Gebeliğe Hazırlık Kasım ayında kürtaj olan anneler birlikte ilerleyip destek olalım birbirimize .

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirti de yok öyle uyuklama dışında ama onu da belirtiden sayamam çünkü zaten uykuyu çok severim normalinden tek farkı 3e 4e kadar otururdum ben şimdi gece 11 oldu mu uykum geliyo öglene kadar yatmama rağmen o da belirtiden sayılmaz bence yani
Peki betan sıfırlanmış miydi silik çıktıysa hamilesin :)

Sıfırlanmıştı benim değerim zaten çok yüksek değildi kürtajdan 2 gün sonra gittim kan verdim sıfırlanmış mı diye doktor çağırmıştı sıfırlanmış bi kere adet göe sonra tekrar bebek düşünebilirsin dedi. Test silik çıktı ama daha 9 gün var şu an geçen hafta verdigim kanda negatif cıktı o yüzden ümitlenemiyorum

Sıfırlanmıştı benim değerim zaten çok yüksek değildi kürtajdan 2 gün sonra gittim kan verdim sıfırlanmış mı diye doktor çağırmıştı sıfırlanmış bi kere adet göe sonra tekrar bebek düşünebilirsin dedi. Test silik çıktı ama daha 9 gün var şu an geçen hafta verdigim kanda negatif cıktı o yüzden ümitlenemiyorum
Hakkında hayırlısı o zaman ne diyeyim rabbim Sevincini tamamına erdirsin

Yaptıgım test miratech acaba güvenilir bi marka mı ki 28inde tekrar yapıcam farkli bisey mi alsam certain aldım daha önce hep bozuk çıktı ona da güvenemiyorum çevredeki eczanelerde de hep o var miratech ti de baska semtten almıştım farklı bisey deniyim diye ama ne kadar güvenilir bilemedim

Çok ilginç geldi bana doktorunuz hep gittiğiniz doktor mu baska birine daha görünseniz farklı bi fikir olur en azından

Tekrar kan ver test yap :)))))

Ya misafirim vardı bugün sana cevap veremedim kusura bakma :) ben bugun de yaptım test o da silik çıktı yaptığım testin arkasında 5 dakika bekleyin diyo yarım saati geçtikten sonra çıkan sonuca itibar etmeyin yazıyo ben yaptım 2-3 dk bekledim cıkmayınca bıraktım banyoda çıktım 15-20 dk sonra tekrar gittim baktım çizgi silikti bu hafta yaptığım 3. Test bu yani hepsi silik çıktı ama hepsi aynı marka olunca markanın azizliğine mi uğruyorum ki diye düşünüyorum ama inşallah öyle değildir psikolojik mi gerçek mi bilmiyorum ama kasıklarım ağrıyo oturduğum yerde uyuycak hale geliyorum hep uykum var bi de yumurtlamadan sonra akıntım bitmişti tekrar basladı insallah hamileyimdir de hamileliğe isarettir bunlar bi de erken olan testler var ya onlardan alıp denicem onu da deneyince haber vericem ay ne uzun yazmışım affet artık okurken kızma :)))

Ya misafirim vardı bugün sana cevap veremedim kusura bakma :) ben bugun de yaptım test o da silik çıktı yaptığım testin arkasında 5 dakika bekleyin diyo yarım saati geçtikten sonra çıkan sonuca itibar etmeyin yazıyo ben yaptım 2-3 dk bekledim cıkmayınca bıraktım banyoda çıktım 15-20 dk sonra tekrar gittim baktım çizgi silikti bu hafta yaptığım 3. Test bu yani hepsi silik çıktı ama hepsi aynı marka olunca markanın azizliğine mi uğruyorum ki diye düşünüyorum ama inşallah öyle değildir psikolojik mi gerçek mi bilmiyorum ama kasıklarım ağrıyo oturduğum yerde uyuycak hale geliyorum hep uykum var bi de yumurtlamadan sonra akıntım bitmişti tekrar basladı insallah hamileyimdir de hamileliğe isarettir bunlar bi de erken olan testler var ya onlardan alıp denicem onu da deneyince haber vericem ay ne uzun yazmışım affet artık okurken kızma :)))
Yok Cnm kızmadım aksine inss hamilesindir çok sevinirim senden haber bekliyorum yoğunluktan yazamadım

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun yani bu ay olmazsa da üzülmicem ben olmuyosa bi sebebi vardır zamanı vardır

Evet Cnm doğru söylüyorsun hem öyle hemde elimizden gelen birşey yokki dua etmekten başka ama inşa onumudeki ay ben çok umutluyum :))))

Önemli olan dua etmek ve umudu kaybetmemek zaten insallah güzel haberler vermek nasip olur burada) senin için de kendime ettiğim gibi dua ediyorum buradaki herkes için dua ediyorum :)

Back