Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Cok şükür canım benim ki de bi hafta sonra cikacak. Down Sendromu olma riski düşük ama bunun sonucuna göre diğer testlere gerek var mı diye bakacaz dedi. Hadi bakalım hayırlısı bi hafta daha beklicez

Cok tsk ederim hepinize.... Allah razi olsun... Zeynep. Cok sevindim cnm benim bebisimde kiz gibi geliyo bana ama bilemiyorum ins oyledir... Ama en onemlisi saglik tabikide

Canım bana %85 kız dedi icime doğmuştu benim öğrendiğim gunden beri kızım diyodum farkında olmadan :)

Maşallah çok sevindim. Ne güzel erken öğrenmişsin.

Cok şükür canım benim ki de bi hafta sonra cikacak. Down Sendromu olma riski düşük ama bunun sonucuna göre diğer testlere gerek var mı diye bakacaz dedi. Hadi bakalım hayırlısı bi hafta daha beklicez

İnşallah kan değerlerin de güzel çıkar.

Ben kendim konuşmadım doktorla. Eşimin yengesinin çalıştığı hastanede yaptırdım o konuştu. Raporu alıp kendi doktoruma gideceğim 2 gün sonra. Down sendromu ve trisomi riski düşük çok şükür.

Ama bu doktor 22-23.haftada 3'lü tarama için gelsin demiş. Kan değerlerim için olabilir mi acaba? İçime şüphe düştü. Bakalım kendi doktorum ne diyecek?

Cnm ben oglumda hem. Ikili hem uclu yaptrmistim... Bir sorun yoktu sukur ama drum yaptrmisti... Icini ferah tut bisi yoktur... Bazen yas buyuksede isteyebiliolar... Yasin kac bilmiyorum ama

Cnm ben oglumda hem. Ikili hem uclu yaptrmistim... Bir sorun yoktu sukur ama drum yaptrmisti... Icini ferah tut bisi yoktur... Bazen yas buyuksede isteyebiliolar... Yasin kac bilmiyorum ama

Ay inşallah canım. Renkli doopler ile çekilecekmiş. Umarım sadece o yüzden istemiştir. Yaşım 31 yaşa göre risk de düşük çok şükür.

Etsiz yersen sorun yok. Ilk oglumda cok yedim cigkofte etsz bol nar eksili.

İstedim valla eşimden gelirken alacak. Hem bahaneyle yanında bol yeşillik de yemiş olurum dimi ama

Etsiz ve az acili te bisecik olmaz benm canm hiç bisey cekmio yaa

Mide bulantıların mı var? Ben de daha yeni kendime geldim diyebilirim. Arada limoni oluyorum.

İstedim valla eşimden gelirken alacak. Hem bahaneyle yanında bol yeşillik de yemiş olurum dimi ama

Mide bulantıların mı var? Ben de daha yeni kendime geldim diyebilirim. Arada limoni oluyorum.
Bnde daha yeni kendime geldim valla. Abartısız söylüyorum su dahi icemiyordum. Çok şükür şuan baya iyi...
Sizde cinsiyet belli oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…