❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Merhaba ekim ayında soğan kürü yaptım ve yumurtlama tarihlerime biraz daha dikkat ettim bugün adet olmam gerekiyordu ama hiçbir belirtim yok aksine sağ kasığım da kasılma ve batmalar Hergün daha da artıyo uyku hali ve yorgunluk hat Safa'da çok umutluyum umarım boşa çıkmaz bu durumları yaşamış olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir mi
Lütfeeeennnnn :110:

Merhaba ekim ayında soğan kürü yaptım ve yumurtlama tarihlerime biraz daha dikkat ettim bugün adet olmam gerekiyordu ama hiçbir belirtim yok aksine sağ kasığım da kasılma ve batmalar Hergün daha da artıyo uyku hali ve yorgunluk hat Safa'da çok umutluyum umarım boşa çıkmaz bu durumları yaşamış olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir mi

Ben de ekim ayinin sonlarina dogru sogan kuru uyguladim. Bugun adet gününse test yapabilirsin bence. Insallah hamilesindir canim :)

Amin inşallah ☺️ Ama hemen çıkarmı ki daha Birgün geçti adetim bişey daha sorabilir miyim ☺️ Sizin varmı bebiş

Ben de 6 aydir uğraşıyorum:) bu ay nedense cok umutluyum 1 hafta var adet günüme:) çıkma ihtimali var idrar testi yapabilirsin bence:)

Benimde bat bugündü henüz olmadı ve hiçbir belirti Yok olursam da soğan kürü yapacağım bu ay

Bnde 1 buçuk yıl oluyor nerdeyse cnm bekliyorum ama gelmedi daha :KK43:
yok canım malesef. 6 aylık evliyim ben de Allah bu ay nasip eder inşallah :) benimle birlikte isteyen herkese. beklemek çok zor herkes hayırlısıyla güzel haberler alsın inşallah bu ay :dua::anneadayı:
senin var mı bebişin ilk mi olacak?

Slm kizlar bat 17 kasim az once tuvalete gittiğimde 1 2 damla kahverengi leke vardı pecetyede geldi cok az yerlesme kanamasi olabilirmi kendimi umitlendirmek istemiyrm ama kasiklarim ve goguslerimde agriyor

Slm kizlar bat 17 kasim az once tuvalete gittiğimde 1 2 damla kahverengi leke vardı pecetyede geldi cok az yerlesme kanamasi olabilirmi kendimi umitlendirmek istemiyrm ama kasiklarim ve goguslerimde agriyor
canım benm de adetime bir hafta kala olmuştu geçen ay. o zaman epey araştırmıştım. bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması için biraz erken o da adete yakın oluyormuş. döllenmeden on-oniki gün sonra olabilir diyor. erken yumurtladıysan belki bilemedim. sonrasında ben adet olmuştum ama senin adet için de çok erken kafam karıştı :işsiz:

canım benm de adetime bir hafta kala olmuştu geçen ay. o zaman epey araştırmıştım. bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması için biraz erken o da adete yakın oluyormuş. döllenmeden on-oniki gün sonra olabilir diyor. erken yumurtladıysan belki bilemedim. sonrasında ben adet olmuştum ama senin adet için de çok erken kafam karıştı :işsiz:
Aynen adet icin cok erken benimde kafam kurcalandi ama bide su var ilk cocugumdada bir hafta once gelmisti leke ve ogun suphelenip test yapmıştım beyaz bi cizgi cikmisti sonrada kanda 28 cikmisti degerim o yuzden acaba diyorum

bende de cıkolata kıst cıkmıstı gecen sene.doktor normal dogum kontrol hapı verdı 4 ay kullandım. sonra cocuk dusundugumuz zaman doktora gıttım kıst gıtmıs mı dıye.doktor ultrasonla bakınca kıst kaybolmus dedı.. senın dedıgın ılacı vermemıstı ama ılk defa duydum.. ınsallah senın kıstte tez zamanda erır gıder..:)
Insallah canimmm gider kistimmm dua edin banaaaa

Aynen adet icin cok erken benimde kafam kurcalandi ama bide su var ilk cocugumdada bir hafta once gelmisti leke ve ogun suphelenip test yapmıştım beyaz bi cizgi cikmisti sonrada kanda 28 cikmisti degerim o yuzden acaba diyorum
bana başta çok var gibi gelmişti ama sen diince farkettim 8 gün kalmış bata. belki de dediğin gibidir. ama benim de 6 gün kala başladı iki gün sürdü sonra adet oldum :KK43: inşallah bebişin vardır.:anneadayı::KK200: ne yapmayı düşünüyorsun? çok erken daha idrarda olsa da çıkmaz belki

X