................... 19 Kasım
@Beratnisa ...........................19 Kasım
Beybi24 Beybi24 ........................ 20 Kasım

Kizlar eski sayfalari tam okuyamadim. Bati 19 20 si olanlar ne durumda. Ben acelecilik edip deniyim dedim testi tabi biseycik cikmadi. 3 4 gun kala test icin cok erken dimi :KK43: ama pek umudum yok oylesine bekliyorum bakalim.. Dun aksamdan beri akintim gelmeye başladı sanirim kirmizilar yaklasiyor...:duduk::duduk: hayırlısı olsun..

Kizlar eski sayfalari tam okuyamadim. Bati 19 20 si olanlar ne durumda. Ben acelecilik edip deniyim dedim testi tabi biseycik cikmadi. 3 4 gun kala test icin cok erken dimi :KK43: ama pek umudum yok oylesine bekliyorum bakalim.. Dun aksamdan beri akintim gelmeye başladı sanirim kirmizilar yaklasiyor...:duduk::duduk: hayırlısı olsun..
Bende dayanamayıp yapmaktan korkuyorum 18 i dediniz dayanacam

Kızlar günaydın hepinize :KK200:
Kan vermeye gittim bu sabah, bakalım nasıl bi değer çıkıcak merak ediyorum, hayrlısı inşallah :dua:

Kızlar bugün sizin gününüz bu arada, gelen giden yoktur inşallah, varmı güzel haberleriniz topiğimiz şenlensin :halay:
eylul22zeynep eylul22zeynep Sevdazede Sevdazede khaleesi41 khaleesi41
İnşallah değerin çok güzel çıkar Rabbim kucağına almayı nasip etsin maalesef benim bu ayda boş geldi kırmızılar önümüzdeki ay tutar inşallah

KIZLAR 11 İNDE ADETİM BİTTİ 12 SINDE BASLADIK CALISMALARA :) DAHA 5 GUN OLDU HEMEN TUTCAGINI SANMIYORUM AMA IKI GUNDUR SISLIK VAR DUNYALARI YEMIS GIBIYIMM BUGUN DE HASTA OLCAKMISIM GIBI HIS OLUYOR ARADA HAMILELIK BELIRTISI OLABILIR MI YA?

Kızlar günaydın hepinize :KK200:
Kan vermeye gittim bu sabah, bakalım nasıl bi değer çıkıcak merak ediyorum, hayrlısı inşallah :dua:

Kızlar bugün sizin gününüz bu arada, gelen giden yoktur inşallah, varmı güzel haberleriniz topiğimiz şenlensin :halay:
eylul22zeynep eylul22zeynep Sevdazede Sevdazede khaleesi41 khaleesi41
MAALESEF BEN SABAH ADET OLDUM Bİ DAHAKİ AYA ARTIK

Canim ben takvim uygulamasini kullaniyorum 2.5 yıldır.
Bata 3 gun var gosteriyor yani 19 kasim ama ben son 2 aydir 28.gunumde adet oldum. Yani yarin bat gunu bence.
Ve adet oncesi kahv.akinti gelir kesinlikle
Ama hala hicbirsey gelmedi.
Midem bulaniyor cok.
Bende belirtiler erken oluyor bulanti ozellikle
Yarin gebelik testi yapicam :emir_bebek:

Canim ben takvim uygulamasini kullaniyorum 2.5 yıldır.
Bata 3 gun var gosteriyor yani 19 kasim ama ben son 2 aydir 28.gunumde adet oldum. Yani yarin bat gunu bence.
Ve adet oncesi kahv.akinti gelir kesinlikle
Ama hala hicbirsey gelmedi.
Midem bulaniyor cok.
Bende belirtiler erken oluyor bulanti ozellikle
Yarin gebelik testi yapicam :emir_bebek:

Ayy insallah hamilesindir canım bize de haber ver. Benim de bat bugün daha olmadım ama göğüsler şiş olacak gibiyim:KK43:

Benim bu aydan beklentim yoktu cunku calismadik dogru duzgun. Ama galiba bu ay tutturduk yarin belli olcak netice:KK49:

X