Gebeliğe Hazırlık Kasım ayında kürtaj olan anneler birlikte ilerleyip destek olalım birbirimize .

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben Ekimde kürtaj oldum 10 ocakta daha yeni düzenli adete geçebildim. Şu an femara kullanıyorum. Geçen ay da femara ve ovitrelle kullandım ama maalesef sonuç alamadık.
Alalah son zamanlarda hep okuduğum kadarıyla femara klomen den daha etkili diye okudum hatta klomen yerine femara kullanacaktım ama ovitrelle iğneyi vurulduğum ay hamile kalmıştım ben tabi bebeğim yaşamadı :( ama üçüncü ay da hamile kalan çoğu kişi okuduk burda insallah bu ay hamile kalırsın :)

Zahide yetiş bile hamile kaldı yaw.kadın 3 yıldır benimle aynı tarihlerde tedaviye başlamıştı.ben hala olduğum yerde sayıyorum :(

Polistik over görüntüsü kalmamış ve yumurtlama dönemine girmişim kendi kendine büyümüş yumurtalarım tabi kullandığım ilaç dolayisiyla degerlendiremeyecegim o ayrı ama bu bile umut oluyor. İnofolic combi ilacın adı doktora gerek Yok polistik over varsa direk eczaneden alıp başlıyorsun bu takviye bir ilaç içinde folik asit te var sabah akşam 1 tok karina kullanım

Cnm nasıl belirti varmi hic test yaptın mi

Geçen hafta cuma kasıklarım çok ağrıyodu ağlıcaktım artık o yüzden gittim kan verdim 1.20 çıktı dün sabah da dayanamadım test yaptım evde çoook silik bi çizgi gördüm ama daha çok var adetime ümitlenmek istemiyorum kanda negatif çıkmıştı zaten geçen hafta umutlanmıcam yani sonra hayal kırıklığı oluyo hayırlısı neyse o olsun

Cnm nasıl belirti varmi hic test yaptın mi

Belirti de yok öyle uyuklama dışında ama onu da belirtiden sayamam çünkü zaten uykuyu çok severim normalinden tek farkı 3e 4e kadar otururdum ben şimdi gece 11 oldu mu uykum geliyo öglene kadar yatmama rağmen o da belirtiden sayılmaz bence yani

Back