❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Kızlarr bu da ikinci testim. Adetime beş gün var daha. Küt küt atıyor kalbim
evet bu daha belli kan için biraz daha bekle hatta reglin geçsin zaten öğrenince de kese görmek için 2 haftaya yakın bekliceksin. ama yinede sen bilirsin bu arada dikkat et kendine ağır kaldırmak yukarı uzanmak yok ayağını sürüde ardından bizde gelelim

benim batım 9 kasım ,bekliyorum ama hiç umutlu değilim .Bu ay cok iyi çalıştık ama regl olacakmışım gibi belirtiler
daha çok erken ama zaten hamilelik belirtileri de regl belirtisi gibi hatta reglin geçse hamilelik kesinleşse bile 8.9.haftaya kadar sanki regl olucam diyenler bile var...

Bat 11 kasim

canım kızlar benim size sorum olacak bu konularda bilgi bakımından hepiniz donanımlısınız benim sat tarihim 3 ekim bat tarihim 1 kasım henüz adet olmadım ama dün gece kahverengi akıntım olmuş yada sabaha kadar rengi bu oldu ben aha adet oldum derken hala temiz hiç bişey yok bi gebelik testi yaptım 2. çizgi silik sizce durum ne ola ki

11 Kasım

foto atsana bakalım... yerleşme kanaması olabilir.. aşırı olmadığı sürece ve kırmızıya dönmedikten sonra korkma kimi kadında oluyor kiminde olmuyor yerleşme kanaması...

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Bundan 3 ay önce bebisimin kalbi durduğu için kürtaj oldum Doktorum korunma süresi verdi çok şükür buay bitti bakalım hayirlisiyla inşaallah hamis kalmışımdır adetime 9 gün var ve cok merak ediyorum

Arkadaşlar merhaba,
bir sorum olacak size her ay düzenli adet gören bir bayan yınede yumurtlamada çatlama yaşar mı? ikisi birbirine oranılı seyler mı farklı mı

Bende iki ay once 7.5 aylık bebegimi kaybettim dogduktan iki gun sonra vefat etti tekrar hamile kalmak istiyorum iki ay gecti adet te oldum kalirim dimi :-(

Arkadaşlar merhaba,
bir sorum olacak size her ay düzenli adet gören bir bayan yınede yumurtlamada çatlama yaşar mı? ikisi birbirine oranılı seyler mı farklı mı
yumurtlamada çatlama yaşar mı derken? çatlama problemimi diyecektin? eğer onu soruyorsan evet yaşar yumurtası olgunlaştığı halde çatlamadığı için gebe kalamayan çok var o nedenle çatlatma iğnesi kullanıyorlar.. tabi doktor kontrolünde...

Bende iki ay once 7.5 aylık bebegimi kaybettim dogduktan iki gun sonra vefat etti tekrar hamile kalmak istiyorum iki ay gecti adet te oldum kalirim dimi :-(
tabiki de kalırsın canım kalamam diye sakın düşünme... 2 ay korunma mı vermişti bazen 6 aya yakın veriyorlar büyük aydaki düşüklerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…