Merhaba ben de adet oldum 2. günü dr a gittim kist erimiş. Aşılamaya başlıyoruz bu ay 2. kez allahın izniyle. Dr kan tahlili falan yapmadan başladı ilçlara. Hormon değerlerim hep normal değerler arasında seyrediyor diye mi yapmadı acaba. Dejavu sence neden sana yapmışmıydı tahlil?
dejavu:
canım sen ne alemdesin,nasılsın görüşmeyeli,sendemi adet oldun?
hayır canm bı daha asla aslama yapmcam o kadar ılac kullancaksam tup olsun zaten ben sıın gıbı hap kullanmıorm ıgne kullanıorm madem olcksa tup olcak ama bn bıse dusunmuyorm suanben sana güveniyorum canım,herşeyin üstesinden geliceksin,ama tüp bebekten önce bence son kez aşılama yaptır emin ol tüp bebek daha stresli bi yöntem,daha fazla ilaç kullanıyosun,düşüncene saygım var ama iyi düşün kuzum,bir kaç ay ara ver sonra aşılama yaptır tutmazssa tüp bebek yaptır bence!!!
olucanı sanmıyorum benim ilk kistim çıktığında hem d.kontrol hapı kullanmıştım hemde soğan suyunu hatta dr a da sormuştum bi sakıncası yok demişti ve ertesi ay erimişti,yinede druna sor canım.
bu arada kafan dağılmış olur,kullandığım süreçte kafam rahattı nede olsa d.k.hapı kullanıyorum diye unutmuştum,sende inşallah gelecek ay erimiş olur,bu sefer de buna takma kafanı sakın!!!!
canım bak sana ne yolluyorum bende şaşırdım ama gerçekmiş.27 yaşında ve 9 cm çukulata kisti varmış ve hamile kalmış
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...esi/579854-9-cm-cikolata-kisti-hamileyim.html
yani neden olmasın,bende çok şaşırdım ama oluyo işte rabbim istesin yeter ki,sana göndermem lazımdı bu topiği çok kafaya takıyodun çünkü,umarım bundan sonra takmazssın:))
bana bi akıl verin kafam çok karıştı önceden yazmıştım ama ne yazdınız bilmiyorum,aşılamamı yaptırdığım dr un haricinde başka bi dr a gittim ve adam gerçekten çok bilğili önceden yaptırdığım tahlil sonuçlarıma bakarak laparoskopi ve histeraskopiyi önerdi bişeyde çıkmayabilir dedi,bunun amacı rahimde ve çevresinde herhangi bi yapışıklık,miyom,kist varmı diye bakacak,
aşılama yaptırdığım dr da 3.aşılama yapalım demişti ne diyosunuz hangi dr a güveneyim,rahim filmimde sıvı eşit olarak dağılmamıştı!!!
canim simdi asilamada noluyo biliyorsun, spermler uterus bolgesine enjekte ediliyo direk...ama yumurtayi dolleyebilmesi icin yumurtaliklara giden tuplerden gecmesi de gerekiyor...ancak tuplerde tikaniklik varsa istersen 10 kilo sperm enjekte etsin, yine de ise yaramiyor...doktorunun da dedigi gibi, tikaniklik olabilir de olmybilirde...ama forumda okudugum kadari ile asilama yaptiranlarin cogu islemden once rahim filmi cektiriyorlar...burada karar tamamen sana kalmis...bu islemi anestezi ile yapiyorlar...simdi senin yapman gereken rahim filmi ile ilgili topikleri bulup onlari okuman gulum...
bu arada moralim cok bozuk..evde fare var ve kafayi yiycem...yapiskanli seylere de yapisiyo, oyle de akilli meret...offfff...
hayır canm bı daha asla aslama yapmcam o kadar ılac kullancaksam tup olsun zaten ben sıın gıbı hap kullanmıorm ıgne kullanıorm madem olcksa tup olcak ama bn bıse dusunmuyorm suan
hakkında hayırlısı olsun,hayırlısıyla da olsun canım.hem bu arada kafanı dağıtırsın,olucak inşallah ta ne zaman onu bilmiyoruz...
bana bi akıl verin kafam çok karıştı önceden yazmıştım ama ne yazdınız bilmiyorum,aşılamamı yaptırdığım dr un haricinde başka bi dr a gittim ve adam gerçekten çok bilğili önceden yaptırdığım tahlil sonuçlarıma bakarak laparoskopi ve histeraskopiyi önerdi bişeyde çıkmayabilir dedi,bunun amacı rahimde ve çevresinde herhangi bi yapışıklık,miyom,kist varmı diye bakacak,
aşılama yaptırdığım dr da 3.aşılama yapalım demişti ne diyosunuz hangi dr a güveneyim,rahim filmimde sıvı eşit olarak dağılmamıştı!!!
iyi pazarlar canlarım,buyurun kahvaltı yapalım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?