- 9 Nisan 2016
- 589
- 390
- 36
Ben hastalandim bu ay da bitti umutlarGünaydın hepinize kızlaaaarrr
Varmı güzel haberleri, belirtileri olanlar ?
Hepimiz için hayırlı bi gün olsun inşallah
@kemanist canım bugün senin günün, inşallah yoktur gelen giden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hastalandim bu ay da bitti umutlarGünaydın hepinize kızlaaaarrr
Varmı güzel haberleri, belirtileri olanlar ?
Hepimiz için hayırlı bi gün olsun inşallah
@kemanist canım bugün senin günün, inşallah yoktur gelen giden
Arka arkayaymis batlarimiz umarim arka arkaya gelir bebisler benimde hic umudum yok aslinda cunku ben cok cabuk hamile kalamiyorumbenim bat 18 kasım. geçen ay büyük hayal kırıklığı olunca bu ay umutlanmaya korkuyorum canım. olursa kısmet inşallah olur
canım muhtemelen senin yaşadığın yumurtlama ağrısıdır. adetten 14 gün önce muhtemelenyumurtlama canım. sen çalışmalara hız ver inşallah gelir bebişin :)kızlar benımde bat ıma 12 gun var ama 2 gundur belım agrıyo kasıkların hafıfce agrıyo ,boyle adet olacakmısım gıbı ..ama daha adetıme cok var adet olmam mumkun degıl.. ınternetten de arastırdım bel agrısı belırtıler arasında dıye yazıyodu.. rabbım yuce rabbım sen cok buyuksun, ınsan bekleyıste olunca herseyı belırtı olarak znnedıyo...ınsallah bebısım tutunuyodur da bu belırtıler psıkolojık degıl gercek belırtıdırr...
inşallah canım :) ben daha hiç kalmadım ki onu bile bilmiyorum. ALlahtan umut kesilmez. bakalım bekleyip görcezArka arkayaymis batlarimiz umarim arka arkaya gelir bebisler benimde hic umudum yok aslinda cunku ben cok cabuk hamile kalamiyorum
ayy hadı ınsallah gelır bebıs bu ayy..:) rabbım ısteyen herkeslere versın ınsallah saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar..canım muhtemelen senin yaşadığın yumurtlama ağrısıdır. adetten 14 gün önce muhtemelenyumurtlama canım. sen çalışmalara hız ver inşallah gelir bebişin :)
daha fazla beklemicem ben kızlar sabah adet olmazsam kan testi yaptırmaya gideceğim işe gelmeden :))
idrar testi yapmadınmı belki çıkar benim 4 gün önce cıkmıştı. bellimi olur yapmadıysan bi yap bencedaha fazla beklemicem ben kızlar sabah adet olmazsam kan testi yaptırmaya gideceğim işe gelmeden :))
ya yanıltırsa beni diye güvenemiyorum idrar testineidrar testi yapmadınmı belki çıkar benim 4 gün önce cıkmıştı. bellimi olur yapmadıysan bi yap bence
aminn inşallahhhhh :)))İnşallah günün çift çizgiyle aydın olur
günaydın;
Batım 1 gün gecti ,test yapmaya korkuyorum hala negatif cıkar diye , ctesiye kadar bekliyeceğim.Sanki adet olacakmışım gibi belirtiler var
Tebrikler darısı bizlerin başınakızlar sizi dinledim işten gelirken test alım hemen yaptım veeeee pozitifff :)) ben hala şoktayım ve titriyorum
Tebrikler maşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahkızlar sizi dinledim işten gelirken test alım hemen yaptım veeeee pozitifff :)) ben hala şoktayım ve titriyorum
amin inşallah yarın kan testinde de cıkar herşey yolundadır inşallahTebrikler maşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah