Gebeliğe Hazırlık Kasım ayında kürtaj olan anneler birlikte ilerleyip destek olalım birbirimize .

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
56B0BBA0-0EF7-4B36-827E-20ACE1747277.jpeg
56B0BBA0-0EF7-4B36-827E-20ACE1747277.jpeg Testi tekrarlafın yine böyle

30 kasimda kürtaj oldum ben de. Ocak basinda ilk adetimi oldum bu ay korunmadık doktora gittim kontrole korunmasaniz da bu ay gebelik olmaz dedi. Yumurtalik kisti oluşmuş 2,5cm. Adetle atilabilir dedi doktor adetimi bekliyorum 8 subat gibi olurum herhalde. İnsallah adetle atılır kisti. Yumurta takibi yapılacak eger adetle atilirsa ona gore ilac ve catlatma ignesi tedavisine baslayacak doktor.

Allah hakkimizda hayırlısıyla tez vakitte saglikla sihhatle bebislerimize kavusmayi, evlerimizde cocuk kahkahalari ile senlendirmeyi onlarin mutluluklarına uzuuuuun uzuuuuun yillar sahitlik etmeyi nasip etsin. Allah kimseyi evlat aratmasın evlat acısı ile sınamasın. Yasadigimiz acılarımızı unuttursun. -Amin-

30 kasimda kürtaj oldum ben de. Ocak basinda ilk adetimi oldum bu ay korunmadık doktora gittim kontrole korunmasaniz da bu ay gebelik olmaz dedi. Yumurtalik kisti oluşmuş 2,5cm. Adetle atilabilir dedi doktor adetimi bekliyorum 8 subat gibi olurum herhalde. İnsallah adetle atılır kisti. Yumurta takibi yapılacak eger adetle atilirsa ona gore ilac ve catlatma ignesi tedavisine baslayacak doktor.

Allah hakkimizda hayırlısıyla tez vakitte saglikla sihhatle bebislerimize kavusmayi, evlerimizde cocuk kahkahalari ile senlendirmeyi onlarin mutluluklarına uzuuuuun uzuuuuun yillar sahitlik etmeyi nasip etsin. Allah kimseyi evlat aratmasın evlat acısı ile sınamasın. Yasadigimiz acılarımızı unuttursun. -Amin-
Amin Cnm amin ikimiz icin de subat ay umud ayı olur inss ama kist küçük bir kist endişe etme adette büyük ihtimal atılır hatta hamile bile kalabilirsin anlamadım doktor neden öyle dedi cunku o kadar küçül kist engel olmuyor ki

Amin Cnm amin ikimiz icin de subat ay umud ayı olur inss ama kist küçük bir kist endişe etme adette büyük ihtimal atılır hatta hamile bile kalabilirsin anlamadım doktor neden öyle dedi cunku o kadar küçül kist engel olmuyor ki

İnşallah dediğin gibi olur. Hakim olmadığımız konular oldugundan doktor ne derse ona güvenip inanıyoruz. İnsallah tez vakitte hayirlisiyla saglikla dogal yollardan bebislerimiz olur

kürtaj sonrası psikolojik destek almak gerekebiliyor sanırım bazı durumlarda, bu konuda destek alan var mı?

Kesinlikle.

Teslimiyet önemli demisti doktorum bana. Çok şükür inancimiz var. Allah hakkimizda hayirlisi neyse onu versin. Ona yönelip dua etmek ileriye bakmaktan baska yol yok. Gitmeseydi keske bebeklerimiz ama gitti. Cok sukur bizler iyi ve saglikliyiz. Allah insallah tez zamanda bir daha gebe kalip saglikla kucagimiza almayi uzuuuuun yillarina sahit olmayi nasip eder.

Sanmıyorum kimsenin bi psikiyatriste gideceğini çok agir bir sekilde yasayip atlatamayanlar haricinde.
Hemen ilk adetten sonra tekrar kadin doguma gidip, o aciyi ancak yeniden gebe kalarak saglikla bebegine kavusmaktan baska bir seyin dindiremez cunku. Sanirim herkes de bu sekilde düşünüyor.

Hakkında hayırlısı buymuş Cnm ama hemen git beta hcg ni ölçtür gebelik icin değil sıfırlanmış mi diye yoksa kimyasal gebelik mi diye
Aynrn aslındakontrol ettirmem gerekiyor tekrar test yaptrayım umutlar subat sonuna kaldı hakkımızda hayırlısı

Back