Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Ogggg gözün aydın cnm. Şimdi hatirladim senii bebişin nasıl minik minik ne güzelde kokuyordur şimdi masallah
Canımmm sağol allh razı olsun büyüdü teyzesi gülücük bilem atıyor :))) sizleri takip ediyorum dualarım sizlerle :) mis ki ne mis darısı hayırla sağlıkla sizlere

Ay kızlar bir durun ya yavaş yavaş gelin bu neeeee patır patır geliyoruz siz doğum yapacaksınız biz stres oluyoruz ama çok heyecanlandım doğrusu canım benim ilk bebekte hiç sancı ve açılma yokken suyum geldi 15 16 saat bekledim sancı olmayınca suni sancı verdiler üç saat sonra filan bebek doğdu doğumu da en kolay onun olmuştu tek sefer de sancı gelince ıkın dediler ve sadece bir kere ıkınmaya geldi bebeğim o kadar güzel bir andı ki anlatamam suni sancı yi filan hemen unuttum hafifledim bebeğim ağlıyordu kucağıma yatırdılar ben onunla konuştum sustu o zaman eşin gelmesini bekliyorduk inşallah çok güzel şeyler yaşayacaksın her anın tadını çıkar

Canımmm sağol allh razı olsun büyüdü teyzesi gülücük bilem atıyor :))) sizleri takip ediyorum dualarım sizlerle :) mis ki ne mis darısı hayırla sağlıkla sizlere
Gözünaydın cnm kurtulmuşun sen ne güzel :) bizler de hayırlısıyla bi kurtulsaydık :)

Selamlar bugun devlette kontrolumuz vardi bebisim 2500 kilo olmus masallahmasallahhh 2 hafta onden gidiomus 4 kilo uzeri dogar dedi hem sevindim hem korktum nasil cikaricam diye... Kafasida asagidamis sukur 15 gun sonra tekrar cagirdi ama. Nst ye sokmadi...

Yarinda ozelde randevum var bakalim o ne diyecek

Bana da oyle dedi dr odemim fazla benim

Maşallah size :) bizim de iki hafta önden gidiyodu gelişimi benim dr da 4 kilo üzeri olursa normal doğum zor dedi.. sanırım çok yumurta yediğim için böyle kilolu diye düşündüm son bir hafta hiç yumurta yemedim şimdi bir hafta önde :) her hafta 400 gr alırken bu hafta sadece 100 gr almış..yeter ki normal doğurayım diyorum ya sezeryan olmak istemiyorum

Bende istemiyorum canim ama kilo çok almaması için napcaz ki bilemedim ilk oğlum da 36 hafta 3.500 doğdu normal oldu bakalım ne olacak bu kuzucuk

Kızlar doktorum gitti az önce gıtmeden muane ettı 2cm cıvarında acılmam. Nobetcı didem diye bı doktor gelır gelmez muaneden sonra hemen sezeryan ıma ettı catın basım dedı. Bebek cıkarken zorlanır falan gbı konustu. Ben bsy demedım kendı arkamdan odaya geldı seZeryan onerıyorm sunı sancını kesıcem dedı. Rıske alamam gbı konustu moralımı cok boztu tavrı cok kotuydu. Kendı doktorum elıf hanımı aradm oda sezeryan isteseydım smdıye kdr bebegı kucagına vermıstım bukdr sancı cekmezdın dedı.sunı sancını kessın kendı sancınla devam et bakalm nasl olcak dedı. Doktoru arıcam dedı aradı. Sonra bn elıf hanıma dedım sız ne onerırsınız 4-5cm e kdr bekle dedı. Bebegın bası asagı ınerse ztn skntı olmaz dedı. Bnde dedımkı nasıl guvencem 5cm e kdr acılmam olursa yıne benı sezeryana alırsa dedım olmaz senın emegını cope atmaz dedı.kızlar anlıcagınız moralım cok bozuk bana fıkır verın.suanda kendı sancımla nst ye baglıyım. Beklıyorm acılma olcakmı dıye bır kac saat dıyee

Canim benim öncelikle rabbim yardimcin olsun insallah.ben olsaydım direk sezeryan derdim riske atmazdim ama senin doktorda öyle demisse demekki vardır bir bildiği hem sen moralini bozma insallah herşey sağlıklı gelişir. Senin suan stres yapman grrek canim abese süresinin 19. Ve 20.ci ayetini oku insallah bunlar rahim acilmasi icin okunan ayetler.internetten bak bunları bol bol oku açılma olur Allahin izniyle

Karışık bi durum . Nst de bebeğin kalp atışı nasıl cnm . Sancıların başladım ı ? . Suyun hepsi bosaldiysa bebeğin ne kadar bekleyebilirmis bunları sordunmu cnm. Bende çıkarken 2 cm di ama bak kendi halinde hala aynı . Kendi doktorunu ara o ne derse onu yap cnm.

Canım en iyisini sen bilirsin ama, illa normal doğum diye zorlama bence, doktor sezaryen dediği an yaptır, bebeği tehlikeye atma, bebek kanala girerse ve uzun süre kalırsa oksijensiz kalabiliyor, sezaryen için de geç kalinirsa allah korusun sorun olur, böyle birkaç olay duydum çok yakınlardan, korkuyorum o yüzden,...

Canım, ne güzel maşallah paşaya :) Annesi güzel bakmış demek ki...Ben de elimden geldiğince yemeye çalışıyorum ama çok sıcak...Insallah kilo alır da 3 kilo üstü doğar...
B bebegim seni bekliyorum Canım, okuyorum kaç gündür sizleri, bir türlü giriş yapamadım foruma sorun vardı tarayıcıda, başka bir tarayıcıdan açtım şimdi, Allah yardımcın olsun canım, kendine çok dikkat et, güzel güzel doğur inşallah :)

İnşallaaahhhh cnm hepimiz inşallah

Canım allahtann hayirlisi ni işte bakalım nasılsa gözetim altindasin inşallah acilman olursa normal yaparsın.

Ya Allah Allah neden insanı böyle bunaltırlar anlamıyorum çatın la ilgili sorun olsa gitmeden bunu senin doktorun fark ederdi zaten şimdi canım kardeşim bir kere şunu aklından çıkarma az veya çok sezeryan ama veya normal cok azıcık bir zaman içinde minicik kuzunu kucağına alıp anne olacaksın bunun hayalini kurup tadını çıkar canını sıkma cunki Ne yazılı ile o olacak zaten şu an gerçekten biraz kaderci olmak zorundasın her şeye canınI sıkarsan daha yolun başında sevinemezsin suni sancı doğumu çok hızlandırıyor bir iki gün sürecek sancı süreci bir kaç saatte düşüyor kendi doktorunu getirme şansın olsa için de rahat ederdi ama suni sancı çıkarın kendi sancınla bekle diyerek sanki bu süreci uzatmak istemiş belki bu şekilde sabah da yanına gelebilir inşallah o zamana kadar doğum olmazsa canım dua ediyoruz canını sıkma elbette gerekirse sezeryan olursun hiç birşey bebeğinden ve sağlığından önemli değil ama bunu bir gerektiği için olmak var birde sen kendini normal e hazırlamış iken bir doktorun keyfi için olmak var bizler yanındayız bebişime odaklan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…