- 28 Mart 2016
- 312
- 450
- 39
5 gün öncesi için süper harika maşallah kuzumaKızlar hcg değerim 45 çıktı ne oluyo yani tam olarak bu değer yeter li mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 gün öncesi için süper harika maşallah kuzumaKızlar hcg değerim 45 çıktı ne oluyo yani tam olarak bu değer yeter li mi
Koyulaşacak daha canım, yarını ve takiben 3-4 günü daha değerlendirmen iyi olur aslındaKizlaaaarrr azonce yine yaptim ben bukez daha koyu çıktı sanki ama.ben daha çıkmasını istemiyorum çünkü kocam yoookkkk
12.gün bugün. Acaba daha da koyulasir mi ki.. İnsaallah daha birkaç gün idare eder beni
Tesekkur ederim canim. yarin gece yarısı yada cuma sabah gelebilir eşim. İnsaallah degerlendirebilirim. Dört gözle bekliyorum :)Koyulaşacak daha canım, yarını ve takiben 3-4 günü daha değerlendirmen iyi olur aslında
yubucukp bat 11 kasımMerhaba annelik hayaliyle yanıp tutuşan arkadaşlarım.Krizantem cicegi
Ekim ayınıda kırmızıları görerek geçirmenin ardından bütün umudu kasım'a kalanlardanım bende. Reglimin ardından ovu testleriyle bu ay da yumurta takibi yapmayı planlıyorum.
Batlarınızı yazarsanız güzel bir listeyle keyifli bir totem yapmış oluruz
Topiğim bana ve katılacak tüm arkadaşlarıma uğur getirir inşallah.
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, evlat hasretimizi hayırlısıyla en kısa zamanda dindirsin inşallah
HAMİŞLER
ferishhh ........................... 21 Kasım
BATLAR
@esekaf ......................... 2 Kasım
@yagmur_20 ....................... 2 Kasım
@AytenZ ....................... 3 Kasım
TopukluPollyanna ................. 4 Kasım
@Nrshkya ....................... 4 Kasım
@sseevvggii ....................... 4 Kasım
Krizantem cicegi .................... 7 Kasım
@Lknrokan35 ............................ 8 Kasım
@Mavisareg ........................... 8 Kasım
@beyazyalan ....................... 9 Kasım
@mersinlikiz33 ......................... 9 Kasım
@blondgunes ........................ 9-10 Kasım
@Ay-19aysegul ...................... 9-10 Kasım
@kemanist ......................... 10 Kasım
@Duyguuuuss ......................... 11 Kasım
@Askn89 ........................... 11 Kasım
@Calimero88 ........................ 13 Kasım
@doruk90 .......................... 14 Kasım
@sensiz__asla123 ..................... 14 Kasım
@reme1988 ....................... 14 Kasım
@GorTuu ....................... 14 Kasım
@bir garip oblomov .............. 15 Kasım
@Crescent-hll .......................... 15Kasım
Gamzemdwf ........................ 15 Kasım
@gri penguen ...................... 18 Kasım
@Beratnisa ...........................19 Kasım
M meyremasin ............................ 20 Kasım
@Beybi24 ........................ 20 Kasım
@Paramedik92 .......................... 21 Kasım
@Zehna67 ......................... 21 Kasım
@SUDESUDE09 ....................... 22 Kasım
@_Biyolog_D .......................... 22 Kasım
@okeanoss00 ........................... 23 Kasım
@Aynur5656 ....................... 27 Kasım
@mmavi_21 ...................... 27 Kasım
@Nurumcan94 ...................... 27 Kasım
@Goforlife ...................... 29 Kasım
Merhaba, ben hamilelik için kan testi yaptirdim beta hcg sonucum 1.20 Çıktı hamile miyim acaba
MAlesef
Canım hayırlı olsun sağlıkla vaktiyle kucağına alırsın bebişini inşallah çizgi görünüyo testi sonraki günlerde tekrarlaman daha iyi olur gözün aydın [/QUOTE hadi inşallah
canım ben de regl olduğum halde yumurtlama tembelliği yaşıyorum. regl olmakla sağlıklı yumurtlamak çok farklı konularmış acı bir şekilde tecrübe edindim..anladımda canım kafamın almadıgı bir durum yanı adet oluyorum ama nasıl yumurtlama sorunu yaşıyorum
hadi inşallah yazacaktım böyle saçma bişey çıktı ortaya kusura bakma ben heyecandan ne yaptığımı bilmiyorum
çok teşekkür ederim. Bata 5 gün var cuma bi daha test yaptırıcam.hemen doktora gitmek istemiyorum biraz artışları göreyim diyorum.Süpppperrrr Tebrik ederim, bata kaç gün var
çok teşekkür ederim. İnşallah aynı güzellikte artış devam eder5 gün öncesi için süper harika maşallah kuzuma
Bende bır bucuk yıllık evlıyım evlılıgımin ilk aylarından gebelik düşündüK ve dört doktor değiştirdim hepsı farklı seyler soyledı ama ınan bana bunun farkını bılmıyordum duzenlı adet görebilen her bayan yumurta catlamsı olur diye bılmıyordum dahaa nelerr duyacağım bakslımcanım ben de regl olduğum halde yumurtlama tembelliği yaşıyorum. regl olmakla sağlıklı yumurtlamak çok farklı konularmış acı bir şekilde tecrübe edindim..
Hayırlısı olsun canımm batlarımız aynı hadi bakalım inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlarmerhabalar ben 2 ay ovuyla takip ettim takip ettiğim 2. ayımda hamile kaldım ama kimyasal gebeliktibu 3. ayım inşallah yine nasip olur bu sefer sağlıklısı benimde bat 15 kasım
Bat geçti 2 hafta oldu ama çok azdı cnm anlayamadim kasik ağrısı bel ağrısı çekiyorum midem bulaniyo anlayamadimAnlamadım canım batın geçmedimi yani? Geçmediyse kaç gün var? Belki geç döllenmedir kanda daha çıkmayabilir. Durumunu ayrıntılı yazarsan yardımcı olabilirz
Bat geçti 2 hafta oldu ama çok azdı cnm anlayamadim kasik ağrısı bel ağrısı çekiyorum midem bulaniyo anlayamadim