- 25 Nisan 2016
- 986
- 890
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah o rüyalarr her gece bebek görüyorum onunla uğraşıyorum sabah kalkınca ilk işim rüya tabirlerine bakmakkBen o kadar umutsuzdum ki ama öyle rüyalar gördüm ki artık umudum var bat 15 kasım hadi inşallah sağlıkla
Bhcg değerin güzel gidiyor bazen içerde kanama olabilir progestanı düzenli kullan dinlen o kanama sonradan kahve rengı olarak gelebilirYa kızlar hcg 1147 çıktı.kese görünmedi. Doktor koleksiyon var dedi. O ne dedim. Birikmiş kanama dedi. O koleksiyonun hemen yukarısında kese buradan oluşacak tahminim dedi. Hafif düzeyde kanaman olabilir dedi. çok fazla ayakta kalma dedi. Progrestan verdi. Sekreterine de düşük riski var diye not aldırdı sisteme.
Birikmiş kanama ne ki? Yerleşme kanaması olsa anlamaz mıydı? Gerçekten riskli mi? Ayın 2sinden beri hcg baktırıyorum. Hep yükseliyo. Hatta sondan bi önce 342 ydi. Dün 1147 çıktı
Benim 2 3 damla sadece cnm gerisi yok ilk cocugumdada oyle oldugu icin umutlandım. Sende cok erken adet olmuşsun bebek arama dönemin de olabilirsin. Bir hafta kala yaptigimda cikmisti ozman erken yumurtlamissin demisti doktor eylulde de hamileydim gelismedi kurtaj oldum onuda 4 gun kala ogrenmistim idrarda ama kaybettim erkenden ogrenip uzulmek istemiyrm pazartesi yada sali test yapmayı düşünüyorumbana başta çok var gibi gelmişti ama sen diince farkettim 8 gün kalmış bata. belki de dediğin gibidir. ama benim de 6 gün kala başladı iki gün sürdü sonra adet oldum inşallah bebişin vardır. ne yapmayı düşünüyorsun? çok erken daha idrarda olsa da çıkmaz belki
Bence de bekle canım hayal kırıklığı en kötüsü geçen ay çok umutlanmıştım ben de sonu kötü oldu. İnşallah bebeğin seninledir :) eski belirtilerine çok uyuyormuş :) hadi inşallah.Benim 2 3 damla sadece cnm gerisi yok ilk cocugumdada oyle oldugu icin umutlandım. Sende cok erken adet olmuşsun bebek arama dönemin de olabilirsin. Bir hafta kala yaptigimda cikmisti ozman erken yumurtlamissin demisti doktor eylulde de hamileydim gelismedi kurtaj oldum onuda 4 gun kala ogrenmistim idrarda ama kaybettim erkenden ogrenip uzulmek istemiyrm pazartesi yada sali test yapmayı düşünüyorum
Canım sanırım evet hemen yarın doktora gitKIZLAR YARIN ADET GUNUMDU DAYANAMADIM KAN TESTI YAPTIRDIM 44 ÇIKTI HAMİLEMİYİM ŞİMDİ BEN ????
Canım sanırım evet hemen yarın doktora git
Darısı banaGideceğim canım içim içime sıgmıyo
Bat günü test yapmak uygun mu belli olur mu acaba ?
KIZLAR YARIN ADET GUNUMDU DAYANAMADIM KAN TESTI YAPTIRDIM 44 ÇIKTI HAMİLEMİYİM ŞİMDİ BEN ????
Darısı bana
Ben ilk gebeliğimde bat günü test yapmıştım canım, çok koyu olmasada gayet belirgin bi çizgi çıkmıştı. Yapabilirsin bnce. Güzel haberler alman dileğiyle
Ayyyy canm tebrik ederim maaşallah bata göre güzel bi sonuç bence inşallah hayırlısıyla geçirir bebeğine sağlıkla kavuşursun
Çok sevindim canımm hayırlı uğurlu olsun inşallah iki gün sonra iki katına çıkması lazım güzel haberleri bekliyorum