Gebeliğe Hazırlık Kasım ayında kürtaj olan anneler birlikte ilerleyip destek olalım birbirimize .

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kacgünde bir adet grüyrsunki ikinci adetmi kürtjdan sonra

Evet ikinci bu kürtjadan önce 28 günde bir adet görüyodum hiç şaşmazdı kurulu saat gibiydi ama kürtajdan sonra ilk adetimi 32. günde oldum bu da ikinci işte 28inde olmam gerekiyodu erken geldi düzenim bozuldu

Evet ikinci bu kürtjadan önce 28 günde bir adet görüyodum hiç şaşmazdı kurulu saat gibiydi ama kürtajdan sonra ilk adetimi 32. günde oldum bu da ikinci işte 28inde olmam gerekiyodu erken geldi düzenim bozuldu
Anladim benimde 39.gün gldi kürtjdn aonra ikinci için gün aayıyrum 3gün kaldı eski düzende olursam

Anladim benimde 39.gün gldi kürtjdn aonra ikinci için gün aayıyrum 3gün kaldı eski düzende olursam
İnşallah bozulmaz düzenin ben bi umut 28ini bekliyodum insallah adet olmam diyerek ama erkenden çıktı geldi inşallah bi dahaki aylarda eski düzenime dönerim düzensizlik de çok kötü

İnşallah bozulmaz düzenin ben bi umut 28ini bekliyodum insallah adet olmam diyerek ama erkenden çıktı geldi inşallah bi dahaki aylarda eski düzenime dönerim düzensizlik de çok kötü
Ben ondan gectim inşallah yeni mucizem beni bulmustur dye bekliyrm ni umut vardir dye Allahım kimseyi evlatla sınamasın ...

Cnm belki yerleşme falandır test silik çıkıyordu degilmi tamamen adet olmadan ümitsizliğe kapılma

Ben de öyle ümit ettim ama baya baya adet oldum bugün o testi de arastirdim internetten pek memnun olan yo bir sürü kişi yaşamış aynı şeyi ders olur almam bi daha ondan

Back