- 28 Temmuz 2015
- 427
- 673
- 23
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #7.101
Afra tasarim canım facebooktan ulasabilirsinDua yazili magnetten bnde istiyorum nerden siparis verdin acaba. Mevlutte dagitmak istiyorum ben.
Canım bende ilk başta çok korktum ama dur bakalım Rabbim insanlar neye layık ise onları o şekilde yönetirmiş biz hamileyiz ne olursa olsun heralde bir hastaneye ulaşmamıza izin verirlerKızlar neler oluyor ya. Darbe girişimi diyor. Sokağa çıkma yasağı diyorlar. Ne olacak ya gece acil birsey olursa. Çok korkuyorummm.
Benim yeğenimin ismi :) anlamı gibi kendisi de gerçekten çok zeki :)Anlami çok güzel o yüzden düşünüyoruz biz canım
Inan benim de aklıma ilk siz geldiniz cnm bizim kızlar ya bu gece sancılanırsa nolcak diye geçti ıçimdenKızlar neler oluyor ya. Darbe girişimi diyor. Sokağa çıkma yasağı diyorlar. Ne olacak ya gece acil birsey olursa. Çok korkuyorummm.
Esim de ona tedirgin oldu.kizlar kardeşim bu gece nobette.dua edin nolurCanım bende ilk başta çok korktum ama dur bakalım Rabbim insanlar neye layık ise onları o şekilde yönetirmiş biz hamileyiz ne olursa olsun heralde bir hastaneye ulaşmamıza izin verirler
aynen cnm bende çok korktum. Aynı yerde oturuyoruz yaa. Saat3.30 a kadar haberleri izledim. Mayışinca uzanayım defim. Tam uyudum 4.20 civarı f-16 lar çok yakınımızdan geçti tamda yeni daldığım için o seslerle bi hopladm. Bismillah bismillah diyerek. Kalp atisım nefes alışverişim bozuldu. Kendimi toparlayana kadar cnm çıktı. Bi dahada yatmadım. Birde çok yakınımıza bomba attılar içerideki kapalı kapılar zangir zangir titredi tamda lavabo kapısının önündeydim. Ne yapacağımı bilemedim.Kizlar dört bes defa ucaklar cok alcaktan uctu bomba sesleri geldi o kadar korktum ki bebek karnimda bi o tarafa bi bu tarafa toplandı
Benim su an cokk afedersiniz bagirsaklarim bozuk su gibi ishal olmusum sabah altida uyudum simdi uyandim wc ye bi girdim ki ne gireyim oturmamla babirsaklarimin su gibi bosalmasi bir olduaynen cnm bende çok korktum. Aynı yerde oturuyoruz yaa. Saat3.30 a kadar haberleri izledim. Mayışinca uzanayım defim. Tam uyudum 4.20 civarı f-16 lar çok yakınımızdan geçti tamda yeni daldığım için o seslerle bi hopladm. Bismillah bismillah diyerek. Kalp atisım nefes alışverişim bozuldu. Kendimi toparlayana kadar cnm çıktı. Bi dahada yatmadım. Birde çok yakınımıza bomba attılar içerideki kapalı kapılar zangir zangir titredi tamda lavabo kapısının önündeydim. Ne yapacağımı bilemedim.allahtan girmemiştim elektrikler de kesikti. Işin kötüsü aksamda biraz işlendim. Eğil kalk falan yaptım. Doğum hızlansın diye üstünede bi stres. Şimdide belim kasiklarim ağriyo.
Kizlar dört bes defa ucaklar cok alcaktan uctu bomba sesleri geldi o kadar korktum ki bebek karnimda bi o tarafa bi bu tarafa toplandı
Benim su an cokk afedersiniz bagirsaklarim bozuk su gibi ishal olmusum sabah altida uyudum simdi uyandim wc ye bi girdim ki ne gireyim oturmamla babirsaklarimin su gibi bosalmasi bir oldu
Benim su an cokk afedersiniz bagirsaklarim bozuk su gibi ishal olmusum sabah altida uyudum simdi uyandim wc ye bi girdim ki ne gireyim oturmamla babirsaklarimin su gibi bosalmasi bir oldu
Kızlar bende cok korktm sbh 5de zor uyudum. Gece bebegımı emzırırken o savas ucagının bırı gextı bebegım resmen irkilde sesten cok korktm nsl sarıldm ona anlatamam.açsbha kadar tepemızden gectıler esıme sarılıp uyudum her secernde yataktan sıcratın.en cokta bebegm ıcın kortm sütümde kesılırse diye üzüldüm.
Rabbim bu oyuncuların oyunlarınj bozsun kım pislik yapıyorsA.yazık olan masum ınsanlara oluyo hep.
Aklmdanda hamıle olanlar gectı nolucak ya dogum sancısı gelen olursa dıye.kızlar sakin olmaya calısın panık yapmayın allah yardımcınız olsun. B bebegim seni bekliyorum cnm dun kasılmam var yazmıssın sende ıyımısın doguma mı gıttın yoksa
Hayırlısı olsn cnm ya.saglıklı dogsundaPekte iyi değilim aslında. Benimki korkudan aşağı değil daha çok yukarı çıktı midemin üstünde. Dogacagi yeri ağzım sanıyor şu anda galibakasiklarimda kötü bakalım ne olcak. Ama sanırsam ben sezeryan olacağım
Doktorunla konstn mu cnm. Elleme dıkıslerını kendi erir gider ınsArkadaşlar 15 gün oldu ama hala iç dikişin biri düşmedi çok acı veriyo iplikler görünüyo dışarda ama çekince gelmiyo..Artık ağrıdan ağlamak üzereyim..Macir ablacım sen biliyosundur belki ne zaman düşer bu dikiş öldürdü beni doğum yapmak daha kolaydı ya
Kendi düşer dedi 5 gün önce.. erimicek galiba bi tane ip düştü onlar da düşecek sanırımDoktorunla konstn mu cnm. Elleme dıkıslerını kendi erir gider ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?