❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Arkadaşlar merhaba,
bir sorum olacak size her ay düzenli adet gören bir bayan yınede yumurtlamada çatlama yaşar mı? ikisi birbirine oranılı seyler mı farklı mı

Canım yumurta çatlaması denilen şey (çatlama sorunu olanlar hariç) regl ile bağlantılıdır. Reglde gerçekleşen kanama yani aylık döngü, döllenmemiş yumurtanın ve rahim iç tabakasının vücuttan atılması demektir zaten. Gebe kalan bayanlarda regl bu yüzden olmaz. Vücuttan atılması gereken yumurta ve rahim iç tabakası olmadığı için regl olmazlar yani.

canım yani her ay düzenli adet görüyorum ama herhangı bır sorun olmadıgı halde gebe kalamıyorum yumurta çatlama sorunun var dedı doktor bu yuzden kafam almadı yanı yumurta catlamıyorsa adette gecıkme yasamaz myım

canım pkolumusun? eğer öyleyse kimi kadın yaşar kimisi yaşamaz... doktora gittiğinde pkolusun dedi mi?

anladımda canım kafamın almadıgı bir durum yanı adet oluyorum ama nasıl yumurtlama sorunu yaşıyorum

verdin mi hadi hayırlısı olsun canım ben bat öncesin de kan vermeye karşıyım ama inşallah güzel haberlerle gelirsin
Ya ben de düşündüm onu çünkü benim de bir kimyasalım var ama kümyasal olmadığını anlamak için neredeyse kalp atışını duyana kadar beklemek gerekiyo. Ya da ben kendime bahane ürettim

yok güzelim pco yok dedi doktor 1-2 su damalsı seklınde kıst görünüyor ama doktor pco denmesi için en az 20 tane kadar kıst görünümü olması gerekir dedi. ilaç bile vermedi.
alla alla peki çatlamıyor demek kolay çözüm üretseydi ilaç iğne falan önermedi mi? istersen ibrahim saraçoğlunun incir kürünü uygula canım yumurta çatlamasını sağlıyor bu kürlerle hamile kalanlar çok fazla hatta ben soğan kürünü uyguladım ertesi ay hamile kaldım kimyasaldı ama rahmim temizlendiki kaldım yani... bi araştır istersen sanırım havuç kürünüde arkasından yapmak gerekiyor tam bilmiyorum...

Ya ben de düşündüm onu çünkü benim de bir kimyasalım var ama kümyasal olmadığını anlamak için neredeyse kalp atışını duyana kadar beklemek gerekiyo. Ya da ben kendime bahane ürettim
inşallah kimyasal değildir canım.. ama sen olabileceği ihtimalinin farkındaysan sorun yok ben üzülme daha erken diye demiştim... inşallah hepimiz sevinelim bu ay güzel haberler verelim...

Evet işte bugun gittim catlama iğnesi verdi bakalım ne sonuc vereck bizr bu iğne ayy allahım sen yardım et ya. adetımın 14. günğ sogan veya ıncır kuru işe yara mı ki

Evet işte bugun gittim catlama iğnesi verdi bakalım ne sonuc vereck bizr bu iğne ayy allahım sen yardım et ya. adetımın 14. günğ sogan veya ıncır kuru işe yara mı ki
incire ne zaman başlanıyor bilmiyorum ama soğana adet bitiminde 2 gün sonra başlanılıyor 15 gün sabah akşam taze hazırlanan soğan suyu içiliyor. ama sen önce iğneni kullan canım o etki etmezse kürlere geçersin...

Kizlaaaarrr azonce yine yaptim ben bukez daha koyu çıktı sanki ama.ben daha çıkmasını istemiyorum çünkü kocam yoookkkk
12.gün bugün. Acaba daha da koyulasir mi ki.. İnsaallah daha birkaç gün idare eder beni

Eklentiler

• 20161031_200415.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 57
  • 20161102_164047.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 55
Arkadaslar bu gün test yaptırdım 1702.9 çıktı bhcg 4 ila 8 hafta arası dedi danışman doktor cumartesi uzman doktora gideceğim Allah isteyen herkese nasip etsin 5 aydır korunmayı bıraktım bu aya kismetmis ☺
Canım testinin resmini atabilirmisin gözümüz gönlümüz açılsın

Ayyyy hayırlı ugurlu olsun neler yaşadın nasıl belirtilerin vardı anlat bakalim

Hayırlı olsun canım :) Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin :) bize de dua et

pozitif ise yanilma olmaz canim Tebrikler :) kan testiyle onaylat bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…