Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Caniimmm gözün aydın . Sağlıkla huzurla büyütun yavrunuzu inşallah. Nasılsınız iyisiniz inşallah. Hani cuma olacaktın sezeryan . Yoksa bebek erkenmi gelmeye niyetlendim
Yok canım pazartesi demistim ama yanlış hatırlıyor olabilirsin

Biraz gecsin kardes yapmayacakmisin derler

Cnm 38+4 de 9.47 ölçmüs bpd yi
Ben de tam seni aklımdan geçirdim. Cevap vermedin ya hâlâ yatıyor mu ki dedim canım bizimki 37+2de 9.7 idi. Yani kızımın kafası daha büyük hoş bu ölçümlerde yanılma payı oluyor. Doktor doğum şekline ne dedi? Çatı muayenesi yaptı mı?

Oy çok sevindim cnm adina gozunaydin gecmisler olsun allah anali babali buyutsun. Ayni gun dogurduk iyimi.biz sezeryan olduk.bebisin kgsu boyu nasil sagligi iyimi
Sagol canim benim sanada gecmis olsun. Rabbim bebislerimizi bize bagisladi. Evet ayni gun hamile kalip ayni dogurduk :)
Bebiaim iyi sukur 3700 dogdu. Senin ki

Caniimmm gözün aydın . Sağlıkla huzurla büyütun yavrunuzu inşallah. Nasılsınız iyisiniz inşallah. Hani cuma olacaktın sezeryan . Yoksa bebek erkenmi gelmeye niyetlendim
Canim cuma günü sezeryan olacak olan benim karıştırdın sanirmm

Cnm diyorum ya son 10 günde haftasında çıktı . Daha önceleri hep örneğin 36+0 sam ölçüde 37+5 gibi çıkıyordu sonradan normale döndü

Birde çatı muayenesini sormuştun. Ben bir aydır çatı muayenesi oldum hemde kaç kere. 24 haziranda hastaneye yatmıştım kanama ve sümüksü kan geldi nişan dedikleri. Güya iki güne bilemedin bir haftaya doğar dediler. Bu yüzden her hafta muayene oluyorum. Üzerinden bir ay geçti gelen giden yok. Bu çarşamba kontrol var. Doktor o zaman karar verecek . En son 3 hafta önce yaklaşık 2 cm açılma vardı dahada artmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…