• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar umutsuzluga kapılmayın..bende 3 senelık evlıyım hıc korunmadık onca doktora gıtmemıze ragmen bı sorun bulamadılar..en son gıttıgım doktorda pkolu oldugumu ogrendım..30kasımda aşılama yaptı 1.asılamamdı cok heycanlıydım ilişkiye gırın dedı gırdık gun asırı ama bu seferde olmıcak dıye cok ta takmıyodum cunku her adetım gectıgınde yaptıgın tahlıllerın ıdrar testlerının haddı hesabı yoktu...yıne negatıfı gorucem dıye kendıımı kaptırmadım bıde basım kalabılktı unuttmama yardımcı olmustu vee gun gelmıstı 14 aralık sabah erkenden gıttım hastaneye cuma gunuydu verdım tahlılı gezmeye gıttım sonucu merak edıyodum ama cok fazla kafam tahlılde degıldı bulundugum mekandaydı..telefon geldı hadı gozun atdın hamılesın dedı hemsıre.ınanamadım yok canım herkes kalır ben kalamam dıye dusunuyordum..neyse dedım doktora gıttıgımde tam bellı olur dedım.bana 28 aralıga gun verdı hemsıre artık umutluydum kafamı sadecce sonuca vermıstım ben sonucu elıme almadım oyuzdende ınanasım gelmemıstı..5 gun sonra gıdıp baska hastanede tekrar kan tahlılı yaptırdım 1377 cıktı bu sefer ıyıcee ınanmstım eve gıdıp hemen sukur namazımı kıldım...ayın 28 ı geldı esım ve annemle doktora gıttık keseyı gorecektık.yardımcı vajınal muayne ıcın benı hazırladı doktor geldı esım ve annemde geldı yanıma bak dedı doktor bu rahım dıye gosterdı bu 1 bu 2 dedı.ikiz gebelık var dedı.esım sevıncten uctu dıyebılırım ..suan ıkıızlerıme hamıleyım 15 gun sonra kalp atıslarını dınlemeye gıdıcez.yanı demem o ki sabırla bekleyın kuzularım rabbım nasıp edecek bebıslerınız zamanlarının dolmasını beklıyolar.ben olmayanlara ısmen olsun dıger sekılde olsun herkese hergun gunde kac kez dua edıyorum ben bıle sayamıyorum..sakın stres yapmayın ılıskıye gırdıgınızde bebek olacakmıs gıbı dusunmeyın.rabbım ısteyen herkese nasıp eder ınsallahh..peygamber sabrı nasıp olsun allaha emanet olun..

inşallah yeni yıl yeni umutlara vesile olur hepimize.Allah herkese sağlık,sıhhat,huzur,mutluluk bide hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin sizleri çok seviyorum kızlar....hayırlı seneler

evet bende adet oldum ilk aşılama tutmadı... kötü oldum moralim bozuldu ama şimdi iyiyim. gittiğim dr bu aralar şehir dışında imiş. o yüzden bu ay gitmeme kararı aldık eşimle hem dinlenirim diye.. çok yorucu dönemler bunlar ya. insanı ne kadar çok yıpratıyor... kaynanam da ayrı bir tarafta zaten :(
bu ay hazır ilaç dr yokken soğan kürünü kullanayım diyorum. adetin 7. günü başlıyormuşuz herhalde 15 gün kullanıcam... belli mi olur 2.aşılamaya gerek kalmadan soğan sayesinde hamile kalırım belki. umut dünyası işte...

meraba kızlar cenaze nedeniyle giremiyorum eşimin dayısı vefat etmişti

kendimden bahsedeyim biraz aşılamadan sonra 15.gün gittim test verdim 10 çıktı doktor yükselirse hamilesin dedi 2 gün sonra bir daha ver kan dedi

kan verdim yükselmiş 18 çıktı çok sevindik olacak diye sonra adet oldum pazartesi yine verdim test düşmüş 14 çıktı sordum doktora kanamamda var yapacak bişi yokmu diye yok bu aşılama tutmamış demek oluyo dedi şimdiye 1e düşmüştür dedi yıkılldı dünyam başıma moralim sıfır şimdi...

kendimden bahsedeyim biraz aşılamadan sonra 15.gün gittim test verdim 10 çıktı doktor yükselirse hamilesin dedi 2 gün sonra bir daha ver kan dedi

kan verdim yükselmiş 18 çıktı çok sevindik olacak diye sonra adet oldum pazartesi yine verdim test düşmüş 14 çıktı sordum doktora kanamamda var yapacak bişi yokmu diye yok bu aşılama tutmamış demek oluyo dedi şimdiye 1e düşmüştür dedi yıkılldı dünyam başıma moralim sıfır şimdi...

Canımm üzüldüm ama yapacak birşey yok Allah sağlık versin yine olur tatlım. Pes etmicez ki biz mücadele edeceğiz ve çok kıymetli olacak bebelerimiz az daha sabır bak yeni yolın ilk günü bol dua et sabır ve tevekkül içinde ol İnşallah gelecek bu yıl bebeklerimiz sonuçta bir adım attık tedavi oluyoruz. Gerisi Rabbime emanet. Başınız sağolsun canım bu arada Allah rahmet eylesin.

Kızlarr yeni yılınız kutlu olsun kaplang pek gelmiyor galiba gebe kaldığından beri unuttu mu bizi nasıl gidiyor neler yaptı merak içindeyim. Yeni yılda teker teker güzel haberler gelecek ister aşılama ister tüp olsun nasıl olduğu önemli değil ki yeter ki gelmesi bizim olması.Sahip olduklarımıza şükredelim olmadıklarımız içinde dua edelim bol bol.

Kızlarr yeni yılınız kutlu olsun kaplang pek gelmiyor galiba gebe kaldığından beri unuttu mu bizi nasıl gidiyor neler yaptı merak içindeyim. Yeni yılda teker teker güzel haberler gelecek ister aşılama ister tüp olsun nasıl olduğu önemli değil ki yeter ki gelmesi bizim olması.Sahip olduklarımıza şükredelim olmadıklarımız içinde dua edelim bol bol.

merhaba canım giremiyorum hiç nete doğru dürüst işyerinde işler yoğun evde yemekten sonra uyku moduna geçiyorum bu bebek çok uyku yapıyor kafamı dayayacak yer bulmayayım hemen uyuyorum birazda sorunlu bir hafta geçirdim kalp atışlarını görmeye gittiğimde bebeğin kesesinin etrafında kan pıhtısı olmuştu düşük riskim vardı doktorum rapor verdi işe gitmedim uzandım sürekli hala ilaç içiyorum c.tesi tekrardan kontrole gideceğim bakalım ne diyecek bebek büyüdükçe kan pıhtısı gider dedi doktorum inşALLAH doktorun dediği gibi olur bana verdiği progestan diye ilaçta acayip yan etki yapıyor şarhoş gibi geziyorum ortalıkta bende başka birşey yok canım sıkıldı bu konuya facebook msn gibi değil uyarı mesajı alma gibi şansımız yok öyle bişey olsa daha iyi olur aslında sende ne var neyok canım

Cnm cok uzuldum var bundada bir hayir boyle olmasi gerekiyomus sakin uzulme elden ne gelir bizim elimizden geleni yapiyoruz gerisi rabbime kalmis o ne zaman isterse o zaman olur seni cok ama cok iyi anliyorum uzulmemek elde degil benim aglamadigim gun kalmiyor 5sene oldu hala bir bebek Yok o kadar zoruma gidiyoki anlatamam simdi tup bebege baska vurcam ins hayirliisiyla iyi sonuclar alirim rabbim isteyen herkese hayirlisini versin saglikla kucagina almayi nasip etsin

evet bende adet oldum ilk aşılama tutmadı... kötü oldum moralim bozuldu ama şimdi iyiyim. gittiğim dr bu aralar şehir dışında imiş. o yüzden bu ay gitmeme kararı aldık eşimle hem dinlenirim diye.. çok yorucu dönemler bunlar ya. insanı ne kadar çok yıpratıyor... kaynanam da ayrı bir tarafta zaten :(
bu ay hazır ilaç dr yokken soğan kürünü kullanayım diyorum. adetin 7. günü başlıyormuşuz herhalde 15 gün kullanıcam... belli mi olur 2.aşılamaya gerek kalmadan soğan sayesinde hamile kalırım belki. umut dünyası işte...

zate bir ay ara verdiriyor doktorlar ilk aşılamadan sonra canım bende yaptırdım işte tutmadı bir ay bekleme verdi regli ile yne başlıcam Allah nasip ederse.

merhaba canım giremiyorum hiç nete doğru dürüst işyerinde işler yoğun evde yemekten sonra uyku moduna geçiyorum bu bebek çok uyku yapıyor kafamı dayayacak yer bulmayayım hemen uyuyorum birazda sorunlu bir hafta geçirdim kalp atışlarını görmeye gittiğimde bebeğin kesesinin etrafında kan pıhtısı olmuştu düşük riskim vardı doktorum rapor verdi işe gitmedim uzandım sürekli hala ilaç içiyorum c.tesi tekrardan kontrole gideceğim bakalım ne diyecek bebek büyüdükçe kan pıhtısı gider dedi doktorum inşALLAH doktorun dediği gibi olur bana verdiği progestan diye ilaçta acayip yan etki yapıyor şarhoş gibi geziyorum ortalıkta bende başka birşey yok canım sıkıldı bu konuya facebook msn gibi değil uyarı mesajı alma gibi şansımız yok öyle bişey olsa daha iyi olur aslında sende ne var neyok canım

canım oluyor öyle merak etme birşey olmaz pıhtıdan doktorun dediği gibi gittikçe küçülür uyku halide normal tabii. İnşallah güzel haberler verirsin. Ben ne yapayım bekliyrum reglimi işte haftaya olurum heralde geç oluyorum ya normalde başlıcaz tekrar işte inşallah benim de 2. aşılamam tutar. Ama ümidim yok denecek kadar az hatta öyle heyecanlı falan da değilim.

Son düzenleme:
zate bir ay ara verdiriyor doktorlar ilk aşılamadan sonra canım bende yaptırdım işte tutmadı bir ay bekleme verdi regli ile yne başlıcam allah nasip ederse.

Canım oluyor öyle merak etme birşey olmaz pıhtıdan doktorun dediği gibi gittikçe küçülür uyku halide normal tabii. Inşallah güzel haberler verirsin. Ben ne yapayım bekliyrum reglimi işte haftaya olurum heralde geç oluyorum ya normalde başlıcaz tekrar işte inşallah benim de 2. Aşılamam tutar. Ama ümidim yok denecek kadar az hatta öyle heyecanlı falan da değilim.

bende 2. Aşılamada umutsuzdum tüp bebeğe yogunlaşmıştım inşallah seninde 2 aşılaman tutar canım aynı şeyleri yaşadığımız için seni çok iyi anlıyorum umudunu kaybetme hem bir yerde okumuştum 2 aşılamanın tutma olasılığı daha çok sen genede umudunu yitirme hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

bende 2. Aşılamada umutsuzdum tüp bebeğe yogunlaşmıştım inşallah seninde 2 aşılaman tutar canım aynı şeyleri yaşadığımız için seni çok iyi anlıyorum umudunu kaybetme hem bir yerde okumuştum 2 aşılamanın tutma olasılığı daha çok sen genede umudunu yitirme hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

öyleymiş çevremde de çok var sende örneksin ama işte dediğin gibi insan tüpü düşünmeye başlıyor artık. İlki tutmayınca daha bir hazırlıklı oluyor herşeye.

Kaynananız size karışıyomu kızlar!!!direksiyon kursum vardı dün kaynanacımla gittim.hocam bayan.bide erkek öğrenci vardı benle beraber..biz sürüşe çıktık kaynanamı almadılar o ewe gitti.akşam kocama diyo sen öğret kursa kimsenin elin oğlanlarıyla öğrenmesin dedi.kocam bana gitme fln demedi ama kaynanamın karışmasına sinir oldum kavga ettik eşimle.sabah gözlerim kurbağa gözü uyandım onun yüzünden ağlamaktan

kaynananız size karışıyomu kızlar!!!direksiyon kursum vardı dün kaynanacımla gittim.hocam bayan.bide erkek öğrenci vardı benle beraber..biz sürüşe çıktık kaynanamı almadılar o ewe gitti.akşam kocama diyo sen öğret kursa kimsenin elin oğlanlarıyla öğrenmesin dedi.kocam bana gitme fln demedi ama kaynanamın karışmasına sinir oldum kavga ettik eşimle.sabah gözlerim kurbağa gözü uyandım onun yüzünden ağlamaktan

hiç bir zaman annen yerinde olmayacak bunu aklından cıkarma sen herzaman onun gözünde gelinsin canım benim kayınvalidemde hiç karışmaz ama arasıra olmadık laflar söyler çok sinirleniyorum saygıda kusur etmemeye calışıyorum şöyle anlatayım yurt dışına gezmeye gidecektik pasaportumun yenilenmesi gerekiyodu süresi bitmişti başvuruda bulundum işlerimi hallettim eve döndüm elimdeki eşyaları bırakacağım işe döneceğim yoldan geçerken pastaneden poğaca aldım kayın validemlerede aldım biz karşılıklı dairelerde oturuyoruz kapısını çaldım poğaca aldım size dedim oda neden işe gitmediğimi sordu pasaportu yenilediğimi söyledim bana nedesin ne gerek vardı şimdiki pasaportu yenilemenin çok sinirlendim öyle diyince demekki dedim bir gereği bir planımız var sizden izin alcak değilim sonra cevirdi ben öyledemek istemedim ben anladım nedemek istediğinizi dedim evime girdim akşamda eşime anlattım boş ver takma dedi kaynana işte yapacak kaynanalığını alahtan eşim beni tanıyor biliyor canım anlayacağın eşin sana bişey demiyosa senin yanındaysa sen sakın takma boş ver gitsin gerisini aklında olsun bundan sonra bir yere gitmemeye çalış fazla birşeyini paylaşma hiç kimse annen gibi olmaz

hiç bir zaman annen yerinde olmayacak bunu aklından cıkarma sen herzaman onun gözünde gelinsin canım benim kayınvalidemde hiç karışmaz ama arasıra olmadık laflar söyler çok sinirleniyorum saygıda kusur etmemeye calışıyorum şöyle anlatayım yurt dışına gezmeye gidecektik pasaportumun yenilenmesi gerekiyodu süresi bitmişti başvuruda bulundum işlerimi hallettim eve döndüm elimdeki eşyaları bırakacağım işe döneceğim yoldan geçerken pastaneden poğaca aldım kayın validemlerede aldım biz karşılıklı dairelerde oturuyoruz kapısını çaldım poğaca aldım size dedim oda neden işe gitmediğimi sordu pasaportu yenilediğimi söyledim bana nedesin ne gerek vardı şimdiki pasaportu yenilemenin çok sinirlendim öyle diyince demekki dedim bir gereği bir planımız var sizden izin alcak değilim sonra cevirdi ben öyledemek istemedim ben anladım nedemek istediğinizi dedim evime girdim akşamda eşime anlattım boş ver takma dedi kaynana işte yapacak kaynanalığını alahtan eşim beni tanıyor biliyor canım anlayacağın eşin sana bişey demiyosa senin yanındaysa sen sakın takma boş ver gitsin gerisini aklında olsun bundan sonra bir yere gitmemeye çalış fazla birşeyini paylaşma hiç kimse annen gibi olmaz

Aynen öle canım annem gibi olabilirmi ya kurban olurum anneme.annem kocamı nerdeyse benden çok sewiyo ödü kopuyo kavga etcez diye.ben biraz sert mizaçlıyımdır kocana sesini yükseltme sakın der.kaynanada nerdeyse kavga ettirmek için uğraşıyo.en iyisi bile olsa kaynana işte başka adı yok.allah bu konuda hepimiZe yardımcı olsun karşı karşıya getirtmesin

Canım bu arada bizle aynı binadayız kaynanamla.:)hiç gzl bi durum değil

Ahhh ne bu kaynanalardan çektiğimiz bizim yaa sormayın bende yılbaşına kaynanam kayınpederim kaynanamın kardeşi kızları ve annesiyle girdim yılbaşına ve yılbaşında 4 gün önce geldiler yemek yap hizmet et bu halde canım çıktı oturup ağladım hem yoruldum hem sinirimden bi kayınvalidem yardım etti oda 2 gün sonra hasta oldu yalandan tabii diyerlerinden hiç bir hayır yoktuu eşimle kavga ettik bu güzden hamile hamile hizmet ediyorum kalkıp biride sen otur biz yapalım demiyor dedimm yaa bel ağrısından öldüm sürekli ayaktaydım anca 1 ocakta gittiler ama bende bittim eşimede dedim bundan sonra kimseyi toplama başıma hiç biri elini sürmedi yardım etmedii dedim umarıım anlamıştır beni..

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: Öldüm valla kaynanam hasta dedim ya evine gidince tekrar gitmiş doktora burda da götürdük tabi bizde ama tekrar gitmiş ve doktor hastalığın psikolojik demişş yani turp gibi kadın yalandan nazlanıyoo bi görseniz nasıl rol yapıyor yaa :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Birde insan bu kadarmı kaygısız olur ya hiç biri nasıl gidiyor hamileliğin bulantıların geçtimi ağrın sızın varmı diye sormadı kayınpederim tebrik bile etmedi etmemişti zaten gene öyleydi deli oldumm yaaa :47::47::47::47::47::47::47:

Ahhh ne bu kaynanalardan çektiğimiz bizim yaa sormayın bende yılbaşına kaynanam kayınpederim kaynanamın kardeşi kızları ve annesiyle girdim yılbaşına ve yılbaşında 4 gün önce geldiler yemek yap hizmet et bu halde canım çıktı oturup ağladım hem yoruldum hem sinirimden bi kayınvalidem yardım etti oda 2 gün sonra hasta oldu yalandan tabii diyerlerinden hiç bir hayır yoktuu eşimle kavga ettik bu güzden hamile hamile hizmet ediyorum kalkıp biride sen otur biz yapalım demiyor dedimm yaa bel ağrısından öldüm sürekli ayaktaydım anca 1 ocakta gittiler ama bende bittim eşimede dedim bundan sonra kimseyi toplama başıma hiç biri elini sürmedi yardım etmedii dedim umarıım anlamıştır beni..

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: Öldüm valla kaynanam hasta dedim ya evine gidince tekrar gitmiş doktora burda da götürdük tabi bizde ama tekrar gitmiş ve doktor hastalığın psikolojik demişş yani turp gibi kadın yalandan nazlanıyoo bi görseniz nasıl rol yapıyor yaa :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Birde insan bu kadarmı kaygısız olur ya hiç biri nasıl gidiyor hamileliğin bulantıların geçtimi ağrın sızın varmı diye sormadı kayınpederim tebrik bile etmedi etmemişti zaten gene öyleydi deli oldumm yaaa :47::47::47::47::47::47::47:

Tatlım gitmeseydin hamileymişsin.eşinle ewde yalnız geçirseydiniz.ben yılbaşı kutlamaya karşıyım ama kayınvalidemler kutladı biz gitmedik.trip attı bi kaç gün takmadım hiç.

Tatlım gitmeseydin hamileymişsin.eşinle ewde yalnız geçirseydiniz.ben yılbaşı kutlamaya karşıyım ama kayınvalidemler kutladı biz gitmedik.trip attı bi kaç gün takmadım hiç.

Canım ben gitmedim zaten onlar bize geldi eşim izin alamayınca kaldı onlarda sağolsun cümbür cemaat toplandılar birdahaki yılbaşlarını öyle yapacağım zaten....

Ah canım ne kadar naza çeksemde surat assamda olmuyor işte ben yapmayınca kimse bişi yapmıyor ben açıkıyorum haliyle tek başıma yiyemeyeceğime göre bir sürü şey hazırladım ohh oturup yediler evet onlar kadar düşüncesiz insan görmedim benim düşük tehlikem cardı şimdi çok az var 13+3 üm hamileliğimi öğrendiğimde 10 gün rapor verdi evde yattım canım kaynanamın haberi olmasına rağmen ne aradı nede geldi ama yılbaşı için 4 gün önceden geldiler hemde cümbür cemaat daha beni evine götürmeyi kendi bakmayı düşünmüş ve ayrı şehirlerdeyiz zaten düşük tehlikesi var evde dinlenmem lazım iki adım atsam kahverengi akıntım geliyordu gerisini sen düşün o kadar düşüncesizler yeni taşınmıştı evine onu bahane edip gelmedi halbuki 2 günde bitti taşınma işlemii işte böyle insanlarla uğraşıyorum ben annem geldi sağolsun 10 gün raporluykenn kılımı bile kımıldatmadı yanii yerimden kaldırmadı beni ama el işte acırmıı acımıyorlar valla....:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

Son düzenleme:
Back