• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kızlar kasım ayında aşılamaya başladım ve bilmediğim bir kaç konu hakkında sorduğum sorulara sağolsun arkadaşlar cevap verdi çok yardımcı oldunuz teşekkür ediyorum herkese. ben kasım ayında aşılamamı yaptırdım ve formda okuduğum kadarıylada aşılamanın tutma oranı çok düşük olduğu içinde hiç ümitlenmedim ta ki kan tahlilimde gördüğüm değere kadar. evet kızlar suan 5 haftalık hamileyim ve çok mutluyummmmmm :) . allahım isteyipte olmayan herkese nasip etsin. Sizler içinde çok dua edicem. Dua çok önemli ben önce Allah a sonra doktoruma inandım ve sonuç olumlu oldu. Allah yardımcınız olsun.

Merhaba kızlar kasım ayında aşılamaya başladım ve bilmediğim bir kaç konu hakkında sorduğum sorulara sağolsun arkadaşlar cevap verdi çok yardımcı oldunuz teşekkür ediyorum herkese. ben kasım ayında aşılamamı yaptırdım ve formda okuduğum kadarıylada aşılamanın tutma oranı çok düşük olduğu içinde hiç ümitlenmedim ta ki kan tahlilimde gördüğüm değere kadar. evet kızlar suan 5 haftalık hamileyim ve çok mutluyummmmmm :) . allahım isteyipte olmayan herkese nasip etsin. Sizler içinde çok dua edicem. Dua çok önemli ben önce Allah a sonra doktoruma inandım ve sonuç olumlu oldu. Allah yardımcınız olsun.

Günaydın canım hayırlı olsun bebişin sağlıklı kucağınada alırsın inş...:16::16::16::16::16::16:

Canım günaydın nasılsın hafta sonu doktora gidecektin yanlış hatırlamıyorsam gittinmi ne dedi doktorun meraktan ölüyorum :15::15::15::16::16::16::16::16::16::16::16:

Gözün aydın canımm.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin İnşallahh..

Hayırlı olsun, Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Ne gibi belirtilerin olmuştu, gerçi herkesin değişiyormuş ama..

kızlar meraba benim bi sorum var kasım ayında aşılama yaptırmıştım. tutmadı tabiki 1 ay ara verdim dinlenmek için ama şimdi benim adetim 4 gün geçti evde test yaptım ama negatif aşılamadan sonra gecikme normal mi adet olup tekrar tedaviye başlamak istiyodum ama olamadım adetime 1 hafta kala belrtilerim vardı belim ağrıdı ama olmadım şuan hiç bi ağrım yok çok nadir kasıklarımda batma be ağrı oluyo neden böyle oldu ya çok kafama taktımmm:53:

kızlar meraba benim bi sorum var kasım ayında aşılama yaptırmıştım. tutmadı tabiki 1 ay ara verdim dinlenmek için ama şimdi benim adetim 4 gün geçti evde test yaptım ama negatif aşılamadan sonra gecikme normal mi adet olup tekrar tedaviye başlamak istiyodum ama olamadım adetime 1 hafta kala belrtilerim vardı belim ağrıdı ama olmadım şuan hiç bi ağrım yok çok nadir kasıklarımda batma be ağrı oluyo neden böyle oldu ya çok kafama taktımmm:53:

Aşılamada kullandığın ilaçların etkisi bu ay devam etmiştir belki:)olabiliyo böle şeyler.adetin daha önce gecikiyomuydu.kan tahlili yaptır bence.idrar yanıltıcı olabiliyo

@Dejavu ... canım ben mesaj atamıyorum... 2. aşılamamı yaptırdım bugün 10. günü . Adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor kasıklarımda ama göğüslerimde hiç hassasiyet yok. Öyle bekliyorum . keşke tutsa .. bence sen de bekle belki beklerken hamile kalırsın . her işte bir hayır vardır. En korktuğum şey umudumu yitirmek...

@Dejavu ... canım ben mesaj atamıyorum... 2. aşılamamı yaptırdım bugün 10. günü . Adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor kasıklarımda ama göğüslerimde hiç hassasiyet yok. Öyle bekliyorum . keşke tutsa .. bence sen de bekle belki beklerken hamile kalırsın . her işte bir hayır vardır. En korktuğum şey umudumu yitirmek...

canımm ne olduu yazmamışsın bir daha sonuç nedir pozitif olsa yazardın sanki buraya. Ben bir ay daha beklicem işte annem geleceği için hemde hala regl olmadım 46 gün falan oldu bugün söktürücü kullanıyorum işte. Regl olunca yine gidicem dr ama aşılama bir ay sonra inşallah bir daha ki ay bu kadar gecikmez ya kilo almam lazım benim zayıflıktan sanırım pco çıktı bende yoktu hiç öyle birşey neyse işye beklicem bir regl olsam hayırlısıyla..

meraba kızlar nasılsınız?isimlerini hatırlayamadığım arkadaşlar nasılsınız,ne alemdesiniz?

dejavu: başka topikten yazdım ama görmedin heralde canım,ne yaptın son durum ne,aşılama yaptırıcaktın?

başakbaş:canım sen ne yaptın?

canım sen ne yaptın,inşallah test sonucun iyidir,çikolaya kisti çıkmamıştır

Back