• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında kürtaj oldum tek yumurtam var böyle olup normal yolla hamile kalan varmı

YSMNYRL

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
5
0
16
Denizli
Hsg çekiminden sonra kanallarımın tıkalı olduğu ortaya çıktı. Laparoskopi ve histereskopi ameliyatı oldum. Tek yumurtamın kanalı açldı. Normal yolla hamile kaldım fakat 15. Haftada bebeğimin kalbi durdu. Kürtaj oldum. Başına bununla ilgili bişey gelen varsa lütfen bana yazın tekrar hamile kalma olasılığım var mı? (26 yaşındayım)

kuzenim yaşamıştı aynı olayı kürtajdan sonra.doktor rahimin dinlenmesi gerektiğini söylemişti sadece oyle ıki ayda bir diye bir durum yok tk yumurtalık olunca sadece 6 ay beklediler doktor altı ay sonra deneyin demişti.üçüncü ayda hamile kaldı

Hsg çekiminden sonra kanallarımın tıkalı olduğu ortaya çıktı. Laparoskopi ve histereskopi ameliyatı oldum. Tek yumurtamın kanalı açldı. Normal yolla hamile kaldım fakat 15. Haftada bebeğimin kalbi durdu. Kürtaj oldum. Başına bununla ilgili bişey gelen varsa lütfen bana yazın tekrar hamile kalma olasılığım var mı? (26 yaşındayım)

Annem bana 33 yaşındayken, beş ayda ve sadece çeyrek yumurtalığı varken hamile kaldı.
Umut her zaman var :)

Back