kızlar umutsuzluga kapılmayın..bende 3 senelık evlıyım hıc korunmadık onca doktora gıtmemıze ragmen bı sorun bulamadılar..en son gıttıgım doktorda pkolu oldugumu ogrendım..30kasımda aşılama yaptı 1.asılamamdı cok heycanlıydım ilişkiye gırın dedı gırdık gun asırı ama bu seferde olmıcak dıye cok ta takmıyodum cunku her adetım gectıgınde yaptıgın tahlıllerın ıdrar testlerının haddı hesabı yoktu...yıne negatıfı gorucem dıye kendıımı kaptırmadım bıde basım kalabılktı unuttmama yardımcı olmustu vee gun gelmıstı 14 aralık sabah erkenden gıttım hastaneye cuma gunuydu verdım tahlılı gezmeye gıttım sonucu merak edıyodum ama cok fazla kafam tahlılde degıldı bulundugum mekandaydı..telefon geldı hadı gozun atdın hamılesın dedı hemsıre.ınanamadım yok canım herkes kalır ben kalamam dıye dusunuyordum..neyse dedım doktora gıttıgımde tam bellı olur dedım.bana 28 aralıga gun verdı hemsıre artık umutluydum kafamı sadecce sonuca vermıstım ben sonucu elıme almadım oyuzdende ınanasım gelmemıstı..5 gun sonra gıdıp baska hastanede tekrar kan tahlılı yaptırdım 1377 cıktı bu sefer ıyıcee ınanmstım eve gıdıp hemen sukur namazımı kıldım...ayın 28 ı geldı esım ve annemle doktora gıttık keseyı gorecektık.yardımcı vajınal muayne ıcın benı hazırladı doktor geldı esım ve annemde geldı yanıma bak dedı doktor bu rahım dıye gosterdı bu 1 bu 2 dedı.ikiz gebelık var dedı.esım sevıncten uctu dıyebılırım ..suan ıkıızlerıme hamıleyım 15 gun sonra kalp atıslarını dınlemeye gıdıcez.yanı demem o ki sabırla bekleyın kuzularım rabbım nasıp edecek bebıslerınız zamanlarının dolmasını beklıyolar.ben olmayanlara ısmen olsun dıger sekılde olsun herkese hergun gunde kac kez dua edıyorum ben bıle sayamıyorum..sakın stres yapmayın ılıskıye gırdıgınızde bebek olacakmıs gıbı dusunmeyın.rabbım ısteyen herkese nasıp eder ınsallahh..peygamber sabrı nasıp olsun allaha emanet olun..