- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #7.201
Sen ciddi misin kuzum inanmiyorum nasil tasidin o agirligiSaolun hepinize teşekkürler 4580 doğdu paşam
Saolun hepinize teşekkürler 4580 doğdu paşam
Canim ya dr unu cok merak ettim tavri cok hosuma gitti nereye gidiyosun
Kuzucuguma kavustum Allahim sizlerede nasip etsin.
Tamm canım, çok iyi anlıyorum seni
Yok canım pazartesi demistim ama yanlış hatırlıyor olabilirsinCaniimmm gözün aydın . Sağlıkla huzurla büyütun yavrunuzu inşallah. Nasılsınız iyisiniz inşallah. Hani cuma olacaktın sezeryan . Yoksa bebek erkenmi gelmeye niyetlendim
Yok canım pazartesi demistim ama yanlış hatırlıyor olabilirsin
Simdilik emziriyorum çok sukur. Diyordum kızlar size uyuyamiyorum diye gerçekten topik ama nasıl güzel anlatamam
Bana da 34. haftalarda başladılar zaten. Daha izne bile çıkmamıştım esprinin bini bir para. İzne çıktım arttı tabi.
İnanır mısın 6 çocuk, 8 torun sahibi annem bile stres sebebim oldu. Hiç sancıdan bahsetmediğim halde telefonda ikinci sorusu 'ağrın var mı?' oluyor. Doğuma gitsem haberi olmayacak sanki.
Şimdi böyle konuşulursa doğumdan sonra Allah kerim. Her kafadan bir ses çıkacak.
Bebeğim de 3300gr olmuş bu arada. Doğuma kadar 3500gr olur sanırım.
Hay maşallah yaaa tombik ne tatlıdırSaolun hepinize teşekkürler 4580 doğdu paşam
Ben de tam seni aklımdan geçirdim. Cevap vermedin ya hâlâ yatıyor mu ki dedimCnm 38+4 de 9.47 ölçmüs bpd yi
Biraz gecsin kardes yapmayacakmisin derler
Seneye de ikinciyi doğur diyolar banaDaha şimdiden 'tek olmaz kardeş lazım' diyorlar zaten :)
Sagol canim benim sanada gecmis olsun. Rabbim bebislerimizi bize bagisladi. Evet ayni gun hamile kalip ayni dogurduk :)Oy çok sevindim cnm adina gozunaydin gecmisler olsun allah anali babali buyutsun. Ayni gun dogurduk iyimi.biz sezeryan olduk.bebisin kgsu boyu nasil sagligi iyimi
Canim cuma günü sezeryan olacak olan benim karıştırdın sanirmmCaniimmm gözün aydın . Sağlıkla huzurla büyütun yavrunuzu inşallah. Nasılsınız iyisiniz inşallah. Hani cuma olacaktın sezeryan . Yoksa bebek erkenmi gelmeye niyetlendim
Masallah canim benim rabbim size bağışlasın insallahSimdilik emziriyorum çok sukur. Diyordum kızlar size uyuyamiyorum diye gerçekten topik ama nasıl güzel anlatamam
Canim cuma günü sezeryan olacak olan benim karıştırdın sanirmm
Ben de tam seni aklımdan geçirdim. Cevap vermedin ya hâlâ yatıyor mu ki dedimcanım bizimki 37+2de 9.7 idi. Yani kızımın kafası daha büyük hoş bu ölçümlerde yanılma payı oluyor. Doktor doğum şekline ne dedi? Çatı muayenesi yaptı mı?
Ben de tam seni aklımdan geçirdim. Cevap vermedin ya hâlâ yatıyor mu ki dedimcanım bizimki 37+2de 9.7 idi. Yani kızımın kafası daha büyük hoş bu ölçümlerde yanılma payı oluyor. Doktor doğum şekline ne dedi? Çatı muayenesi yaptı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?