Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet bana da yapmadı canım ilk ona başladığımda oradan özleme gitmiştim ben o yapmıştı o sunuçlara baktı bilgisayardan sorun yok dedi aşılamaya başlarken yapmadı çünkü zaten yumurta gelişmiyor olsa ile iğnelerle gelişiyor illa ki ee yumurta takibi de yapılıyor gerek görmüyor demek ki. Sende Hulusi'nin hastasısın dimi hadi tutar inşallah bir ay ara verdirdi ya doktor bana reglimi bekliyorum bende tekrar yaptrmak için bu arada da senden güzel haberler alalım..

dejavu:
canım sen ne alemdesin,nasılsın görüşmeyeli,sendemi adet oldun?

evet canım 10. günü kan yaptırdım negatif çıktı, 12. gün de reglimi oldum bir ay ara dedi dr regl olunca 2. aşılamaya başlıcam öyle işte kısmet ama ben tüpe odaklandım yaa tüple olacak gibime geliyor sadece acaba aşılama yaptırsam tutar mıydı dememek için bir kez daha deniyorum..

hayır canm bı daha asla aslama yapmcam o kadar ılac kullancaksam tup olsun zaten ben sıın gıbı hap kullanmıorm ıgne kullanıorm madem olcksa tup olcak ama bn bıse dusunmuyorm suan

canım bak sana ne yolluyorum bende şaşırdım ama gerçekmiş.27 yaşında ve 9 cm çukulata kisti varmış ve hamile kalmış

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...esi/579854-9-cm-cikolata-kisti-hamileyim.html

Çok gzl cnım ya:))inş darısı bizede olur..allah verdikten sona hiçbişey engel olamıyo işte.

hakkında hayırlısı olsun,hayırlısıyla da olsun canım.hem bu arada kafanı dağıtırsın,olucak inşallah ta ne zaman onu bilmiyoruz...

sende haklısın canım,o zaman bir kaç ay bekle vucudun dinlensin sonrada tüp bebek yaptırırsın inşallah o güzel haberi alırız o zaman.

yani neden olmasın,bende çok şaşırdım ama oluyo işte rabbim istesin yeter ki,sana göndermem lazımdı bu topiği çok kafaya takıyodun çünkü,umarım bundan sonra takmazssın:))

bana bi akıl verin kafam çok karıştı önceden yazmıştım ama ne yazdınız bilmiyorum,aşılamamı yaptırdığım dr un haricinde başka bi dr a gittim ve adam gerçekten çok bilğili önceden yaptırdığım tahlil sonuçlarıma bakarak laparoskopi ve histeraskopiyi önerdi bişeyde çıkmayabilir dedi,bunun amacı rahimde ve çevresinde herhangi bi yapışıklık,miyom,kist varmı diye bakacak,

aşılama yaptırdığım dr da 3.aşılama yapalım demişti ne diyosunuz hangi dr a güveneyim,rahim filmimde sıvı eşit olarak dağılmamıştı!!!

canim simdi asilamada noluyo biliyorsun, spermler uterus bolgesine enjekte ediliyo direk...ama yumurtayi dolleyebilmesi icin yumurtaliklara giden tuplerden gecmesi de gerekiyor...ancak tuplerde tikaniklik varsa istersen 10 kilo sperm enjekte etsin, yine de ise yaramiyor...doktorunun da dedigi gibi, tikaniklik olabilir de olmybilirde...ama forumda okudugum kadari ile asilama yaptiranlarin cogu islemden once rahim filmi cektiriyorlar...burada karar tamamen sana kalmis...bu islemi anestezi ile yapiyorlar...simdi senin yapman gereken rahim filmi ile ilgili topikleri bulup onlari okuman gulum...
bu arada moralim cok bozuk..evde fare var ve kafayi yiycem...yapiskanli seylere de yapisiyo, oyle de akilli meret...offfff...

yani neden olmasın,bende çok şaşırdım ama oluyo işte rabbim istesin yeter ki,sana göndermem lazımdı bu topiği çok kafaya takıyodun çünkü,umarım bundan sonra takmazssın:))

Tatlım sıvı eşit sekilde dağılmadıysa bi problem var demekki yapışıklık fln.doktorunada güveniyosan bilgili bi doktor diyosun,bence istediklerini yaptır ona bırak herşeyi.zaten iki aşılamanda tutmamıştı senin.üçüncüye başlarken kfanda soru işareti olmasın.

Kızzzz korkmuyonmu nasıl duruyon ewde

hayır canm bı daha asla aslama yapmcam o kadar ılac kullancaksam tup olsun zaten ben sıın gıbı hap kullanmıorm ıgne kullanıorm madem olcksa tup olcak ama bn bıse dusunmuyorm suan

bence de canım bende 2. aşılamayı yaptırayım daha yaptırmam ona vereceğim paayı tpe katarım hem şans daha fazla.. Hayırlısı olsun hakkımızda..

hakkında hayırlısı olsun,hayırlısıyla da olsun canım.hem bu arada kafanı dağıtırsın,olucak inşallah ta ne zaman onu bilmiyoruz...

evet öyle olacak hele bir 2. aşılamayı da yaptıralım da ama bu aşılama da daha rahat olacağım kesin daha bilinçliyim..

canım önlem olarak bakamk istiyorlar her şeyi gözdeen geçirmek istiyorlar yapışıklık falan olabilir diye yaptırabilirsinde yaptırmayabilirsin de ama genelde tüplerde soru çıkarsa yapılıyor diye biliyor mesela benimki açık çktı hiçbir sorun yk ama sorun çıksaydı yapacaktık bu işlemleri dedi sıvı geçişi de iyiydi demekki acaba sende sıvı tam dağilmadı diye mi yapmak istiyorlar bilemiyorum.

aynen canım önceki rahim filminde tüpler açıktı ama dağılım homojen değildi,filmden birkaç ay önce kist ameliyatı olduğum için aşılama yapan dr bundandır demişti,biraz yapışıklık olabilir demişti ya madem yapışıklık var neden laparoskopi istemedi o zaman benden???

aşılama yapan dr um çok iyi bi dr,çokta anlayışlı ama anlamadım,bide iki aşılamamıda basit ilaçlarla yaptı klomen olarak serephone kullandım,iğne olarakta ovitrelle kullandım ama sizlere bakıyorum menegon vs.diğer iğneleri günlerce kullanıyosunuz,bana 3.aşılamada rapor çıkarıcanı ve ilaçları değiştiriceni söyledi,heralde hastalarını maddi manevi çok düşünüyo bu dr :)))

bu arada aşılama yapan dr umu aradım birkaç ay erteleyelim dedim,sonuçta başka dr a gittiğimden haberi yok etik olmaz diye düşünüyorum.diğer dr u aradım p.tesi aç karnına gel tahlil yapıcaz cuma günüde lap.ve his. yaparız dedi (( çok korkuyorum panik atak var bende (

tüplerde tıkanıklık yok canım,kist ameliyatımdan sonra yapıldığı için rahim filmi,dağılım homojen değildi,dr da ameliyattan dolayı normal dedi gebelieğe engel bi durum yok demişti ve ona göre aşılama yaptı bu prof.ta diyorki bu rahim filmine göre ben aşılama yaptırmazdım diyo,bide zamanında prolaktin değerim çıkmıştı onada engel değil demişti ama bu dr.da kesinlikle gebeliğe engel diyo,anlıcan ben bu ameliyatı yaptırıcam heralde,buğün aradım prof.u p.tesi tahlile çağırıyo,cuma günüde ameliyatı yapıcak,aşılama yapan dr.umuda aradım başka bi doktora gittim diyemem etik olmaz,aşılamayı birkaç ay erteleyelim dedim:))

kız hiç gülücem yoktu:)) dikkat ette gece gelip kulağını kemirmesin :))) bu arada büyük faremi,küçük faremi:)))) canım vallahi hiç gülücem yoktu çok güldüm,en etkilisi yapışkanlı bant heralde kızzzzzz bide onu alıp atmak var:)))))))) düşünsene yarı ölü,yarı diri sen atmaya giderken ayağa kalkıp ölmedim ki ölmedim ki dediğini :))))

Son düzenleme:
evet canım rahim filminde tüpler açıktı ama dağılım eşit değildi,bide prolaktin değerim 35ti dostinex kullandıktan sonra aşılama yapıldı zaten ama bu dr da bu değer gebeliğe engel bi durum diyo,hayırlısı bakalım cuma günü ameliyat yapılıcak canım buğün aradım dr u.

inşallah canım benim,inşallah yeni yıl isteyen herkese nasip olur,sabah tahlillere gidiyorum ( vede aç karnına acaba siğara içsem bişey olurmu tok sayılırmıyım :)))) ?

kist şişkinlik yapmaz canım bazen kasık ağrısı olur,bide ilişki sırasında ağrı yapar((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…