❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Merhaba arkadaşlar bugün ultrason için hastaneye gitmiştim tüm batın için merak ettim çatlatma iğnesinden sonraki 13. Günüm bugün .crinone (progesteron ) kullanıyorum kan testi verdim bhgc 0.445 çıktı. testi çok mu erken verdim yoksa gebelik yokmu demek bu sonuç sizce

Ya kızlar hcg 1147 çıktı.kese görünmedi. Doktor koleksiyon var dedi. O ne dedim. Birikmiş kanama dedi. O koleksiyonun hemen yukarısında kese buradan oluşacak tahminim dedi. Hafif düzeyde kanaman olabilir dedi. çok fazla ayakta kalma dedi. Progrestan verdi. Sekreterine de düşük riski var diye not aldırdı sisteme.
Birikmiş kanama ne ki? Yerleşme kanaması olsa anlamaz mıydı? Gerçekten riskli mi? Ayın 2sinden beri hcg baktırıyorum. Hep yükseliyo. Hatta sondan bi önce 342 ydi. Dün 1147 çıktı
Bhcg değerin güzel gidiyor bazen içerde kanama olabilir progestanı düzenli kullan dinlen o kanama sonradan kahve rengı olarak gelebilir

bana başta çok var gibi gelmişti ama sen diince farkettim 8 gün kalmış bata. belki de dediğin gibidir. ama benim de 6 gün kala başladı iki gün sürdü sonra adet oldum :KK43: inşallah bebişin vardır.:anneadayı::KK200: ne yapmayı düşünüyorsun? çok erken daha idrarda olsa da çıkmaz belki
Benim 2 3 damla sadece cnm gerisi yok ilk cocugumdada oyle oldugu icin umutlandım. Sende cok erken adet olmuşsun bebek arama dönemin de olabilirsin. Bir hafta kala yaptigimda cikmisti ozman erken yumurtlamissin demisti doktor eylulde de hamileydim gelismedi kurtaj oldum onuda 4 gun kala ogrenmistim idrarda ama kaybettim erkenden ogrenip uzulmek istemiyrm pazartesi yada sali test yapmayı düşünüyorum

merhaba yeni katıldım aranıza ..
benımde bat 18 kasım .. 2 yıl dkontrol hapı kullanımından sonra bu 3.ay olacak ,
ancak gecen ay dıgerlerınden farklı olarak yumurtlama gunune yakın ve adete kadar devam edn kasık karın agrısı yaşadım. adetım 4 gun gecıkerek cok agrılı ve yogun geldı. dkontrol hapı kullanmaya basladıgımda cok az ve agrısız gelıyordu şimdi yine eskı halıne döndu. bu ay yıne yumurtlama gununden bır ıkı gun once baslayarak hala devam eden kasık agrısı ve gogus sızlaması var. Allah hayırlısını versın .. umarım dusundugum gibidir. :)

Benim 2 3 damla sadece cnm gerisi yok ilk cocugumdada oyle oldugu icin umutlandım. Sende cok erken adet olmuşsun bebek arama dönemin de olabilirsin. Bir hafta kala yaptigimda cikmisti ozman erken yumurtlamissin demisti doktor eylulde de hamileydim gelismedi kurtaj oldum onuda 4 gun kala ogrenmistim idrarda ama kaybettim erkenden ogrenip uzulmek istemiyrm pazartesi yada sali test yapmayı düşünüyorum
Bence de bekle canım hayal kırıklığı en kötüsü geçen ay çok umutlanmıştım ben de sonu kötü oldu. İnşallah bebeğin seninledir :) eski belirtilerine çok uyuyormuş :) hadi inşallah.
Benim bu ay pek umıdum yok o yüzden. Oluruna bıraktım olursa sevinirim kısmet :110:

Çok sevindim canımm hayırlı uğurlu olsun inşallah iki gün sonra iki katına çıkması lazım güzel haberleri bekliyorum

Bat günü test yapmak uygun mu belli olur mu acaba ?

Ben ilk gebeliğimde bat günü test yapmıştım canım, çok koyu olmasada gayet belirgin bi çizgi çıkmıştı. Yapabilirsin bnce. Güzel haberler alman dileğiyle

KIZLAR YARIN ADET GUNUMDU DAYANAMADIM KAN TESTI YAPTIRDIM 44 ÇIKTI HAMİLEMİYİM ŞİMDİ BEN ????

Ayyyy canm tebrik ederim maaşallah bata göre güzel bi sonuç bence inşallah hayırlısıyla geçirir bebeğine sağlıkla kavuşursun

Ben ilk gebeliğimde bat günü test yapmıştım canım, çok koyu olmasada gayet belirgin bi çizgi çıkmıştı. Yapabilirsin bnce. Güzel haberler alman dileğiyle

Ayyyy canm tebrik ederim maaşallah bata göre güzel bi sonuç bence inşallah hayırlısıyla geçirir bebeğine sağlıkla kavuşursun

çok teşekkur ederım canımm :KK15::KK15: insallah sımdı 2 katına gecmesını beklıycez

X